Spændende job som betaler godt

En høj betalende job ikke altid kræver mange timers arbejde og stress. There er en ny race af arbejdspladser i markedet, som var i kraft siden længe, ​​men har for nylig fanget øjet af mængden. Efter denne destruktive økonomiske afmatning, som efterlod mange arbejdsløse og hjemløse, folk bliver mere og mere forsigtige med, hvilke job der at vælge i den nærmeste fremtid. De følgende jobs bare ikke sikre beskæftigelse, de garanterer sikkerhed og en lang karriere.

Spændende højt betalt job

De fleste af os ofte drømme om job, der giver mindre arbejde og give maksimal løn. Tanken virker meget urealistisk, fordi selv de mest talentfulde dem er nødt til at arbejde for at tjene penge. Men hvis vi kan sikre et job, som har et højt niveau af gys i det, så selv de hårdeste opgave ville virke som et interessant spil. Så hold dine heste, og tjek nogle højt betalt job.

Airline Pilots
Masser af mænd og kvinder sætter deres seværdigheder på himlen, så hvorfor ikke tage et job, der tager dig mod himlen selv. Mange mennesker tænker på at blive piloter, men et eller andet sted ned linjen de giver op på det for noget tættere på hjemmet. At være en pilot er hård, men det har også sine belønninger. En pilot er tilbudt forskellige fordele, som kommer med flyvende et fly. Hans / hendes familie nyder også rejse frynsegoder såsom rabat på billetter til forskellige ture og være en pilot betyder ligeledes fremragende vækstmuligheder og en fremragende løn rækkevidde, som starter fra $ 100.000.

Detective
Hvis du er en person, der har forgudede James Bond og Sherlock Holmes og ønsker at gøre noget godt for samfundet, så er en detektiv er ikke et dårligt valg. En spændende karrieremulighed, som regel dette felt er fyldt med folk, der har arbejdet for politiet eller regeringen og er helt fortrolig med loven. Ingen tvivl om spændingen er for højt, men farerne er skjult overalt. Detektiver på en regelmæssig basis er nødt til at beskæftige sig med kriminelle, narkobaroner og andre, der tager loven i deres hænder. Det lyder som en hård karriere, men sikker er spændende og givende. Detektiver arbejder normalt under aftalemæssigt grundlag og tjen næsten $ 60,000 om året.

Registered Nurse
Det er et velkendt faktum sygepleje er en stressende karriere, men ikke mange ved, at det er recession bevis. Labor Statistics hævder, at mere end 60.000 sygeplejersker vil være behov i 2015, hvilket er største antal ansatte, der er nødvendige for en besættelse. De, der tror på at arbejde for menneskeheden og omsorg for de syge, bør færdiggøre deres uddannelse i dette erhverv. Fyldt med nye og dristige udfordringer, dette erhverv definerer spænding og forbedrer personlighed af kandidaten. Sygeplejersker afhente næsten $ 70.000 til $ 90,000 om året.

Revisorer
Hvis du nogensinde lave en liste over de højest betalte jobs i USA, ville en revisor job helt sikkert har i det. De fleste mennesker ser ofte dette job som en langsom tortur. Men for folk, der forstår numrene spillet og nyd freden af ​​at være alene, er dette job et godt match. En revisor job ikke kun drejer sig numre, er de også udsat for de dybeste hemmeligheder i en organisation. Dette job er ikke kønsspecifikke, hvilket gør den ideel til både mænd og kvinder. Hvis du er god til at holde regnskab, vil virksomhederne køre, når du tilbyder høj løn pakker. Revisorer tjene noget fra $ 85,000 til $ 100.000

Private Security Officer
Udtrykket ‘Private Security’ ikke altid ensbetydende med en leje politimand, der er hyret til at ledsage vigtige personer til deres sociale møder. I visse krigshærgede nationer, er de specielt hyret til at beskytte diplomater, politikere og vigtige forretningsmænd fra fjendtlige angreb. Disse menneskelige skjolde leve livet farligt og endda tjene en anstændig løn for at være så modig og beskytte vigtige og uskyldige mennesker. De normalt opkræver i henhold til de opgaver udleveret til dem og tjene et sted mellem $ 45.000 til $ 80.000.

Psychic
Dette spændende job er ikke for alle. Ifølge en social undersøgelse, mener tre ud af fem mennesker i psykisk behandling og helbredelse. Læsning astrologi diagrammer, der gør folk til at tro, at du kan nå ud til de døde og forudsige en persons fremtid kan ikke være en heldig gæt hver gang. Det er velkendt, at de fleste healere er bedrageri, så du er nødt til at lære kunsten fra ægte healere. Og det vigtigste – du behøver gode folk færdigheder. Healere opkræve omkring $ 100 til $ 800 for hver konsultation.

Spændende job med anstændige lønninger

Hver karriere har en vis form for spænding relateret til det. Imidlertid kan denne spænding kun opleves af folk, der rent faktisk elsker, hvad de gør og ønsker at vokse på dette område. Her er flere eksempler på spændende arbejdspladser.

Arkitekt ($ 40,000 til $ 75.000)
Bartender ($ 25.000 til $ 40.000)
Vejlederen ($ 40,000 til $ 70.000)
Soldier ($ 35,000 til $ 65.000)
Fashion Designer ($ 45,000 til $ 85.000)
Freelance Writer ($ 45,000 til $ 55.000)
Hotel Managers ($ 60.000 til $ 100.000)
Læger ($ 80.000 til $ 100.000)
Apotekere ($ 30.000 til $ 55.000)
Modefotograf ($ 45,000 til $ 75.000)
Dyrlæge ($ 69,000 til 78,000 dollars)

De fleste af de job, der er nævnt i denne artikel, er anderledes, fordi de ikke handler med standard arbejdstid og indespærring til ét sted. De er fyldt med vanskelige udfordringer, som gør dem interessante og er fyldt med gode karrieremuligheder, som garanterer en sikker fremtid.

Web Developer Løn
Arkivar Løn
Hvilke Jobs tjener flest penge
Nephrologist Vs Urolog
Fordele ved at være lærer
Akademisk Tenure System
Job som lærer
Jobs, der betaler over 100K
Hydrologist Løn
Periodontist Løn
Medicinsk Career Information

Leave a Reply