Medicinske Jobs fra Home

En masse mennesker foretrækker at arbejde fra for rammerne af deres hjem. Arbejde fra hjemmet har visse fordele, da det giver en person mulighed for at være sin egen chef og oprette sin egen arbejdstid. Hvis vi tager hensyn til resultaterne af de mange undersøgelser, har der været en dramatisk stigning i antallet af mennesker, der ønsker at arbejde fra hjemmet. Dette har tilskyndet virksomheder fra forskellige områder til at tilbyde job til freelance arbejdere. For så vidt angår sundhedsindustrien er bekymret, der er nogle job, som du kan tage op fra dit hjem. De fleste af disse jobs er bekymret med medicinsk transskription og fakturering. Selv om disse job ikke kan betale dig så godt som at arbejde i et levende miljø, men disse kan helt sikkert virke som en passiv indtægtskilde for dig. Lad os tage et kig på nogle medicinske job, du kan tage op hjemmefra.

Medicinske Jobs i Demand

Medicinsk transcriptionist
Ifølge United States Department of Labor, tilbyder denne industri nogle af de øverste betalende medicinske arbejdspladser, og det er en af ​​de hurtigst voksende industrier i Amerika. Medicinsk transcriptionists (MT) er ansvarlige for at dokumentere oplysninger vedrørende en patient. MT oversætter optagelserne fra læger og skriver det i en tekst-format. Man skal have en studentereksamen og et medicinsk transskription program, som normalt er en seks-måneders kursus for at starte som en MT. Den gennemsnitlige løn for en medicinsk transcriptionist der har mindre end et års erfaring og er tæt på omkring $ 25.000 pr år.

Sygepleje Jobs
Ideelt set en ammende job indebærer at arbejde med patienten, men distancearbejde har sikret, at man kan tage sig af de problemer, patienterne, mens de arbejder hjemmefra. De mest almindelige ammende arbejdspladser fra hjemmet fungerer som en telefon triage repræsentant. Jobbet kræver, at du hjælpe patienter, der har brug for medicinsk rådgivning om de tilgængelige behandlingsmuligheder.

Medicinske Coders
Medicinske kodere vedrører det finansielle aspekt af sundhedsindustrien. De er ansvarlige for kodning de sundhedsydelser registreringer af en patient og organisere og samle disse optegnelser i et tekstformat, så forsikringsselskaberne kan vide hvilken behandling en patient har modtaget og hvad omkostningerne er afholdt. Da jobbet ikke kræver en til at beskæftige sig med patienterne, en masse mennesker tager disse job, mens du arbejder fra hjemmet. Den gennemsnitlige løn for medicinsk coders er omkring $ 32,000 om året.

Rådgivere og Terapeuter
Rådgivning er betragtet som en af ​​de bedste karriere på det medicinske område som ikke kun gør det betaler godt, men det giver også maksimal jobtilfredshed. Rådgivere hjælpe mennesker med forskellige behandlinger til at overvinde deres fobier, frygt, angst og hjælpe dem med at få kontrol over deres liv. Du kan informere patienterne i dit hjem som en masse behandlinger er af adfærdsmæssig karakter.

Det var nogle medicinske karriere for folk, der planlægger at arbejde fra hjemmet. Disse arbejdspladser tjene begge formål, de sørge for, at du arbejder fra dit hjem og betaler godt nok til at give dig mulighed for at leve et økonomisk trygt liv. Disse arbejdspladser er ved at blive en levedygtig indtægtskilde for mange mennesker, men der er visse udfordringer, som du kan komme ud, hvis du arbejder fra hjemmet. Lad os tage et kig.

Mens han arbejdede med et hospital, du bliver berettiget til forskellige medarbejdergrupper forsikringsordninger, bonusser osv., som man ikke får, mens du arbejder fra hjemmet.
Arbejde fra hjemmet betyder, at du vil gøre det samme arbejde i løbet af en periode, som der er mindre chancer for forfremmelser.
Folk, der arbejder i en organisation har bedre chancer for at udvikle nye færdigheder i forhold til mennesker, der arbejder fra hjemmet.

På trods af disse få ulemper, er medicinske arbejdspladser fra hjemmet i stor efterspørgsel, og denne industri er alle indstillet til at ekspandere i de kommende år. Så hvis du er grublede over idéen om at tage en medicinsk job fra hjemmet, forvisset om, at du vælger en sikker og en givende karriere.

Bedst betalende Karriere til mænd
Liste over Karriere i Medicin
Top 10 højeste betalende job
Seks Figur job uden Degree
DO Vs. MD
Top Ti betalingsorganer Karriere
Karriere i Computer Hardware Engineering
Hydrologist Løn
Børnehave Lærer Løn
Internist Løn
Sådan Bliv en rekreativ terapeut

Leave a Reply