Top Ti betalingsorganer Karriere

Mange mennesker er af den opfattelse, at de bedst betalte karrierer er dem af glamour verden, såsom de kunstnere, sangere og sportsfolk. Men det er overraskende at vide, at i henhold til US Department of Labor, er de ikke engang er nævnt i top 25 lister over bedst betalte karriere. Ifølge deres liste, indtager sundhedspersonale og læger Otte ud af top ti listen over de højeste betalende job.

Derudover er der undersøgelser foretaget for at bestemme den bedste betalende karrieremuligheder i USA. I undersøgelsens resultater kan sekvensen af ​​de erhverv, ikke være det samme. For eksempel, i nogle af undersøgelserne kirurger topper listen, mens det i andre, er anesthesiologists placeret over andre erhverv.

Lad os tage et kig ind i detaljerne i top ti lister over de bedste betalte jobs (baseret på Department of Labor, USA). Bemærk venligst, at listen nedenfor er alle læger indgår i den første position selv for at tage hensyn til andre erhverv også.

Første: kirurg og sundhedspersonale
Løn: $ 181,850

Det er en kendsgerning, at kirurger får den højeste løn i USA efterfulgt af narkoselæger, fødselslæger, gynækologer, mundtlige og maxillofacial kirurger, prosthodontists og praktiserende læger. Imidlertid er det ikke let at blive sundheds-specialist. For at få adgang i en medicinsk skole, har han / hun at knække Medical College Admission Test (MCAT). Efter endt uddannelse, har han at gøre et residency program på et hospital i respektive område. Varigheden for programmet varierer baseret på den specialisering, for eksempel tager det tre år for pædiatri og syv år for neurokirurgi. Også, han / hun har til at passere National Medical Licensing Eksamen i det pågældende område for at være berettiget til at praktisere.

For det andet: Chief Executive Officer (CEO)
Løn: $ 140,880

Chief Executive Officer (CEO), den øverste ledende stilling i en organisation rangerer næste efter det medicinske område. For at blive en administrerende direktør, har brug for en at have et minimum universitetsuddannelse og en oplevelse af 10 år eller mere i de pågældende felter. Han / hun skal have en evne til at styre virksomheden sammen med mennesker. Flertal af de administrerende direktører har gjort deres mestre i business eller i andre respektive områder.

Tredje: Engineering Manager
Løn: $ 140,210

Engineering ledere plan, guide, dirigere og styre tekniske aktiviteter. I en organisation, er en teknisk chef med ansvar for ledelse og yde teknisk vejledning til ingeniørerne. Han / hun bør være en bachelor eller en master i den relative ingeniørområdet sammen med en oplevelse af omkring ti år.

Fjerde: Flyselskab Pilot
Løn: $ 134,090

Et andet interessant og lukrativ karriere er, at et flyselskab pilot. For at blive et flyselskab pilot, skal man have en universitetsuddannelse sammen med flyvetræning. Umiddelbart efter at have passeret den uddannelse, kan han / hun starter hans / hendes karriere i regionale eller mindre pendler flyselskaber eller som en co-pilot i de store flyselskaber. Efter at få eksponering for omkring fem til ti år, kan de skifte til nationale eller internationale luftfartsselskaber som kvalificerede kaptajner.

Femte: Tandlæge
Løn: $ 132,660

En tandlæge tjener er rimeligt lav i sammenligning med andre specialister på det medicinske område. For at gøre en karriere i tandplejen, kan man tilmelde sig en god tandlæge skole. Efter at tjene et kollegium grad, kræver en tandlæge omkring fem års praksis at blive en succesfuld tandlæge.

Sjette: Advokat
Løn: $ 140,880

En advokat profession er meget konkurrencedygtig. Han / hun har til at håndtere juridiske spørgsmål og løse påstande. Hvis du ønsker at blive advokat, skal du først afslutte en universitetsuddannelse og anvende i en lov skole. Advokater er i efterspørgslen i hvert eneste aspekt af livet, det være sig at købe et hus eller afviklingen af ​​erstatningskrav. Lønskalaen af ​​en advokat afhænger det arbejde, han / hun håndterer og erfaring. For eksempel tjener en succesfuld advokat med syv års erfaring omkring $ 130.000, mens en retslig ekspedient gør omkring $ 45.000.

Syvende: Air Traffic Controller
Løn: $ 100,430

En flyveleder er ansvarlig for at forvalte de flyvemønstre (afgang og landing) og sikre, at flyet holdes på sikker afstand fra hinanden. For at gøre en karriere som en flyveleder har han / hun for at fuldføre en uddannelse i en luft trafik-relateret område. Efter at få en grad i det pågældende område, han / hun kan søge om flyveledercertifikater job.

Otte: Computer og Information Systems Manager
Løn: $ 100,110

I dag er verden drevet af information og teknologi. En computer og informationssystemer manager er ansvarlig for udførelsen af ​​både tekniske og forretningsmæssige mål af organisationen. Han / hun planlægger, leder og styrer it-relaterede aktiviteter i organisationen. For at gøre en karriere inden for dette område, må man tjene MBA (Master i Business Administration) grad i teknologi eller i Management Information Systems. En person med mere end fem års erfaring kan tjene mere end $ 150.000 om året.

Niende: Marketing Manager
Løn: $ 100,020

En marketingchef er ansvarlig for forvaltningen kundegrundlag for virksomhedens produkter. Mindste kvalificering af en marketing manager er en bachelorgrad i nogen af ​​de domæner, men nogle organisationer rekrutterer kun MBA-kandidater som marketingchefer. Den årlige indkomst for marketingchefer afhænger af virksomheden, der ansætter dem. Det er en udfordrende opgave, man har for at opfylde de mål, som virksomheden. På et gennemsnit, tjener en marketing manager omkring $ 80,000 om året.

Tiende: Naturvidenskab manager
Løn: $ 97,560

Enhver person med et praktikophold på omkring seks år i teknik, kan matematik eller naturfag vælge en karriere som naturvidenskaben manager. En naturvidenskabelig leder evaluerer arbejdet af forskere og sikrer, at de følger visse produktionsstandarder. Man skal have en stærk teknisk baggrund og et indgående kendskab til hans / hendes fagområde.

En af de velbetalte karriere muligheder er, at af personlige finansielle rådgivere. Generelt tjener en vellykket finansiel rådgiver omkring $ 145,000 om året, mens en gennemsnitlig finansiel rådgiver tjener kun omkring $ 28,330. Det er ikke medtaget i top ti lister på grund af sine svingende indkomster. Mens vælge en karrieremulighed, må man huske på jobmuligheder og hans / hendes personlige interesse på området, fordi der i slutningen af ​​den dag, det er den indkomst og arbejdsglæde, der betyder noget.

Karriere der betaler over 100k et år
IT Director Opslaget
Fordele ved at blive lærer
Et højt betalt job uden en vis grad
Webmaster Løn
Elementary School Teacher Jobbeskrivelse
Disney Tops Lister over bedste steder at begynde Career
Behandlende læge Løn
Computer Karriere i Demand
Trin for at blive lærer
Bedste it-virksomheder til at arbejde for

Leave a Reply