Retsmediciner Opslaget

En af de mange medicinske arbejdspladser i sundhedssektoren industrien er, at en retsmediciner. Typisk er dette en sundhedsperson, der er afleveret ansvaret for at studere døde kroppe og indgåelse dødsårsagen. I simple ord, kan man sige, at han er én, der udfører og administrerer obduktion.

Opslaget

Ansvarsområderne for en retsmediciner afhænger af, om han er en anatomisk patolog eller en retsmedicinsk patolog. En anatomisk patolog er en, der studerer og undersøger de indre dele af et lig for at kunne fastslå, hvad der var årsagen og kilden til døden. Disse fagfolk er i vid udstrækning anvendes af hospitaler og klinikker. På den anden side, studerer en retsmedicinsk patolog kroppen af ​​ofre for at bistå i straffesager. Derfor er de for det meste forpligtet til at levere tjenesteydelser i statslige eller føderale regeringskontorer.

Efter at have udført detaljerede undersøgelser af de døde kroppe, har medicinske eksaminatorer at udarbejde en rapport om de konklusioner og overdrage den til de respektive myndigheder til yderligere analyse. I visse situationer kan disse fagfolk være forpligtet til at vidne i retten, for klar efterforskning og retsforfølgning i retssager. Deres ansvarsområder kan omfatte skrive dødsattester. Den centrale opgave for den ledende retsmediciner er at gennemgå alle retsmedicinsk patologi funktioner udføres i indstillingen.

Krav

Der er nogle krav for at få adgang til denne karriere, som omfatter en bachelorgrad på fire år inden for videnskab, efterfulgt af en læge, som igen kræver fire år, og i sidste ende en certificering i patologi. For at opnå certificering administreres af den amerikanske bestyrelse Patologi, kan du nødt til at foretage en fire-årig opholdstilladelse program. Nogle uddannelser i loven er bestemt anses for at være en ekstra fordel.

Løn Range

Lønnen afhænger af en lang række forhold såsom staten og byen af ​​service, yderligere uddannelsesmæssige certificeringer, kategori arbejdsgiver, ekspertise og erfaring, og lignende aspekter. Dem med en til fire års erhvervserfaring kan få en årlig lønpakke spænder fra $ 31,000 til $ 44.000. Som erhvervserfaring stiger til mellem fem til ni år, den indkomst potentiale også vokser fra $ 32.000 til $ 48,000 ca.

Medicinske eksaminatorer med mellem 10 og 19 års erfaring kan kræve en årligt betale et sted mellem $ 35.000 til $ 54,000. De, der besidder mere end 20 års erfaring kan tjene noget nær en kæmpestor $ 200.000. Som pr state-kloge klassificering, tilbyder staten New York en årligt løn på $ 50.000 til $ 110.000. I Texas, falder lønnen interval et sted mellem $ 44.000 og $ 74,000, mens det i Californien, kan vederlaget være mellem $ 51,000 til $ 70.000.

Dette var nogle oplysninger om jobbeskrivelsen, løn og uddannelsesmæssige kvalifikationer, der kræves for medicinske eksaminatorer. Bemærk, at jobansvar kan variere en smule som pr sag og den ansættende virksomhed.

Ansvar af en lærer
Karriere i Informationsteknologi
Hjerte-kar-teknolog Løn
Application Developer Opslaget
Top betalt job uden en vis grad
Bedste computer job for fremtiden
Hvad er en Endodontist
Højt betalende Entry Level Jobs
Adjunkt Løn Range
Overraskende sekscifret Løn
Top ti højeste betalende job i Amerika

Leave a Reply