Onkolog Løn

Onkologer er de medicinske fagfolk, der diagnosticere og behandle patienter, der lider af kræft. Med antallet af kræfttilfælde stiger med alarmerende hast rundt om i verden, behovet og efterspørgslen efter kvalificerede og dygtige onkologer er stigende. De karrieremuligheder inden for dette område kan give en masse af jobtilfredshed sammen med økonomisk gevinst.

Lønoplysninger

Lønnen for en onkolog afhænger af mange faktorer, såsom uddannelsesmæssige kvalifikationer, antal års erfaring og placeringen af ​​arbejdet. Ifølge forskellige løn undersøgelser, er den gennemsnitlige løn menes at være omkring USD 2,00,000 om året. Således konkluderer vi, at lønnen er ganske højt i forhold til mange andre erhverv. Det bedste ved at være en onkolog er, at lønpakker er fantastisk, selv for dem, der lige har kommet på banen. De, der har lige sluttet dette felt kan forvente en løn der spænder fra USD 55.000 til USD 1,50,000 om året. I visse særlige tilfælde kan lønnen til behandling af de indledende faser af karrieren at være mere end USD 1,80,000 om året. Lønnen er godt for dem, der arbejder i private sygehuse, og også for dem, der er selvstændig. Lønningerne til hematologist onkologer menes at være på over USD 1,50,000 om året. Median løn er omkring USD 2,50,000 om året.

En anden fordel ved kræftspecialister er, at bortset fra den faste løn, er de også ret til frynsegoder, incitamenter og bonusser. De bonusser på årsbasis afhængig af resultater og stillingen. Onkologer arbejder på ledende stillinger kan nemt få bonusser mere end USD 20.000 pr år. Lønnen for dem, der har omkring fem års erfaring kan være noget i niveauet USD 1,00,000 til USD 2,70,000 om året. Meget erfarne fagfolk med mere end femten års erfaring kan helt sikkert forvente en kæmpestor løn på USD 3,00,000 om året, eller endda mere end det. Den gennemsnitlige løn for en stråling onkologer menes at være omkring USD 1,30,000 om året. Lønnen i de storbyområder byer er langt mere end de små byer. Lønnen i steder som New York, Virginia, Ohio, Florida, Massachusetts og New York nemt krydser USD 2,00,000 året mark.

Opslaget

Onkologer har forskellige områder for specialisering såsom stråling onkologi, pædiatrisk onkologi, kirurgisk onkologi eller gynækologisk onkologi. De kan gøre brug af stråling teknikker eller kemoterapi lægemidler til behandling af kræft effektivt. Selvfølgelig tilstanden af ​​kræftbehandlingen afhænger andre faktorer, der også skal være undersøgt af dem. Jobbet af en gynækologisk onkolog er at opdage og behandle kræft påvirker det reproduktive system hos kvinder. Kirurgiske onkologer anvender avancerede kirurgiske teknikker til at helbrede kræft mens pædiatriske onkologer behandle kræft ramte børn. De har brug for at arbejde hårdt med en masse energi og koncentration og i lange timer for at opnå højere stillinger på deres arbejdsplads. Mange af dem er ansat i ansete private såvel som offentlige hospitaler.

Vi konkluderer, at dette er et fantastisk medicinsk job at være i. Så tænker om dine muligheder på dette felt, hvis du ønsker at specialisere sig i onkologi.

Laborant Opslaget
Arkivar Løn
Part-Time højt betalt job
Computer Karriere i Demand
Hydrologist Løn
Krav til at være en Lærer
Programmer Analytiker Løn
Botaniker Løn
Højeste betalende Grader
Medicinske opgaver, som kræver at arbejde med børn
Online Tutoring Jobs

Leave a Reply