Transplantationskirurgen Løn

Feltet af sundhedspleje er stigende på et raid tempo gennem årene. Årsagerne til denne vækst er den stigende befolkning med sygdomme, lidelser og desperat behov for medicinsk diagnosticering og behandling. Lige fra begyndelsen har de medicinske arbejdspladser været de højt betalende dem, og denne situation fik bare bedre med tiden. Blandt de mange medicinske arbejdspladser, er dem af kirurger, herunder transplanterede kirurger, er af stor betydning og er de mest betalt dem. Men du skal huske på, at medicinske karriere kræver hårdt arbejde og engagement i flere år, og dermed skal du indtaste dette erhverv kun, hvis du har masser af tålmodighed og intelligens.

Opslaget

Transplant kirurger er ansat i bedste hospitaler og sundhedscentre til at udføre proceduren for organtransplantation for bedre patientens helbred. Disse kirurger vælger blandt de specialiseringer for organtransplantation rådighed for dem, såsom nyretransplantation, levertransplantation eller hjertetransplantation som pr deres interesse og evne. Jobbet indebærer en fuldstændiggørelse disse transplanterede procedurer for orgel, hvor de specialiserer sig. Transplant kirurger kan finde job i private såvel som offentlige run hospitaler. De kan have til at hjælpe ledende kirurger i begyndelsen og derefter udføre deres komplekse transplantation procedurer selv.

Transplant kirurger behøver at være klar over de forskellige sanitære processer under den kirurgiske fremgangsmåde. De har også brug for at tilpasse sig forskellige situationer og håndtere dem roligt, fordi patienten ikke kan vise positive resultater med det samme. De har også hele tiden gennemgå patientens helbred og træffe beslutninger om behandling i overensstemmelse hermed. Disse kirurger nødt til at tilpasse sig til skiftende situationer og arbejde på ethvert tidspunkt som pr patienternes behov. Så hårdt arbejde og konsistens er nøglen til en ekstraordinær karriere som kirurg.

Alle dem, der ønsker at vide, hvordan du bliver en kirurg skal huske, at du har brug for meget sunde pædagogiske forudsætninger for at gøre det til toppen. Kurset struktur for transplantation kirurger består af bachelor uddannelse samt uddannelse i en medicinsk skole. Varigheden af ​​begge disse er på fire år, hvilket gør det en meget intensiv og udfordrende bane. Certificeringer og licenser der kræves i flere regioner.

Løn

Lønnen afhænger af mange faktorer, som du bør være opmærksom på. De erfaringer detaljer, færdigheder, slags arbejdsgiver og placering af job, er de vigtige faktorer, der påvirker lønnen til transplantation kirurger. Kirurgen lønninger i store storbyområder steder i New York, Texas og Californien er meget høje i forhold til de lønninger til kirurger der arbejder i mindre byer. Store privathospital kæder tendens til at betale kirurger mere end de mindre sygehuse. Den gennemsnitlige løn for transplantation kirurger, menes at være over $ 400,000 om året, som er helt fantastisk. Medianen løn menes at være omkring 430 tusind dollars om året. I første omgang kan de med en oplevelse af mindre end tre år tjener mellem $ 150.000 til $ 225,000 om året. Med en erfaring på fem til otte år, kan du tjene noget mellem $ 250.000 til $ 450,000 om året.

Ved at tage stor interesse i medicinske fag lige fra gymnasiet, vil du være i stand til at bane en vej til succes og velstand. Så arbejder hårdt og nyde det gode liv i en kirurg. Held og lykke!

Top Paying arbejdspladser for kvinder
Gennemsnitlig indkomst i USA
Senior Software Engineer Løn
Kindergarten Teacher Løn
Retsmediciner Løn
Bedste it-virksomheder til at arbejde for
Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Karriere der betaler over 100k et år
Neonatolog Løn Range
Bedst betalende job med en associeret grad
Farlige Jobs, der betaler godt

Leave a Reply