Retsmediciner Løn

Som navnet antyder, en retsmediciner er en professionel, der leverer sine ydelser i medicinske faciliteter. Dette er en af ​​de mest essentielle medicinske job, der kræves inden for retsvidenskab og sundhedspleje. En retsmediciner, også undertiden benævnt en retsmediciner, er ansvaret for at fastlægge den præcise årsag til død af en person.

Opslaget

En retsmediciner er en ekspert, der overgives det primære ansvar for at undersøge personens kropsdele og finde ud af den præcise årsag til døden, om det var på grund af sygdom, ulykke eller mord. Typisk er der to former for medicinsk censorer, nemlig anatomiske patologer og retsmedicinere. De tidligere udfører postmortems om dødsfald, der finder sted i sygehuse, mens de sidstnævnte udfører postmortems på kroppen af ​​ofre for forbrydelser for at bestemme, hvor mordet skete.

Retsmedicinere er normalt ansat i statslige faciliteter og agenturer, og anatomiske patologer arbejder på hospitaler og andre sundhedsydelser indstillinger. Efter årsagen til dødsfaldet er bestemt, at disse læger udarbejder en detaljeret rapport om sagen og forelægge det for de relevante myndigheder. De kan blive bedt om at komme for retten og optræde som vidne for at hjælpe relaterede juridiske formaliteter.

Løn Range

De vigtigste faktorer for den gennemsnitlige løn er stedet og anlægget af beskæftigelsen, mængden af ​​erfaring, og uddannelsesmæssige kvalifikationer.

Medicinske eksaminatorer med en oplevelse af et til fire år kan forvente et årligt løn på ca $ 31,000 til $ 44.000. De, der har arbejdet i fem til ni år kan være berettiget til en årlig løn på omkring $ 32.000 til $ 48,000. Hvis du har 10 til 19 år erfaring, kan du forvente en løn på omkring $ 35.000 til $ 54,000 om året. Dem med mere end 20 års erfaring kan tegne en løn der spænder fra $ 75.000 til selv 200.000 dollars om året.

De, der arbejder som retsmedicinere tjene lidt mindre i forhold til dem, der er ansat som anatomiske patologer. Årsagen er, at retsmedicinere meste er ansat i statslige organer, og anatomiske patologer er generelt ansat af private hospitaler og sundhedscentre indstillinger. Hvis du er ansat i statslige eller lokale offentlige organer, kan du få en løn på omkring $ 30.000 til $ 65,000 om året. De, som tilbyder deres tjenester i føderale statslige faciliteter kan tegne et årligt løn på omkring $ 90.000.

I staten New York, betale den gennemsnitlige Skalaen strækker sig fra $ 50.000 til $ 110,000 om året. I Texas, kan medicinske eksaminatorer få en årlig løn på ca $ 44.000 og $ 74,000, mens den i Californien, kan de få betalt med en sats på $ 51,000 til 70,000 dollars per år. Ligeledes lønnen er forskellig fra region til region. Det kan lige så godt variere fra by til by.

De, der tænker på at blive en retsmediciner skal have en doktorgrad i medicin og også opnå den ønskede certificering inden for patologi. At blive en professionel af patologi kan være en vanskelig opgave, der kræver en masse undersøgelse, der normalt holder i omkring 12 år, herunder bachelor-og ph.d.-grader og certificering kurser.

Elementary Teacher Løn
Medicinske Jobs uden en vis grad
Analysere Myter om lærerlønninger
Stress-fri job, der betaler godt
Forskellige it-job
Disney Tops Lister over bedste steder at begynde Career
Højt betalende Karriere i Demand
Retsmediciner Løn
Forskellige erhverv på det medicinske område
Bedst betalende job med en associeret grad
Karriere der betaler over 100k et år

Leave a Reply