Sådan Bliv en børnehave lærer

Ikke alle af os kan blande sig med de små uden at være markeret som en voksen. Man skal have en speciel udsigter om ting at være en af ​​dem uden at gøre for meget af en indsats, for at give mening ud af deres verden og lede en gruppe af børn at gøre, hvad han eller hun vil have dem til, uden blottelse dem tænder. Hvis du er sådan en begavet person, kan være du skal tænke på områder med relation til børn at gøre karriere i. Et sådant felt er, at en børnehave lærer, hvor en dedikeret og inspirerende person kan gøre en ægte forskel for de små, kæmper for at finde et godt fodfæste i denne verden regeret af de voksne.

Krav For at blive en børnehave lærer

Et lærer spiller en vigtig rolle i udformningen liv afdelingerne i hans varetægt. Således må han eller hun være godt klar over de pædagogiske metoder, der bruges til at undervise børn. Sammen med ovennævnte emne, skal han have en ordentlig forståelse af den pædagogiske filosofi, og hvordan man lærer ting, som kommer under psykologi læring. Det er et must, at det pædagogiske kursus, han har taget til at blive en børnehave lærer, dækker hvert af de tre emner, der er nævnt ovenfor. Ud over disse, kan viden om kunst, sociale og fysiske videnskab, børnelitteratur og musik vise sig at være et es ærmerne op, mens du arbejder i en børnehave. De følgende afsnit giver nyttige oplysninger om kravene for at blive en børnehave eller et fuldgyldigt børnehave lærer.

Uddannelse for at blive en børnehave lærer

Uddannelse kan variere afhængigt af, om man arbejder i en offentlig eller privat organisation. For en børnehave der drives af en privat organisation, kan en studentereksamen være nok. Men det er ikke tilfældet, hvis man forsøger at få et job i en offentlig børnehave. Mange af de lande, kræver en større i grundskolen fra den ansøger, der har afsluttet en associerede eller bacheloruddannelse. Et par stater, selv angive, at en aspirerende kandidat skal har en kandidatgrad i grundskolen. I de fleste af de tilfælde, omfatter en bachelorgrad kursus avancerede kurser i multikulturelle klasseværelser, læring teknologier såsom computere, der kan bruges til undervisningsbrug. Man kan også vælge et kursus for at lære elever med særlige behov, som kan vise sig at være ekstra fordel.

At arbejde i en offentlig børnehave man nødt til at erhverve en licens til at gøre dette ved at opfylde de krævede betingelser. En villig kandidat kan forsøge at få en øvre hånd over resten ved at få en akkreditering fra Child Development Association (CDA), da det er den mest værdsatte certificering for tidlige barndom lærere.

Hvor lang tid tager det at blive en børnehave lærer?

Hvis du allerede er en afgangselev fra et andet område og derefter et præparat program, der varer mindst to år, kan kvalificere dig til stillingen. De, der har besluttet at være en børnehave lærer efter gymnasiet skal være parat til at tilbringe 4-5 år at nå hans eller hendes mål. Nogle af de stater har gjort det obligatorisk, at en studerende, efter at have erhvervet en bachelorgrad på dette område, bør gøre en faglig udvikling program. Generelt dette program varer et år og indebærer undervisning under tilsyn og ekstra kurser for at gøre en lærer ud af den studerende, der er i stand til at påtage ansvaret for denne undervisning job. Som af 23. august 2010, er deres løn på en gennemsnitlig $ 31.000 og kan være så højt som $ 57,000 afhængigt af din erfaring og uddannelse.

Man må teste vandet før du springer lige i det. Tja, accepteres det, at du kan lide at være sammen med børn, og de også gengælde dine følelser. På trods af dette, må man afprøve og anerkende realiteterne, før der indgås et kursus. Det betyder, hvor du bliver accepteret af de børn: inde i en børnehave eller udenfor. I en opsætning, selv som uformel og brugervenlig som en børnehave, kan tingene fungerer anderledes og din magi kan svigte dig i slående et forhold med børn. Hvorfor ikke finde ud af mere om denne situation? Man kan gå om at gøre det ved frivilligt arbejde på en lokal børnehave eller en daginstitution, hvor han kan interagere med de unge studerende og snarere end at finde om dem, bør han forsøge at finde, om han er egnet som en børnehave lærer.

Top betalt job uden en vis grad
Top ti højeste betalende job i Amerika
Bedste betalte erhverv
Top Paying arbejdspladser for kvinder
Senior Software Engineer Løn
Web Developer Løn
Sjove Karriere der betaler godt
Jobs, der betaler over 100K
Et højt betalt job på det medicinske område
Ornitolog Løn
General Surgeon Løn

Leave a Reply