Sådan Bliv en rekreativ terapeut

Nogle dage er simpelthen lavet til at spille. ~ Mary Anne Radmacher

Det er sandt, at alt arbejde og ingen play gør livet værdiløs. Den fastsætter i en monotoni, som synes at kvæle ens mentale tilregnelighed. Dette vanskeliggør arbejdet og degenererer output. For at opretholde en vis livskvalitet, er man nødt til at hengive sig til rekreative aktiviteter fra tid til anden. At være proaktiv om at gøre noget nyt, tager sind ud rutine og hjælper med at tænke anderledes. En rekreativ terapeut opgave er at hjælpe patienter, der lider af forskellige former for handicap, med rekreative aktiviteter såsom dans, sang, tegning, spille en sport, madlavning, havearbejde, pasning af kæledyr, og så videre. Hele pointen er at kanalisere deres energi på en konstruktiv måde og aflede deres sind fra sygdomme.

Sådan at blive certificeret Recreational terapeut

Uddannelsesmæssige kvalifikationer
En bachelorgrad er den grundlæggende kvalifikation, at man kræver, at kickstarte en karriere som en rekreativ terapeut. Så hvis du ønsker at være en, så tilmelde dig selv i et kollegium, der tilbyder en universitetsuddannelse, der har specialiseret sig i rekreative terapi. Et kursus som sådanne omfatter emner som planlægning og behandling af patienter med psykiske og fysiske lidelser. Forståelse af den menneskelige anatomi, fysiologi, intervention design, unormal psykologi, medicinsk og psykiatrisk terminologi, karakteristik for lidelser og etik for et arbejdsliv. Man kan også kombinere et par emner at få et indblik i visse aspekter af rekreative terapi. Efter grundlæggende eksamen, kan man forfølge en kandidatgrad eller en ph.d.-grad også. Men med en bachelorgrad, kan man se ud for entry-level job som en rekreativ terapeut.

Praktik
For at forstå kravene til at være en rekreativ terapeut, er man nødt til at få nogle hands-on erfaring. Mens du gennemfører din bachelorgrad, praktikant på et par steder for at lære dine motiver bedre. Internere også hjælper med at få en dybtgående perspektiv i sager, som på anden måde begrænset til lærebøger. Arbejde som studerende vil hjælpe dig med at forbedre på dine sociale interaktion færdigheder også, hvilket er den mest afgørende del af denne opgave.

Kom en Licens
At øve nogen form for medicin relaterede erhverv, er man nødt til at få udstedt licens. Afhængig af land du bor i, ud finde kravene til en få en rekreativ terapeut licens. Du skal muligvis til at blive vist for et par eksamener at få en licens, ud over dine uddannelsesmæssige kvalifikationer.

Certificeringer
Denne del af at blive en rekreativ terapeut handler om at få dine certificeringer. De fleste arbejdsgivere foretrækker kandidater, der er certificeret. Det Nationale Råd for Terapeutisk Fritid Certificering (NCTRC) er en forening, der giver denne certificering. Der er en skriftlig eksamen og en praktikplads på 480 timer.

Deres jobbeskrivelse omfatter planlægning relevante aktiviteter for patienterne. De skal også føre dokumentation af patienterne og rapportere til læger og familiemedlemmer på regelmæssig basis om patientens opsving fremskridt. En rekreativ terapeut skal være en del af de fysiske aktiviteter og motivere patienten at anvende de aktiviteter til deres fulde fordel.

Den vigtigste del af at blive en rekreativ terapeut er at være et folks person. Alle kan få en grad og tilføje fjer til deres uddannelsesmæssige kvalifikationer. Men for at udmærke sig på dette job, er det nødvendigt at have kvaliteter af venlighed og medfølelse. Tålmodighed, empati, flid og engagement er nogle af de dyder i en vellykket rekreativ terapeut. Man skal have nøjagtig observation skarpsindighed, for at forstå patienten i større dybde, ud over uorden. At være tålmodig og positivt om dine patienter nogle gange hjælper i deres hurtig bedring, og udvikler et forhold af yderste tillid. En karriere som en rekreativ terapeut er en krævende én. Men ud over sine monetære belønninger, giver det en magt til at ændre livet for mange i en masse måder.

Høj løn Karriere
Et højt betalt job i Demand
Medicinske Jobs i Demand
Hvordan man bliver en Elementary School Teacher
Hvad betyder en lærers assistent Do
Sjove Karriere der betaler godt
Health Care Jobs i Demand
Typer af Medical Jobs
Software Developer Løn
Typer af Mental Health Professionals
Recreational Terapeut Opslaget

Leave a Reply