Special Skole Lærer Løn

Hvis du tilfældigvis kommer på tværs lærere, der har nogle whooping 30 eller flere års undervisningserfaring i USA, det være sig i offentlige skoler eller private skoler, vil du bemærke, at disse lærere kommandoen lønninger til en værdi af $ 100K eller mere. Men disse lærere i aldersgruppen 55 til 60, måtte vente i lang tid at tjene så høje lønninger. Nu, da de er ved at gå på pension, er frynsegoder, bonus og pensionsordninger gør dem berettigede til pensionering penge svarende til millioner. Specialundervisning lærer løn, ligesom andre typer af lærerlønninger, er blevet set frem til med masser af optimisme, takket være et enormt potentiale for vækst på dette område. Den gennemsnitlige løn for en specialuddannet pædagog i USA falder et sted i området på $ 30.000 til $ 60.000. Nu er denne tendens, er blot én facet af billedet. Afhængigt af flere faktorer, kan specialundervisning lærere løn variere.

Specialundervisning Lærer gennemsnitlige løn

Skolelærer lønninger oplevede et spring i 1980’erne og siden da løn udsigter er forbedret for lærere. Hvert nu og da, debatten om bedre skolelærer løn gevinster fremtrædende plads i pædagogiske områder. Ikke desto mindre har lønninger og ekstra fordele helt sikkert forbedret for lærere i de sidste par årtier, og så, at være positivt om dette erhverv er nøglen til vækst. Specialundervisning lærer løn afhænger i høj grad af fire faktorer, uddannelsesmæssige kvalifikationer, erhvervserfaring, type af arbejdsgiver og placeringen af ​​job.

Type af Arbejdsgiver
Den type specialskole, elementære, mellemledere og high school, er en lærer, der arbejder i, bestemmer indtjeningspotentialet af en særlig skolelærer. Lærere arbejder i folkeskolen, børnehaver og børnehaver kan tjene et sted mellem $ 34.000 til $ 50,000 årligt. Bonusser i området US $ 450 til US $ 2000 er også ydet til lærerne. Specialpædagogisk lærer løn for dem, der arbejder i midten skole er mellem $ 36.000 til $ 51,000. Dem, der underviser børn med indlæringsvanskeligheder i gymnasiet kan tjene et sted fra $ 35.000 til $ 55.000.

Uddannelsesmæssige kvalifikationer
Uddannelsesmæssige kvalifikationer kan skabe en stor forskel i optjening af specialundervisning lærere. Dette er en observation, som du kan dechifrere, mens du kigger på mange løn intervaller for job. At besøge hjemmesiden for BLS kan hjælpe dig til at vide præcist uddannelsesmæssige krav til at blive en specialuddannet pædagog i enhver amerikansk stat.

Erhvervserfaring
Chancerne er meget høje, at du kan kommandere høj specialundervisning lærer løn, hvis du har avancerede kvalifikationer og grader. Men i professionel felt, erhvervserfaring betragtes med stor værdi. Den markante forskel i erhvervserfaring ses i løn medarbejdere. Mens en friskere i specialundervisningen lærergerningen kan starte fra $ 30.000, et individ med 5 eller flere års erhvervserfaring har potentiale til at tiltrække lønninger i størrelsesordenen $ 70.000 (naturligvis tjene 70K gør efterspørgslen på par kvalifikationer og en god arbejdsgiver)

Placering af job
Mest, når vi ser på løn tal for pædagogiske arbejdspladser, vi indirekte kigger på en gennemsnitlig nationale data, der kan, eller kan ikke, omfatter vitale parametre som leveomkostningerne i en by. Den særlige uddannelse lærer løn i høje leveomkostninger byer som Los Angeles, Californien og New york er omkring $ 60.000. Specialundervisning lærer løn i byer som Chicago er mellem $ 30.000 til $ 50.000.

Denne information om specialundervisning lærer løn er blevet præsenteret, før du efter forskning fra flere kilder. Det er vigtigt for dig at forstå, at disse parametre svinger på grund af arten af ​​markedet og økonomien. Disse er blot grove tal og hvad en specialuddannet pædagog kan få i hånden, kan være lidt mindre eller mere end de tal, der er nævnt her. Udover løn, er lærerne også ret til frynsegoder og fordele.

Sjove Karriere der betaler godt
Gastroenterolog Løn
Entry-level højt betalte job
Jobs, der betaler godt
Bedste it-virksomheder til at arbejde for
Periodontist Løn
Et højt betalt job i Demand
Neonatolog Løn Range
Nephrologist Vs Urolog
Sådan Bliv en computer programmør
Trin for at blive lærer

Leave a Reply