Periodontist Løn

Periodontist er en specialitet 3-årigt træningsprogram efter du har afsluttet din 4 år tandlægeuddannelse. En periodontist får en omfattende uddannelse i forebyggelse, diagnosticering og behandling af tyggegummi sygdomme. De har en ekspertise inden for det bløde væv omkring tænderne og knoglen under tænderne. Din tandlæge kan anbefale dig til en periodontist at rette tilstopninger, og til at polere og rense dine tænder. Folk, der gennemfører en periodontal ph.d.-kursus har gode karrierer og lønnen er ligeledes forventes at vokse hurtigere end gennemsnittet. De parodontale procedurer er for det meste ikke er omfattet af forsikringsselskaber og kun velhavende kunder finder dem overkommelige, dermed penge en periodontists gør er misundelsesværdig. Den bid af klienter, der kommer til en periodontist er gennem henvisning fra andre tandlæger, der ikke er i stand til at yde specialiseret behandling for visse tyggegummi og strukturelle problemer i tænderne og for gingivitis kur.

Uddannelse og Job Description

Parodontologi er en specialiseret gren af ​​tandpleje, der beskæftiger sig med tandkød, strukturelle problemer og knogler i tænderne. Du kan vælge for denne specielle periodontist træning efter du har afsluttet 4 års dental uddannelse. En 3 år kandidatuddannelse eller certificering program efter tandpleje grad skal fuldføres at blive en godkendt periodontists. Efter at have udfyldt den 3 årige uddannelse bliver man kvalificeret til at blive vist for den amerikanske bestyrelse Periodontology undersøgelse, der skal ryddes for at blive medlem af bestyrelsen og praksis. En periodontist skal diagnosticere og behandle sygdomme, der inficerer gummiet ødelægger knogle og det væv der understøtter tænderne. Disse mennesker tackle sygdomme som tandkødsbetændelse, som forårsager ubehag og smerte for patienterne og kan føre til tab af tænder. En periodontist også nødt til at undersøge tandkødet for eventuelle tegn på forfald, infektion eller læsioner på tandkødet og give rådgive om tandpleje til patienterne. Nogle af de procedurer, som en periodontist udfører, er vævstransplantater og tandimplantat uddannelsesophold for paradentose kur. Hos mennesker med tyggegummi sygdomme knoglen og tyggegummi væv, der holder tænderne bliver ødelagt danner lommer nær tænderne. En periodontist vil rydde disse lommer af eventuelle bakterier og trække vævet tilbage på plads. De er også forpligtet til at behandle medicinsk udstyr som X-ray maskine, dentale bor, sugepumper, og respiration-support-udstyr.

Løn

Parodontologi er en specialiseret gren af ​​tandpleje og de fleste periodontists har deres egen praksis eller arbejde med andre tandlæger. Nogle periodontists arbejder med sundhedsydelser, tandklinikker og i undervisningssektoren området. Den gennemsnitlige median løn periodontist er USD 103.000 til USD 230.000, som er sammenlignelig med de andre fagområder i tandplejen. Nogle agenturer forudser, at arbejdsmarkedet for periodontist forventes at stige med omkring 16 procent til 2018, hvilket er mere end de fleste andre medicinske arbejdspladser. Periodontists arbejder inden for akademikere feltet angiveligt tjener en gennemsnitlig løn på USD 102.000 til USD 192.000 årligt. Dental proteser tjenester tilbyder også job til periodontists og tilbyde lønninger, at den gennemsnitlige USD 113.000 til USD 213.000. De dentale protetiske tjenester appellerer til en velhavende klientel, og det er den vigtigste grund til de betale disse høje lønninger. Nogle store tandklinikker tilbyder også beskæftigelse til periodontists og den gennemsnitlige løn er USD 106.000 til USD 201.000. Disse klinikker også leje tandlæger, odontologer og maxillofacial kirurger og give total tandpleje under ét tag for deres kunder. Få hospitaler også brug for ydelser fra en periodontist og den gennemsnitlige løn, de tilbyder, er USD 104.000 til USD 198.000. Nogle af de byer, der tilbyder gode løn intervaller for job som periodontists er New York og Los Angeles.

Lønnen er, hvad tiltrækker mange tandlægestuderende til dette specialiserede sektor og hvis du tænker over det, nu er et godt tidspunkt, da den forventede vækst på dette område er over gennemsnittet for de næste 10 år.

Lærer Interview Spørgsmål
Højeste betalende Besættelser
Computer Programmering Karriere
Sådan Bliv en børnehave lærer
Medicinske Sales Recruiters
Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Bedste it-virksomheder til at arbejde for
Perfusionist Løn
Åndedrætsterapeut Opslaget
Jobs, der betaler over 100K
Special Skole Lærer Løn

Leave a Reply