Medicinske Jobs uden en vis grad

Det er et kendt faktum, at de højeste betalende medicinske arbejdspladser er dem, der involverer at have en certificeret medicinsk grad og en enorm mængde erfaring som godt. Kirurger, specialister og lignende er absolut dem, der gør de fleste penge. Men det betyder ikke, at der er ikke plads på det medicinske jobs liste for folk, der ikke har en medicinsk grad. Denne artikel vil fortælle dig om forskellige jobs i det medicinske område, der ikke kræver at have en højere uddannelse i korte, medicinske job uden en grad. Tjek dem ud, og du kan se, hvilken vej du vil fortsætte.

Populære Medicinsk job, der ikke kræver en grad

Hvis du går igennem det medicinske område karriere liste og løn, vil du se, at de højtlønnede dem er absolut de specialister inden for medicinske områder. Men inden den ekspansive medicinske område karriere listen, er der nogle jobs, som du kan prøve din hånd på, som ikke kræver en grad. Lad os se, hvilke er disse.

Flebotomist.”
Hvad er en bioanalytikeren? Når du gå for at få en blodprøve gjort en eller anden grund, den person, der trækker dit blod er bioanalytikeren. Dybest set en person, der er uddannet til at trække blod til diagnostiske formål er en bioanalytikeren. Den bedste del om dette job er, at det ikke kræver en medicinsk grad at blive en. Der er mange diagnostiske centre og medicinske institutter, der ansætter bachelorer også til dette job. Du er nødt til at gennemgå særlige klasser, der vil uddanne dig om den korrekte procedure for udvinding af blod. Denne uddannelse er ganske stringent og bør tages meget alvorligt. Du kan arbejde på deltid eller fuld tid som bioanalytikeren, afhængigt af det sted, du arbejder.

Assistent til Fysioterapeut
En anden karriere på det medicinske område, der ikke kræver en vis grad er at hjælpe en fysioterapeut. Hvad betyder dette jobprofil indeholde? De er ansvarlig for at bevæge patienten i og ud af behandlingsområdet. Andre opgaver omfatter planlægge og fastsættelse af aftaler for patienter, håndtering og vedligeholdelse af registreringer af patienter, skabe nye rekorder for nye patienter, hvilket gør eventuelle vigtige notater om konkrete patienter i deres filer, osv. Du vil også blive bedt om at oprette nogen form for udstyr, kan være påkrævet for behandlingssessionen. Efter sessionen, vil du også blive bedt om at rense området og sat tilbage udstyret og klar området for den næste patient.

Medicinsk transcriptionist
Der er masser af medicinsk transskription job, som du kan vælge direkte fra dit hjem. Hvad indebærer det? Nå, første off, selvom du ikke har en grad, behøver du nødt til at gennemgå den nødvendige uddannelse til at blive en medicinsk transcriptionist hjemmefra. Denne uddannelse er normalt for omkring 2 år. Det skal være fra en berømt institut, der giver denne uddannelse. Dette job kræver den person at lytte til udtryk indspillede bånd af læger og fremsætte passende filer på patienterne ved at indtaste de data, der er blevet optaget i en computer, og dermed opretholde en blød registrering af patienten. Det kræver en masse af koncentration og også et godt kendskab til i computere. Det gode ved dette job er, at du kan arbejde fra næsten alle steder i verden for enhver læge eller hospital. Plus der er ingen begrænsning om specifikke arbejdstid. Så kan du nyde fleksibiliteten timer også.

Medical Billing og varenomenklatursystem
Et andet hurtigt voksende job på det medicinske område, der ikke kræver en vis grad er medicinsk fakturering og kodning job fra hjemmet. Arbejdet i den medicinske coder er relateret til fakturering. En koder har at assimilere, komplet, gå igennem, undersøge og beregne størrelsen af ​​den regning. Det indebærer også beregning af forsikringssummen, som pr krav indgivet af patienten. Efter korrekt og kontrol af regninger møblerede og dokumenter, der er det endelige beløb udledes og tilbagebetaling af det skyldige beløb er gemt. De færdigheder, der kræves til dette job er god viden om tal, interpersonelle færdigheder, administrative færdigheder, og også evnen til at lære om de snørklede af sygesikring. Plus, de har brug for at gennemgå en særlig uddannelse til dette job. Der er et særligt program for medicinsk kodning, som du har brug for at passere, hvis du ønsker at starte denne medicinske job hjemmefra.

Andre Medical Jobs i Demand
Nedenfor er en liste over nogle andre arbejdspladser i det medicinske område, og som ikke kræver en grad. Husk, kan de ikke være den øverste betalende medicinske job, men de kan sikkert bane vejen for nogle af de bedste medicinske karriere også. Her er de.

Hjem Health Aide
Allied Health Karriere
Medicinsk Receptionist
Medicinsk Interpreter
Diagnostisk Medicinsk Sonographer
Dental Assistant
Apotek Teknikere
Sygepleje assistenter
Radiologisk Technician
Emergency Medical Technician eller Paramedicinere
Medicinsk Writer

Der er mange flere medicinske job uden en grad, at du kan afprøve. Hvis du har en hang til medicin og hjælpe folk, så intet bør stoppe dig fra at gøre det.

Top Paying arbejdspladser for kvinder
Behandlende læge Løn
Hjertekirurg Løn
Medicinsk Career Information
Forskellige Fields of Medicine
Finansiering Major Løn
Bedst betalende Karriere hos en associeret grad
Seismolog Løn, Seismologi er studiet af jordens ved hjælp af avancerede geofysiske instrumenter til at overvåge aktiviteten af ​​jordskælv og seismiske bølger. Det seismolog løn er ganske indbringende at mene, at nogle af dem tjener mere end 100.000 om året. Hvis du spekulerer på, hvad der er en seismolog, godt modsætning til populær tro seismolog kan ikke forudsige jordskælv, de studerer dannelsen og udbredelsen af ​​seismiske bølger i geologiske materialer. Videnskaben om seismologi er betydeligt ny med teknologi, der anvendes til at overvåge seismisk aktivitet går tilbage til blot 100 år. Det er et meget interessant område arbejde, som de gennemfører kontrollerede eksplosioner at overvåge de lydbølger i de geologiske materialer. Seismologi er en gren af ​​geofysik og folk, der ønsker at gøre deres karriere i dette erhverv skal have en god matematisk og analytisk færdighed som jobbet handler mest om at fortolke målinger og videnskabelige data.
Art Teacher Løn
Skole Lærer Løn
Netværksadministrator Opslaget

Leave a Reply