Recreational Terapeut Opslaget

Der er mange mennesker omkring os, der lider af forskellige sygdomme og handicaps. Disse mennesker har brug for vores hjælp og støtte til at nå deres mål i livet. Det er ikke fordi de er mindre egnede end os eller er fuldstændig afhængige af os. De har kun brug for den rette form for vejledning og følelsesmæssig støtte, som kan generere en masse selvtillid i dem. Rekreative terapeuter organisere mange fritidsaktiviteter for sådanne mennesker og hjælpe dem til at socialisere med andre mennesker og lære nye ting i livet. Her er lidt mere om, hvad de gør.

Opslaget

Jobbet beskrivelse af rekreative terapeuter især involverer forbedring af livet for deres patienter. Mange gange, folk med handicap går igennem en fase af depression og er stresset, og det er, hvor disse professionelle gribe ind Den første opgave, de udfører, er at gøre patienterne forstår deres styrker og forbedre deres evner til at gøre sig godt i områder af deres interesse. De sørge for interaktive sessioner, sport, spil, kunst og kunsthåndværk, musik shows, osv. for underholdning af patienterne. Kunst og håndværk specielt kan være meget nyttigt for folk i alle aldersgrupper. Ved at interagere med andre mennesker, kan disse patienter reducere deres spændinger og leve et lykkeligt liv.

Rekreative terapeuter rekrutteres i stort tal i sundhedsvæsenet institutioner såsom hospitaler og klinikker. Disse sundhedspersonale arbejder tæt sammen med læger, specialister og sygeplejersker mens behandle patenter. De har ofte danne grupper af patienter og undervise hele gruppen, da dette gør læreprocessen nemt og hurtigt. Selvkontrol og anger management er også områder, hvor disse fagfolk arbejder hårdt for at se en forbedring i opførsel og tilstand af deres patienter.

Uddannelsesmæssige krav

For at få job som en rekreativ terapeut, vil du kræve en bachelorgrad i terapeutisk rekreation eller rekreation terapi. Selvom du kan starte din karriere med en bachelorgrad, vil få en kandidatgrad hjælpe dig med at få de bedste arbejdspladser i markedet. Erhvervserfaring og gode præstationer breve fra tidligere arbejdsgivere vise sig at være meget afgørende i sække de mest lukrative job i denne sektor. Hvis du har succes med at få certificeringer fra ansete institutter kører dette kursus, så kan du se frem til en stor karriere inden for dette område. Attester udstedt af Nationale Råd for Therapeutic Recreation Certificering anses for at være meget standard og er godkendt af alle store arbejdsgivere.

Løn

Vederlagene for rekreative terapeuter i høj grad afhænger af deres antal års praktisk erfaring, uddannelsesmæssige kvalifikationer, placering af job, type arbejdsgiver og deres færdigheder. Vederlagene for dem, der arbejder for de kendte sygehuse er ret høje i forhold til dem, der arbejder for mindre kendte hospitaler. Rekreative terapeuter arbejder i store steder som New York, Texas og Californien tjene meget mere end dem, der arbejder i små byer. Disse fagfolk kan tjene noget mellem $ 33,000 til $ 50.000 pr år afhængig af deres erfaringer. Disse lønninger er ganske attraktive for dem, der arbejder i sygepleje, almindelige sygehuse og også kirurgiske hospitaler.

Håber du vil bruge disse oplysninger frugtbart, vil jeg gerne underskrive her. Alt det bedste for din karriere!

Top Medical Jobs
Sådan Bliv en børnehave lærer
Webmaster Opslaget
Bedste it-job for 2012
Hvorfor jeg ønsker at være en lærer
Karriere der tjener flest penge
Specialundervisning Lærer Job Description
Online Tutoring Jobs
Skole Lærer Løn
Medicinske Karriere i Demand
Job som lærer

Leave a Reply