Trauma Surgeon Løn

Feltet af sundhedsvæsenet er hurtigt frem som en af ​​de højeste job udbydere for egnede kandidater. Selvom studere medicin i ansete universiteter og colleges kan være dyrere i forhold til andre kurser, de startløn og andre avancement muligheder er masser i tilfælde af medicinske arbejdspladser. At være bevidst om den nøjagtige kirurg jobbeskrivelse er af afgørende betydning for at forme din karriere og emerge succes. I det næste afsnit skal vi diskutere karakteren af ​​job af et traume kirurg og de kvalifikationer, der kræves for det samme.

Opslaget

Traume kirurger har det vigtigt ansvar for behandling og håndtering af patienter, der har lidt af alvorlige skader og kræver øjeblikkelig lægehjælp. De for det meste arbejde på skadestuer og er nødt til at være på tæerne døgnet rundt. Dette vil kræve dem til at have høj udholdenhed og fitness niveauer med en ekstra-ordinær engagement for deres arbejde. De skal udføre den vigtige opgave at behandle muskel-og knogleskader forårsaget på grund af ulykker.

Becoming One

For at blive et traume kirurg, skal du starte systematisk forberedelse lige fra high school. Til at begynde med, skal du have en bachelorgrad i naturfag og rydde Medical College Admissions Test (MCAT) for at indtaste en top medicinsk skole
Baseret på din præstation, vil du få adgang i skolerne, hvorfra du kan fuldføre din grundlæggende uddannelse i medicin
Varigheden af ​​de medicinske skole undersøgelser er på fire år og en studerende er nødt til at studere fag som anatomi, fysiologi, mikrobiologi, farmakologi og psykologi til at blive en uddannet professionel
Optræder for USA Medical Licensing Undersøgelse er afgørende for alle medicinstuderende
Hvis du ønsker at praktisere medicin, og derefter opnåelse af certifikatet fra den amerikanske bestyrelse af Speciallæger er nødvendig

Løn

Lønnen afhænger i høj grad ekspertise kirurgen, deres flere års praktisk erfaring, placering af arbejde og type af arbejdsgiver, de arbejder for. Dem, der har mere end otte års erfaring tjener mest i henhold til løn undersøgelser foretaget af flere jobmarked eksperter. Kirurger arbejder for bedste hospitaler vil naturligvis være at gøre mere end dem, der arbejder for mindre sygehuse. Mange gange, er der en stor forskel i den løn optjent af kirurger på grund af deres forskellige færdigheder. Så det vigtigste er at tilegne sig nye færdigheder i løbet af arbejdet for at opnå hurtig karriere vækst.

Hvad er den gennemsnitlige løn for et traume kirurg? Ifølge folk på arbejdsmarkedet, er lønnen i USA menes at være omkring 320 tusind dollars om året, hvilket er meget stor i forhold til flere andre medicinske arbejdspladser. Kirurger har en god og stabil efterspørgsel efter deres kvalifikationer og dermed er i stand til at kommandere premium lønninger. På de fleste steder, kan de gennemsnitlige grundløn ligge i den brede vifte af $ 150.000 pr år til $ 300.000 om året. Lønnen kan være meget høj i steder som New York, Texas og Washington. Bortset fra dette, disse kirurger er også berettiget til at modtage attraktive bonusser, der kan være flere tusinde dollars og attraktive frynsegoder.

Lønnen, jobbeskrivelse og uddannelsesmæssige detaljer for et traume kirurg givet ovenfor er tilstrækkelige til at planlægge en karriere inden for dette område. Hvis du virkelig har en stor interesse for at deltage i medicinske område, så kan du overveje dette job og høste fordelene. Held og lykke!

Liste over Karriere i Medicin
Højeste betalende job med en kandidatgrad
Hvad karriere gøre gode penge
Arkivar Løn
Reumatolog Løn
Forskellige erhverv på det medicinske område
Elementary School Lærer Løn
Lærer Interview Spørgsmål og svar
Top ti højeste betalende job i Amerika
Hvordan man bliver en Art Teacher
Periodontist Løn

Leave a Reply