Trin for at blive lærer

At være en lærer er ikke en simpel karrierevej at forfølge, at se, at du er nødt til at tage højde for et klasseværelse slags. Der er et stort ansvar på din side, når det kommer til, hvor effektivt du kan formidle viden på en måde, der er enkel, når komplekse, og let at følge med projekter og indlæg, som du skarpsindigt kan sætte sammen for at få mest muligt ud af dine elever . Lærerne har en masse ting at overvåge lignende adfærd, performance, gruppe deltagelse, interaktion med andre klassekammerater, og hvordan de gebærder sig i skolen. Hvordan du er i stand til at være multitaske, når det kommer til disse områder, er virkelig en gave mere end en færdighed.

Hvad du behøver at kvalificere sig som en Lærer

Der er visse krav, der skal være opfyldt, før man kvalificerer til at være lærer. Når disse er opfyldt, og færdig, er du et skridt tættere på at erhverve denne position.

Forskning og evaluering
Den første ting du skal gøre er at beslutte, hvilke område i uddannelsessystemet ville gøre godt for dig at tage op og undervise. Vil du være en historielærer? Eller måske en i samfundsfag, drama, kunst, musik eller måske vælge at være i stedet en fysioterapeut for studerende? Først finde ud af, hvor dine stærkeste evner ligger, og derefter foretage en bevidst beslutning om at tage det op. Også lære om uddannelsessystemet, når det kommer til hvilket niveau af uddannelse, du gerne vil være en del af. Er det førskole-, grundskole eller gymnasium? Når du finder din forte, kan du derefter tage op den grad, der er bedst egnet til dit valg.

Mød lærere fra forskellige School Bodies
Møde fakultetet for en skole vil give dig dybdegående og første hånd viden om, hvad undervisning er ligesom, hvad der forventes af dig, og hvad du skal være forberedt på. Interviewe dem i frikvartererne eller finde ud af, hvornår de ikke er optaget undervise en klasse, og dykke ned i roden af ​​sagen med forskellige lærere lige fra børnehaveklassen til gymnasiet. På den måde kan du udvide dit perspektiv på, hvad de forskellige undervisningsområder er ligesom, og finde en, der er mere egnet til dig.

Få en passende bachelorgrad efter certificeringen Research
Forskellige stater har forskellige retningslinjer, når det kommer til kravene i en lærer, afhængigt af hvilket niveau du vælger at undervise og som emne du har planer om dækning. Baseret på dette, vil certificeringer variere, selv i betragtning af hvor gammel du er i denne linje af arbejde, da nogle steder kræver en bestemt aldersgruppe til at kvalificere sig som deres valg af lærere. Når du er fortrolig med statens krav legitimationsoplysninger kloge, kan du derefter forfølge den rigtige grad eller mestre baseret på deres kriterier. De grader, der normalt tages op, er dem, der beskæftiger sig med en bachelor i Science eller Kunst, eller i et felt, som du beslutter dig for at undervise som måske History eller økonomi. Den højere læreanstalt skal være akkrediteret og velkendt.

Erhverve licens
Når du afslutter din grad, er du så berettiget at få en licens via licensproceduren bord, hvor du måske også brug for at tilmelde sig en elev lærer program, udover det sædvanlige grad krav. Find ud af om din tilstand kræver, at du til at fuldføre dette. Den vigtige del er, at du er nødt til at forstå, hvad staten forventer af dig i form af ekspertise og erfaring, før du kommer ind i undervisningen.

Tests til endelig blevet en Lærer
Nogle lærere er nødt til at blive vist for en stat test eller anden eksamen, der er tilvejebragt af dem, for til sidst at kunne blive lærer. Når du passerer gennem alle disse niveauer, vil du være berettiget og velkvalificeret til sidst blive ét.

Trinene er ikke alt, kompliceret at gennemføre, især hvis du har drevet og passion for at komme ind i området for undervisningen. Bare sørg for at tjekke din statens behov, når det kommer til lærere, og følge deres oversigt over krav som du går sammen.

Kindergarten Teacher Løn
Top Paying medicinske karriere
Online Jobmuligheder for Lærere
Quality Assurance Job Description
Computer Job og Løn
Karrierer, som betaler godt
Hvilke Jobs tjener flest penge
Sjove Karriere der betaler godt
Ortopædkirurg Opslaget
Åndedrætsterapeut Opslaget
Karriere i Informationsteknologi

Leave a Reply