Sådan at blive kirurg

Den medicinske profession er beregnet til højt begavede og dygtige studerende, der har en dyb interesse i medicinske arbejdspladser. Studerende, der er oprigtig og konsekvent scorer godt i fag som biologi, zoologi og botanik, kan tænke på at deltage i en kandidatuddannelse i medicin og derefter en post-graduate kursus i kirurgi. At blive en kirurg kræver stabil hårdt arbejde, udholdenhed og vilje til at lære nye ting på dette område. Som en kirurg, skal du være klar til at arbejde i mange timer og på ethvert tidspunkt af dagen, hvis du har at gøre med nødsituationer. Anden faktor, der skal overvejes, før at deltage i en medicinsk kollegium er overkommelige for gebyrerne. At være en eftertragtet og højt betalende erhverv, har en medicinsk grad ikke komme på et snørebånd budget. Du bliver nødt til at tilbringe en masse på din undervisning og andre relaterede udgifter. Så tænke om du virkelig har talent og evner til at forbinde det medicinske område. Også, bør du være klar til at studere i mange år, som medicinske kurser, på et gennemsnit, er på syv eller otte års varighed.

High School og bachelorgrad
For at blive en kirurg, bør du begynde at arbejde på din drøm lige fra high school. Koncentrer dig om medicinske fag som biologi, kemi og fysik, og score godt i din high school, så du får adgang til en god universitet for din bachelorgrad. Bemærk én ting, at gøre et varemærke i den medicinske verden, skal dine grundlæggende begreber i naturvidenskab være meget klar.

Bacheloruddannelsen i medicin er på fire år, og du er forpligtet til at score gode karakterer for at få adgang til kandidatuddannelserne. Vær meget forsigtig, mens du vælger et kollegium for din bachelorgrad og sørg for, at din skole har en god historie og akkreditering med de vigtigste universitet. Du bør henvise til de forslag i Sammenslutningen af ​​American Medical Colleges (AAMC) samtidig med at beslutte klassen og rangordning af de medicinske colleges. Find ud af om den medicinske skole har nyeste udstyr, gode laboratorier og meget erfarne medarbejdere til din egen fordel. Give fortrinsret til disse medicinske fakulteter, som giver dig eller give dig deltidsjob som tjener du nogle penge, men giver dig også en oplevelse i den medicinske profession. Arbejd hårdt og samle mest viden, så du vil ikke møde problemer, mens rydde optagelsesprøve for kandidatuddannelsen i kirurgi. Det er tilrådeligt at tage de MCAT eksamen på tidspunktet for din junior år på college selv. Mange gymnasier ikke giver adgang til studerende, der ikke har gode MCAT scoringer. Deltagelse i andre ekstra-pensum aktiviteter er også lige så vigtigt. Ved slutningen af ​​din junior år, kan du ansøge om sæderne i medicinske fakulteter.

Medical School
Du bør forsøge at gøre det meste af den gyldne mulighed, som du får, som at få optagelse i en god medicinsk skole er yderst vanskeligt. Dit kirurgisk uddannelse vil være højdepunktet af de fire år, du vil bruge der. Hvilken slags kirurg du ville blive og arbejde – uanset om hjertekirurgi, hjerne, plastikkirurgi eller ortopædkirurgi, vil være baseret på din score. I de første to år, vil du få klasseværelset og lab træning på vitale emner, såsom Immunologi, Mikrobiologi, Patologi og retsmedicinsk patologi, histologi osv. I det andet år selv, ville du nødt til at dukke op og rydde første del af USA Medical Licensing Exam (USMLE). I det tredje år, vil du få praktisk erfaring, som er meget afgørende for en kirurg. Du ville være at få en god eksponering for pædiatri, gynækologi og familie praksis. I det fjerde år, ville du nødt til at give den anden del af USMLE og gøre godt i det.

Residency
Det residency program giver kollegium pass-outs træning fra erfarne kirurger i patientbehandling, medicinsk viden og udvikling af sociale kompetencer. Du er nødt til at arbejde på hospitaler som assisterende kirurg for de fem-årig opholdstilladelse praktik. American College of Surgeons hjælpe aspiranter i valget af den rette residency program. Residency-programmerne er obligatoriske, hvis du ønsker at praktisere som kirurg i USA.

Jeg håber denne artikel vil hjælpe dig til at forstå, hvordan du bliver kirurg. Prøv dit niveau bedste og være en succesfuld kirurg at tjene en god plads i samfundet.

Vaskulær kirurg Løn
Nemme Karriere på det medicinske område
Høj løn Karriere
IT Tekniker Løn
Jobs, der betaler over 100K
Højeste betalende job med en bachelorgrad
Karriere i Computer Hardware Engineering
Computer Karriere i Demand
Hvorfor jeg ønsker at være en lærer
Seks Figur job uden Degree
Medicinsk Career Information

Leave a Reply