Onkolog Opslaget

Et af de mest dødelige sygdomme, der kan påvirke en person til enhver alder og enhver tid er kræft. Ifølge WHO er antallet af dødsfald på grund af kræft i hele verden forventes at stige med 45% fra 2007 til 2030, det vil sige fra ca 7.900.000 til 11.500.000 dødsfald. Ifølge andre undersøgelser, hævdes det, at der vil være cirka 1.500 dødsfald om dagen på grund af kræft i de kommende år. Kræft i lungerne og Bronkie, prostata, og tyktarm og endetarm er de mest almindelige typer af kræft dødsfald blandt mænd, mens kræft i lungerne og bronkier, bryst og tyktarm og endetarm hos kvinder fortsat er de mest almindelige årsager til kræftdødsfald hos kvinder. Disse statistikker alene vil fortælle dig, hvor vigtigt og behovet for kvalificerede onkologer.

Uddannelsesmæssige krav

For en person til at blive en kvalificeret onkolog, vil han først og fremmest nødt til at fuldføre en fire-årig bacheloruddannelse. Normalt i løbet af universitetsstudier, vil personen nødt til at vælge biokemi, almen kemi, organisk kemi, molekylærbiologi, menneskelige anatomi og fysiologi, genetik og etik. Efter dette, vil han først nødt til at henvende sig til en medicinsk skole, og derefter fuldføre sin praktik og en ACGME akkrediteret opholdstilladelse. Dette kan tage omkring otte år tilsammen. Det er i løbet af opholdet, at personen vil håndtere kræfttilfælde og dermed specialisere sig i onkologi. Hvis han ønsker at vælge en sub-specialitet, ligesom pædiatrisk onkologi eller kirurgisk onkologi, han kan gøre det. Efter afslutningen af ​​undersøgelser, kan en person ansøge om bord certificering. Heri skal kandidaterne bestå de attesterende eksamener, der indehaves af den medicinske specialitet bord.

Onkolog Ansvar

Et af de vigtigste onkolog jobbeskrivelse kriterier er, at en onkolog skal overvåge en onkologisk medicinsk enhed, og sørge for, at de patienter, der er optaget få den bedst mulige lægebehandling.
Han skal også deltage i at tilbyde tjenester og sikre overvågning af medicinsk personale til stede i den onkologiske afdeling.
Han skal give klinisk ledelse og forsøger altid at sikre, at der er et team tilgang til en sag.
Et vigtigt aspekt af en onkolog job er, at han skal arbejde sammen med chefen for afdelingen for almen medicin for at planlægge og sikre de bedst mulige muligheder for behandling af sager.
Han skal overvåge uddannelse og praksis af tildelte trainee medicinstuderende og læger. Det vil omfatte at se til vurdering systemet så godt.
En af onkolog opgaver er at sikre, at der er en høj grad af kompetence i akutte onkologiske medicin nødsituationer. For dette, skal han deltage i efteruddannelse, da hans kvalifikation.
Han må være lydhør over for patienternes behov og må koordinere mellem de familier og pårørende patienterne mens forklarer den bedst mulige behandling plan for patienterne. Hvis familien eller patienter er i tvivl, bør han forsøge at klare det ud.
En onkolog skal have gode inter-og intra-personlige kommunikationsfærdigheder, så han kan styre hans team af sundhedspersonale, samtidig med at styre sine patienter og håndtering deres tvivl på en professionel måde.

Hvis du undrer dig over onkolog gennemsnitlige løn, så er du nødt til at vide, at onkolog løn afhænger af mange faktorer såsom erfaring, uddannelsesmæssige kvalifikationer osv. Men på et gennemsnit, kan en onkolog øre et sted mellem USD 55.000 til USD 1,50,000 om året. Det er overflødigt at sige, at dette er en af ​​de eftertragtede medicinske job. Så hvis du tror du passer ind i onkolog jobbeskrivelse, så er denne spændende og stadigt voksende medicinske område er for dig!

Health Care Jobs i Demand
Sådan Bliv en rekreativ terapeut
Hydrologist Løn
Top ti højeste betalende job i Amerika
Reumatolog Løn
Gennemsnitlig indkomst i USA
Oral Surgeon Løn
Medicinske område karriere uden en Degree
Bedste betalte jobs
Højest betalte job
Seismolog Løn, Seismologi er studiet af jordens ved hjælp af avancerede geofysiske instrumenter til at overvåge aktiviteten af ​​jordskælv og seismiske bølger. Det seismolog løn er ganske indbringende at mene, at nogle af dem tjener mere end 100.000 om året. Hvis du spekulerer på, hvad der er en seismolog, godt modsætning til populær tro seismolog kan ikke forudsige jordskælv, de studerer dannelsen og udbredelsen af ​​seismiske bølger i geologiske materialer. Videnskaben om seismologi er betydeligt ny med teknologi, der anvendes til at overvåge seismisk aktivitet går tilbage til blot 100 år. Det er et meget interessant område arbejde, som de gennemfører kontrollerede eksplosioner at overvåge de lydbølger i de geologiske materialer. Seismologi er en gren af ​​geofysik og folk, der ønsker at gøre deres karriere i dette erhverv skal have en god matematisk og analytisk færdighed som jobbet handler mest om at fortolke målinger og videnskabelige data.

Leave a Reply