Nemme Karriere på det medicinske område

Feltet af medicin sikker fanger sindet af unge college fest. Synet af læger og sygeplejersker i sirlige uniformer, scurrying rundt i store hospitaler påberåber sig en følelse af beundring i unge hjerner. Overflødigt at sige, at mange unge studerende ønsker at forfølge en karriere i medicinsk felt. Men en karriere af en læge eller en sygeplejerske kræver års formel uddannelse, kvalifikationer, evner og ekspertise. Derfor er det ikke alles kop te. Alligevel medicinske område karriere liste er udtømmende med talrige karrieremuligheder på hospitaler og private klinikker for unge mennesker interesseret i dette område.

Hvad er nogle nemme Karriere på det medicinske område

Hvis du undrer dig over, hvor nemt er det at få job på det medicinske område med en simpel graduering grad, så lad mig fortælle dig, at uanset hvad lægekarriere du planlægger at søge, vil du kræve en certificering, eksamensbevis i tillæg til din eksamen grad. Håbefulde sygeplejersker og læger kræver fire års formel uddannelse i sygepleje / medicin plus to års kandidatgrad sammen med erfaringer for at arbejde som sygeplejersker eller praktiserende læger. Desuden er de også forpligtet til at indhente en tilladelse fra de nationale bord eller den pågældende bestyrelse. Hele processen er meget dræning og kun den bedste gøre det til toppen. Dog kan studerende, der ikke kan investere disse mange år i uddannelse på grund af manglende midler eller aptitude sikker udforske andre forholdsvis nemme karrierer på dette område. Selv om det er ikke ligefrem de højt betalende job i det medicinske område, de sikker give dig mulighed for at tjene en anstændig løn. Så lad os se, hvad er disse nemme job, der betaler godt på dette område.

Fysioterapeut
En karriere af en fysioterapeut ligger tæt op af en sygeplejerske eller læge. En fysioterapeut hjælper handicappede patienter for at forbedre deres mobilitet. Selv om dette er ikke ligefrem en nem karriere, er det forholdsvis lettere end en sygeplejerske eller læge. Desuden, det giver dig frihed til at starte din egen praksis efter endt grad i fysisk terapi. Fysisk terapi kandidater skal opnå en licens til at starte egen klinik eller arbejde som praktiserende fysioterapeut med hospitaler. Du kan tjene omkring $ 60.000 om året eller mere med erfaring.

Medical Assistant
Medicinske assistenter er i stor efterspørgsel på hospitaler, private klinikker, lægens kontorer osv. Jobbet af en medicinsk assistent omfatter planlægning af aftaler, påfyldning formularer og vedligeholdelse af dokumenter, kommunikere med patienter og læger og så videre. Kort sagt det beskæftiger sig med alle de organisere opgaver, der er nødvendige for et velfungerende et hospital eller en klinik. At arbejde som et medicinsk assistent, du vil kræve mindst en studentereksamen og en associeret grad eller et eksamensbevis. Mere end akademisk uddannelse, personale færdigheder foretrækkes til dette job position. En medicinsk assistent kan tjene et sted mellem $ 20.000 til $ 40,000 om året.

Medicinske Tolke
Hvis du kender et fremmed sprog, kan du seriøst overveje denne medicinske job. Det væsentlige indebærer at kommunikere med patienter, der ikke kender engelsk. Anden del af dette job omfatter tolkning medicinske dokumenter fra udenlandske patienter og samarbejde med udenlandske læger, hvis behovet skulle opstå.

Medicinsk Kodning og Billing
Medicinsk kodning og fakturering job er tilgængelige via sygehuse samt sundheds-forsikringsselskaber. Jobbet kræver, at du til at opretholde regninger, tildele koder til diagnostiske procedurer, kontrollere fakta og tal for forsikringskrav og samarbejde med patient og forsikringsselskab vedrørende kravene. Normalt begge disse job kræver særskilt sæt af færdigheder. Medicinsk kodning løn er mellem $ 20.000 til $ 40,000 om året.

Inden du indtaster en medicinsk felt være sikker på at ingen af ​​de karrierer i dette område er ‘let’ eller mindre krævende. De karriere nævnt i denne artikel kan give dig en nem adgang på dette område, men være parat til at arbejde virkelig hårdt.

Bedste it-job for 2012
Elementary School Teacher Jobbeskrivelse
Kunst karrierer, betaler godt
Software Engineer Løn
Højest betalte job
Børnehavelærer Krav
Netværksadministrator Opslaget
Nemme Karriere på det medicinske område
Medicinsk Field Karriere List
Bedste betalte jobs
Bedst betalende Karriere hos en associeret grad

Leave a Reply