Medicinske område karriere uden en Degree

It diagnoser. Den behandler. Det administrerer. Det blander teknologi med menneskelig kontakt for at redde livet. Dens disciple (læs læger) er studerende for evigt, for de lærer noget nyt hver dag. Medicin – et tyranni, et gys, en karriere en passion. Der er ikke en karriere som belønner og krævende som medicin. Ingen point for at gætte, du også ønsker at favne de endeløse muligheder dette monstrum felt tilbud, til nydelse, spænding og tilfredshed ved hjælp af intellektuel udvikling og betjener patienter. Ingen overraskelser du også er landet på denne side i søgen efter en vej, der bliver en trædesten for dig at ramme en karriere inden for dette enormt lukrative område. Kort og ærlig, medicin, i forbindelse med karriereudvikling og lønpakke, tilbyder de bedste arbejdspladser i markedet i dag. Men så, hvis du tror, ​​at de arbejdspladser, der tilbyder en misundelsesværdig lønskala helt sikkert kræve en fancy grad, skal jeg korrigere dig her.

Job i det medicinske område uden en grad er så mange i antal, som du ikke engang kan forestille sig. Og løn? Har nogen fortælle dig, at medicin giver omkring 200 procent flere jobmuligheder end nogen anden sektor i dag, indstilling en uoverstigelig tærskel for andre sektorer med hensyn til løn tal? Tja, hvis du har besluttet, at 5 år senere, du ønsker at se dig selv som en succesfuld sundhedspersonale, trods din ikke-så-omfattende pædagogisk portefølje, denne artikel skaller ud disse karriere i det medicinske felt, der kræver nogen større grader og anerkendelse. Alt, hvad de kræver, er, grundlæggende forståelse af feltet og masser af beslutsomhed. Hvis du er spil for begge de følgende karriere muligheder venter på dig med armene vidt åbne.

Bedste medicinske område karriere uden en Degree

De vil ikke forbruge års træning. De ville heller ikke kræve smarte kvaliteter, der bestemmer størrelsen af ​​en aspirant. At forme en vellykket medicinsk karriere, alt hvad du behøver, er en avanceret træning på et bestemt område af din interesse og komme afsted. Med det overvejes, er følgende seks bedste karriere i det medicinske felt, der kan blive din, selv uden en vis grad. Tag et kig.

Sygepleje
Bare en associeret grad i sygepleje, og du kan blive en del af den største komponent i det medicinske broderskab. Sygeplejersker, der tilhører alle specialer inden for medicin, er ansvarlige for forvaltning behandling og medicin til patienter, drive og vedligeholde hospitalsudstyr, opfølgning patienter og skabe optegnelser over patienternes medicinske historie. Årlig Løn: $ 66.000.

Læge Assistance
Hvis undersøgelse af patienter ved hjælp af røntgen-og laboratorieundersøgelser interesserer dig, et job som læge assistent er den bedste på dette område. Du behandler skader, rådgivning af patienter ved ordination medicin, tage medicinsk historie, og hjælpe en erfaren læge – alle med blot en associeret grad i hånden. Men du har brug for at gennemgå godkendelsesproceduren i din tilstand, med henblik på at blive certificeret læge assistent, for det er først da, at du vil få lov til at diagnosticere og behandle patienternes lidelser. Årlig Løn: $ 85.000.

Flebotomi
Tegning blod fra patienters kroppe, forberedelse blodprøver, og sende dem til analyse … det er hvad en bioanalytikeren gør. Spændende.” Hvis du foretrækker at være en del af sundhedssektoren på denne måde, få en high-school eksamensbevis, og bare gennemgå en erhvervsuddannelse fra et anerkendt medicinsk skole. Inden for 6 måneder, kan du se dig selv arbejde på et hospital eller en blodbank. Bliv certificeret, og begynde at anvende. Årlig Løn: $ 30.000.

Diagnostisk Sonografi
Så det tiltrækker dig at stirre gennem den interne af et menneskes krop, ikke sandt? Hvis det er tilfældet, hvorfor så ikke vælge diagnostisk sonografi som din karriere ved at blive en sonagram tekniker, hvor du kan diagnosticere patienternes sygdomme med ultra-lydbølger, og behandle dem derefter? Alt du behøver, er high school eksamen anerkendelse, og relevant uddannelse. Bemærk, at ikke mange sonogram teknikere ikke kræver en licens til at praktisere, men i stor skala, har brug for en tekniker at få certificeret af det amerikanske Registry for Diagnostic Medical Sonografi (ARDMS). Årlig Løn: $ 64.000.

Radiologi
Akin til sonogram tekniker, en radiologi tekniker forbereder patienter til diagnostisk billeddannelse og undersøgelse, denne gang med røntgen, CT-scanninger, og MRIs. Et job i en radiologi tekniker kan blive din med blot en associeret grad, der kan hentes af nogen formel uddannelse i radiografi. Desuden certificering af blandede Review Committee om uddannelse i Radiologic Technology er en entry-level kvalifikation skal du have, så du kan kickstarte din karriere som radiologi tekniker i enhver medicinsk institution. Årlig Løn: $ 58.000.

Dental Assistance
Blandt de bedste medicinske job uden en vis grad er et job af en klinikassistent, der kræver intet andet end en attest fra en tandlægeforening. Alt du skal gøre er at forstå de forskellige opgaver som klinikassistent, og du kan begynde at yde bistand til tandlægen i en medicinsk institution, eller endda på hans / hendes private klinik. En klinikassistent er nødvendig for at opnå patienternes dental optegnelser, og instruere dem om oral sundhedspleje. Han / hun også tidsplaner og bekræfter møder tandlægen han / hun bistår. Årlig Løn: $ 50.000.

Bemærk: Alle de ovennævnte lønninger er omtrentlige og kan blive ændret.

Exploring karrieremuligheder … lukrative karriere muligheder inden for medicin vil føre dig til alle de ovennævnte job. Men der er mange flere arbejdspladser, som er lige indbringende, og kræver ikke en fuldgyldig grad. Hvis ingen af ​​ovenstående instanced medicinske karriere muligheder er i stand til at interessere dig, måske den følgende liste af medicinske karriere vilje.

Fysioterapi Assistance
Ergoterapi Assistance
Apotek
Paramedicinere
Clinical Laboratory Technology
Medicinsk transskription
Hjem sundhed hjælpere
Freelance Medical Writing
Cytotechnology
Veterinær Assistance

De, der har stor interesse i de utallige muligheder, som de sundhedssektorer, men ikke i at bruge utallige timer og dollars i jagten på et højt niveau medicinsk grad, har nok grund til at tro på en succesfuld karriere som læge eller sygeplejerske. De ovenfor omtalte karriere kan vare livet ud, med store penge på din bankkonto, og store viden om de medicinske broderskab, et hav af know-how, som det er. At opdrage livet af dine patienter, pleje og tjene dem, der ikke kræver en medicinsk skole grad, og disse arbejdspladser og deres løn tal absolut bevise det bedre end noget andet.

Højt betalende Karriere i Demand
Internist Løn
Sådan Bliv College Professor
Sådan Bliv en rekreativ terapeut
Computer Networking Løn: Løn af en netværksadministrator
Medicinske Jobs i Demand
Transplantationskirurgen Løn
Børnehave Lærer Løn
Høj indkomst Jobs
Gennemsnitlige løn i USA
Systemer Analytiker Opslaget

Leave a Reply