Medicinske Jobs i Demand

Sundhedsvæsenet industrien har oplevet en hurtig boom i de seneste par år. På trods af den økonomiske nedsmeltning, har denne industri fastholdt sin vækstrate. Hvert år millioner af nye jobåbninger genereres i denne sektor. I virkeligheden er der 14 millioner sundhedspersonale i USA alene. Selv om sygepleje feltet optager 15% af de samlede jobmuligheder i sundhedssektoren, der er mange andre områder af beskæftigelsen i denne sektor. I denne artikel har vi listet nogle for mindre kendte såvel som top betalende medicinske karriere i efterspørgslen.

Liste over Medical Jobs i Demand

Læger og sygeplejersker topper medicinske job listen. Selv om disse er de højeste betalende medicinske job, der er altid i efterspørgsel, er disse også ske at være de hårdeste medicinske karriere. Et behov for at investere en masse tid og bestræbelser på at få en læges eller sygeplejerskens grad. Ikke alle har de nødvendige ressourcer eller evne til at kvalificere sig til disse krævende opgaver. Men der er mange andre jobmuligheder i denne sektor, som tilbyder anstændigt løn og arbejdsglæde.

læger.
Lægens karriere er den bedste medicinske karriere, hvis du ønsker at gøre en formue. Men det er ikke kun penge, der tiltrækker de unge aspiranter til dette område, men den glamour og respekt forbundet med denne karriere også bidrager til at gøre den til en af ​​de mest eftertragtede karriere i Amerika. Som læge har du et indtjeningspotentiale på en halv million dollars og mere, om året.

Registrerede Sygeplejersker
Registrerede sygeplejersker er endnu en lukrativ karriere udsigten, hvis du har en stor interesse i sundhedsvæsenet industrien. Bortset fra en fire-årig grad i Bachelor of Nursing eller en associerede grad med en certificering, vil du har brug for flere interpersonelle færdigheder til at blive en ekspert sygeplejerske. Som en sygeplejerske, kan du arbejde på flere forskellige områder fra neonatal til hjerte-til onkologi og arbejde i forskellige indstillinger såsom skole, hospitaler, plejehjem, privates klinikker mv Registrerede sygeplejersker kan tjene et sted mellem $ 40.000 til $ 190,000.

Fysioterapeut
Dette er en medicinsk karriere, der ligner karriere af en læge eller sygeplejerske uden besvær, uberegnelige arbejdstider og hektisk tidsplan, der er fælles for læger og sygeplejersker. Fysisk terapeut interagere med patienter og hjælpe dem med at genvinde deres muskelstyrke eller mobilitet. En fysioterapeut kan øve på egen hånd eller arbejde med en privat klinik eller hospital.

Medicinske assistenter
Efterspørgslen efter kvalificerede medicinske assistenter er stadigt stigende. Et job profil af en medicinsk assistent omfatter planlægning af aftaler, genudlægning patient information til lægen og kommunikation med patienter, der dokumenterer medicinsk diagnose og procedurer og tilsyn administrativt arbejde. Medicinske assistenter meste arbejder i private lægens kontorer.

EMT og Paramedicinere
Dette er en karriere, der aldrig går ud af efterspørgslen. Som EMT og paramedicinere beskæftige sig med akut lægehjælp, de er ofte de første til at rapportere på stedet af krisen. Disse mennesker har brug for at arbejde i forskellige indstillinger fra hospitaler til ambulancer til luft ambulancer. EMTs og paramedicinere konstant skal være på tæerne og arbejde på ulige timer.

Hjem sundhed hjælpere
På grund af stigningen i populationen af ​​skrantende, ældre, er efterspørgslen efter hjemmet sundhed hjælpere været på stige. Disse mennesker omsorg for patienter, der ikke kan bo på et hospital. Hjem sundhed hjælpemidler administrere medicin, hjælpe patienten med sit hverv og sikre, at hun er behagelig og glad.

Desuden er der andre medicinske job uden en grad som den, en tekniker, der kun kræver studentereksamen og certificering i et bestemt område. Hvis du udelukkende er på udkig efter medicinske job derhjemme, så en profil af medicinsk fakturering og kodning professionel kan passer til dine behov. Desuden kan man også finde flere jobmuligheder i allieret områder såsom dental og apotek.

Spine Surgeon Løn
Retsmediciner Løn
Senior Software Engineer Løn
Marketing Lærer
Interessante karrierer, der betaler Well
Elementary School Teacher
Kindergarten Teacher Løn
IT Karriere i Demand
Nemme Karriere på det medicinske område
Programmer Analyst Job Description
Adjunkt Løn

Leave a Reply