Typer af Mental Health Professionals

Feltet af medicin er meget stort. Hver eneste organ eller en del af kroppens lidelser kræver en professionel til at behandle det. Ligeledes vores sind, med andre ord, vores mentale sundhed også kræver hjælp på et eller andet tidspunkt. Ved hjælp af forskellige typer af mentale sundhedspersonale er forpligtet til at behandle psykiske sygdomme. Disse psykiske lidelser kan opstå på grund af stress, arvelige faktorer, aldring, posttraumatisk stress disorder, enhver form for fysisk, psykisk eller seksuelt misbrug, osv. Listen af ​​psykiske erhverv er meget bredt og dækker en gruppe af fagfolk, der er ekspert i deres respektive områder. Hvis du ønsker at være en del af det medicinske område, og har gode folk færdigheder, og derefter at blive en mental sundhed professionel er den karriere for dig. Lad os få et kig på de forskellige typer af metal sundhedsprofessionelle i de følgende afsnit.

Liste over Mental Health Erhverv

En læge ville gå ind i detaljerne i de symptomer og finde ud af årsagerne til sygdom hos en patient. Ligeledes er man nødt til at lære alt om en profession og forstå, hvorvidt jobbeskrivelse samt løn optjent matcher deres personlige ambitioner. Der findes mange forskellige typer af mental sundhed fagfolk i USA. Et af de højt betalt job på det medicinske område er at blive en mental sundhed professionel. De følgende mental sundhed professionelle job diskuteret nedenfor vil hjælpe dig med at lære de karrierevalg som du kan gøre, og indtaste det medicinske område.

Psykiater
Psykiatere er læger (MD) eller læger af osteopati (OD). Disse læger bruger omkring fire år efter medicinsk skole i uddannelse for at specialisere sig i psykiatri. Psykiatere får licenser til at udføre, skrive recepter og overvåge medicin. De får certifikater fra den amerikanske bestyrelse psykiatri og neurologi, efter de passerer de nationale bestyrelser. En psykiater kan arbejde på et hospital, medicinsk center eller skoler. Han kan endda indstille sin private praksis og tilbyde sine ydelser til andre organisationer.

Psykolog
Psykolog er den, der har studeret psykoterapi. Disse fagfolk har tjent en grad af PsyD, EDD, PhD. Et par studie videre og tjene grader som MA eller MS. En psykolog hjælper behandler og råd om forskellige emner som personlighedsforstyrrelser, adfærdsmæssige problemer, forholdet spørgsmål osv. En psykolog kan arbejde på sygehuse, skoler, community centre, fængsler, industrier, retshåndhævende myndigheder osv. De kan endda have deres private praksis .

Psykoterapeut
Disse psykiske terapeuter omfatter psykolog, familie terapeuter, psykiatriske sygeplejersker, socialrådgivere osv. En psykoterapeut tendens til at fokusere på de tanker, følelser, oplevelser af en person, der definerer en person.

Psykiatrisk sygeplejerske
Psykiatriske sygeplejersker eller psykiske sygeplejersker professionelle sygeplejersker, der er registreret sygeplejersker (RN). Disse sygeplejersker studere videre og tjene en bachelor i sygepleje grad samt master i sygepleje grad. Et par lyse dem studere mere og tjene en doktorgrad i sygepleje som DNSc eller Ph.D. Disse psykiatriske sygeplejersker tjener deres licens fra staten. Mængden af ​​erfaring og omfanget af deres grad med til at bestemme, hvilke tjenester de kan give til en patient. Disse sygeplejersker under vejledning af en autoriseret læge kan give psykoterapi samt foretage mental sundhed vurdering.

Licenseret professionel rådgiver
En autoriseret professionel rådgiver (LPC), ligesom en psykoterapeut er et bredt begreb, der anvendes til at beskrive fagfolk, der yder rådgivning. Disse mennesker kan have en licens eller et certifikat. Det er en af ​​de typer af mental sundhed fagfolk, der tilbyder deres tjenester i diagnosticering og rådgivning af en person, familie, gruppe terapi, osv. De er også kendt som mental sundhed rådgivere eller professionelle rådgivere. Disse fagfolk har en kandidatuddannelse (MA) i psykologi, rådgivning, osv. De er certificeret fra National Academy of Certified Klinisk Mental Health Rådgivere og givet licenser fra staten.

Ægteskab og familie terapeuter
En af de mest lukrative mental sundhed professionelle job er at blive ægteskab og familie terapeuter. Disse terapeuter har en bachelor-eller kandidatuddannelse og hundredvis af timers direkte klinisk interaktion. De får licenserne i overensstemmelse med forskellige statslige regler. Disse terapeuter hjælpe folk fokusere på deres problemer og nå frem til en gensidig løsning. De hjælper bekæmpe depression, klare op med partner konflikter, forældre barn problemer osv.

Kunstterapeut
En kunst terapeut er en professionel med en grad i kunstterapi. Denne terapi hjælper folk udtrykker deres følelser gennem forskellige former for kunst som malerier, musik, skulpturer osv. Art terapi hjælper en kamp depression, afhængighed, traumer, osv.

Addiction terapeuter
Addiction terapeuter er fagfolk, der hjælper folk med at overvinde deres afhængighed som alkohol afhængighed,
gambling, stofmisbrug, rygning osv. Det meste af tiden afhængighed terapeuter udfører deres sessioner i gruppen og hjælpe folk med at overvinde deres frygt og negativitet. Nogle gange kan de også rådgivere familiemedlemmer til en narkoman, der også påvirkes af de afhængigheder af en narkoman.

Social Workers
Socialrådgivere er en vigtig del af medicinske arbejdspladser. De har en bachelorgrad i BA, BS, BSW eller kandidatgrad i MA, MSW eller MSSW. Et par studie videre og tjene en ph.d. i DSW eller Ph.D. Disse autoriserede socialrådgivere hjælpe rådgiver folk med psykiske sygdomme, misbrug i hjemmet, kræft, langvarig sygdom osv. De udfører socialt arbejde og hjælpe mennesker, der har brug for penge samt social hjælp.

Det er meget vigtigt, at man forstår de forskellige mentale sundhed professionelle job klart, før du vælger en som en karrierevej. Et behov for at studere en masse og tjene grader for at kvalificere sig som en mental sundhed professionel. Vælg dit system klogt som en andens liv kan afhænge af din diagnose, dømmekraft og terapi.

Bedste Karriere på det medicinske område
Recreational Terapeut Opslaget
Skole Lærer Løn
Medicinske opgaver, som kræver at arbejde med børn
Medicinske område karriere uden en Degree
Fordele ved at blive lærer
Top Medical Jobs i Demand
Special Skole Lærer Løn
Stress-fri job, der betaler godt
Sådan Bliv en gymnasielærer
Application Developer Opslaget

Leave a Reply