Perfusionist Løn

Jobbet af en perfusionist er en af ​​de mange medicinske arbejdspladser, hvor en patients liv kan afhænge. En perfusionist er en, der driver en hjerte-lungemaskine i processen af ​​en kompleks hjerteoperation af nogen art. Hun / han bistår den hjertekirurg, og er en vigtig person i denne indstilling, da det er hans / hendes job at sørge for, at patientens tilstand er fortsat normal under hele operationen. Hjerte-lunge-maskine sikrer, at vejrtrækning og cirkulation af den pågældende patient tilstrækkeligt opretholdes i fremgangsmåden ifølge kirurgi. Tilstedeværelsen af ​​en sådan professionel er integreret flere typer af operationer. Her er et kig ind i lønnen for en perfusionist sammen med en kort jobbeskrivelse af det samme.

Løn

Karriere i det medicinske område kræver, at du er højt specialiserede og licenseret af den relevante råd eller organisation, så du kan få den løn egnet til jobbet. Ligeledes at øve og få en god løn i dette job, skal du være kvalificeret som en Certified Cardiac perfusionist (CCP). Denne certificering er leveret af den amerikanske bestyrelse Cardiovascular Perfusion, efter du har afsluttet din uddannelse fra en godkendt skole og gennemført mindst 75 kardiale perfusioner i løbet af din uddannelse. Endvidere er du forpligtet til at blive certificeret hvert år, for at bevare din position i feltet, og med henblik på videre uddannelse.

Baseret på gennemførelse af alle disse opgaver, er en perfusionist løn bestemmes. En perfusionist gennemsnitlige løn per år er US $ 96,144. Men bortset fra uddannelse, løn afhænger også af flere andre faktorer. Det afhænger af den tilstand du arbejder i, og mængden af ​​erfaring, du er nødt til at bakke dig op. Som sådan, når du starter din løn kan være hvor som helst mellem US $ 60.000 til 75.000 dollars. Som du forhånd, kan din løn gå op til US $ 100.000 og mere.

Opslaget

Mens den primære opgave for en perfusionist er at betjene hjerte-lunge-maskine til at støtte patienten i løbet af en hjerteoperation, der er nogle andre pligter og ansvar sådan et job indebærer.

Det er perfusionist opgave at gennemgå den medicinske historie af en patient med henblik på at afhjælpe eventuelle komplikationer hun / han kan være tilbøjelige til under operationen. Tale til hjerte-kirurg om det samme er afgørende for at undgå sådanne komplikationer.
Også kendt som en hjerte-perfusionist, er det denne medicinske professionelle opgave at sikre, at åndedræt og cirkulation af patienten er normalt under operationen. Eventuelle ændringer i disse skal overvåges af perfusionist, og ændringer i hjerte-lunge-maskine til at tilpasse sig til de kropslige ændringer er nødvendige skal foretages af ham / hende.
Kendskab til oprettelse og drift af hjerte-lunge-maskine og foretage de nødvendige ændringer det også komme under regi af et perfusionist job.
De kan også være nødvendigt at administrere medicin for at opretholde legemstemperatur samt blodcirkulationen og indånding af patienten under kirurgien

For at udføre disse job, en perfusionist kræver at være praktisk, men indfølende på samme tid. Du kan ikke få overmandet af følelser, og sikre, at du har gode kommunikationsevner at bevare roen af ​​patienten er nødvendig. Du bør også have gode beslutningsprocessen færdigheder, og de bør være i stand til at fungere godt i et hold, som du skal arbejde med en række andre medicinske fagfolk. Dette job kræver også at du skal være klar over de maskiner du betjener, og metoder til at bevare det godt.

Den beskæftigelsesmæssige udsigter for perfusionister er stor, og den løn rækkevidde, som du kan se ser ud som lovende. Som sådan absolut det betragtes som en af ​​de bedste medicinske karriere og vælger at blive en perfusionist da kan være en god idé. Men sørg for, at du er klar til at påtage sig de dermed forbundne ansvar, og forberede dig i overensstemmelse hermed.

Højest betalte IT Jobs i efterspørgslen for 2012
Kinesiolog Løn
Højeste betalende job med en kandidatgrad
Jobs, der betaler godt
Surgeon Opslaget
Høj løn Jobs
Sådan Bliv en specialuddannet pædagog
Sådan Bliv en rekreativ terapeut
Højeste betalende Besættelser
Madanmelder Løn
Højeste betalende job i verden

Leave a Reply