Top Medical Jobs i Demand

De fleste mennesker finder medicinske job meget indbringende. Men hvad forhindrer de fleste af dem fra at forfølge en karriere på det medicinske område er streng og udtømmende uddannelsesmæssige kvalifikationer. Desuden uddannelsen er meget dyrt og meget tidskrævende. Gennemsnitlige studerende ikke har ressourcer eller tålmodighed til at fuldføre kravene. Men når vi taler om strenge uddannelsesmæssige krav og bekostning af uddannelse, er vi hovedsageligt tale om karrierer læger og sygeplejersker. Sandheden er, at medicinske område byder på utallige muligheder i andre områder, uden at det er nødvendigt at gennemgå fire års kandidatstudium. Desuden disse arbejdspladser er lige i efterspørgslen og betale anstændigt.

Top Medical Jobs, der efterspørges

Ifølge undersøgelsen af ​​Bureau of Labor Statistics, hævder sundhedspleje felt 6 ud af 30 hurtigst voksende karrierer. På trods af den økonomiske nedsmeltning, er sundhedspleje industrien fastholdt en stabil vækstrate. Bortset fra de traditionelle karrierer af læger og sygeplejersker, det har også åbnet muligheder for at nogle mindre kendte karriere.

job …”
Beskrivelse

Registrerede Sygeplejersker
Sygeplejersker udgør den største arbejdsstyrke i sundhedssektoren industrien med en vækstrate på 22,2%. I øjeblikket er der er 2 millioner sygeplejersker i landet, og dette tal forventes at stige i slutningen af ​​2016. Man kan blive registreret sygeplejerske efter udløbet af en fire-årig grad kursus i Bachelor of sygepleje (BSN) eller en toårig associerede grad og en certificering i sygepleje speciale.

Hjem Aides
Dette er langt det mest ekspanderende karriere på det medicinske område, med en kæmpestor vækst på 50%. Stigningen i efterspørgslen for hjemmet hjælpere kan tilskrives det store antal ældre befolkning, der kræver konstant pleje og opmærksomhed. Da denne karriere ikke kræver en universitetsuddannelse, er det en af ​​de mest eftertragtede karriere.

Medicinske assistenter
Dette er endnu et spirende karriere mulighed i sundhedssektoren industrien. Det har en vækstrate på over 33% og ventes at vise endnu mere stigning i de kommende år. Medicinske assistenter hjælpe sygeplejersker og læger med grundlæggende patientpleje. De kan også foretage administrative arbejde, fakturering og planlægning af aftaler. De kan arbejde i store hospitaler eller private klinikker.

Paramedicinere
Paramedicinere og Emergency Medical Tandteknikere (EMTs) er altid i efterspørgslen på grund af deres actionfyldt arbejdets art. De er dygtige til at give den primære patientpleje, genoplivning og håndtering traumatiske forhold. De er ofte de første til at rapportere om en ulykke eller katastrofe site. De har ikke fast arbejdstid, og skal rapportere om told når tilkaldt.

læger.
Dette er den mest lovende karriere i medicinsk område, der også sker for at være blandt de højest betalte karrierer i landet. Læger kan arbejde med hospitaler eller kan selvstændig. Deres løn afhænger af anlæg, hvor de arbejder, og deres område af ekspertise.

Teknikere
Medicinske område åbner også dørene til mange tekniske jobs. I tekniske område Ultralyd er X-ray og MRI, dialyse etc. nogle medicinske specialiteter i efterspørgslen. Tekniske jobs kræver mindst en toårig associerede grad og en certificering i pågældende område. Nogle tekniske opgaver kræver også kun en studentereksamen og en erhvervsuddannelse.

Tandplejer
Tandplejer omhandler grundlæggende tandpleje. Han uddanner folk om ordentlig tandhygiejne og pleje. Normalt, de arbejder i en tandlæge kontor eller i samarbejde med private klinikker. De tjener en anstændig indkomst og arbejde i fleksible timer.

Det var kun en del af de bedste medicinske karriere for fremtiden. Bortset fra ovenstående, er der mange andre karrierer, som tilbyder bedste muligheder for unge aspiranter.

Medicinske Jobs fra Home
Et højt betalt job for kvinder
Systemer Analytiker Opslaget
Sådan Bliv en rekreativ terapeut
Recreational Terapeut Opslaget
Liste over et højt betalt job
Hvad karriere tjener flest penge?
Seks Figur Jobs med en bachelorgrad
IT Karriere i Demand
Trauma Surgeon Løn
Online Jobmuligheder for Lærere

Leave a Reply