Medicinsk Udstyr Reparation Træning

Der findes flere typer af medicinsk udstyr på hospitaler, der er beregnet til at hjælpe læger og sygeplejersker til at udføre behandlingen, og at tage sig godt af patienterne. Hvis der er noget galt i enhederne, kan det føre til alvorlige problemer, som kan endda få patienten til at dø. I sådanne tilfælde kommer medicinsk udstyr reparation teknikere til undsætning. De er ansvarlige for at kontrollere, om udstyr og enheder fungerer effektivt at levere de nødvendige tjenester og oplysninger til læger og patienter. De kaldes også biomedicinsk materiel Teknikere (BMETs), og undersøge sikkerheden og nøjagtigheden af ​​alle mekaniske og elektroniske apparater der indgår i medicinske pasningsmuligheder.

Disse teknikere har detaljeret kendskab til arbejderklassen for alt medicinsk udstyr. De udfører installation processer, der omfatter samling vigtige dele og komponenter sammen. De har nogle specialiserede værktøjer, der anvendes til at teste fungerer effektivt medicinsk udstyr. De finjustere enhederne og foretage nogle vigtige justeringer for optimal ydelse, og reparere de enheder, hvis nødvendigt. BMETs er også eksperter i at bibringe uddannelse til sygeplejersker, læger og medicinske assistenter.

Hvis en person er uddannet i mekanik og er på udkig efter en karriere i sundhedsvæsenet industrien, dette felt er det bedste alternativ for ham at vælge. Til dette formål har han for at vælge en associerede grad som Associate of Science (AS) i biomedicinsk udstyr engineering teknologi, som er en 2-årig uddannelse. Han kan også vælge at gennemgå en uddannelse fra militære hospitalsfaciliteter, eller tilmelde sig en BS of Science inden for samme område.

De AS og BS grader i biomedicinsk udstyr engineering teknologi indeholde en grundig viden om og forståelse af, hvordan medicinsk udstyr arbejde, og de nødvendige skridt til at reparere dem, hvis de dysfunktion. De studerende er specielt undervist alt om X-ray maskiner, body scannere, hjerte skærme, ventilatorer, pacemakere, defibrillatorer, og nogle andre vigtige livreddende maskiner. Medicinsk udstyr er meget sofistikeret og kompliceret at vide om, så det er meget vigtigt for en studerende at helt hellige sig læring. Studerende velbevandret i mekanik ville finde emnerne interessante, og nyde denne type karriere.

Den kursusaktiviteter omfatter først op brugen af ​​nyeste computer teknologi, detaljeret netværk og kredsløb undersøgelser, grundlæggende kendskab til det menneskelige legeme, og specialiserede undersøgelser og forskning i biomedicinsk udstyr. Studerende vil også blive trænet om fejlfinding almindelige mulige problemer, systemanalyse, biomedicinske nomenklaturen og skematisk tegning. Der er nogle studier af “tekniske matematik ‘og’ medicinsk instrumentering« i kurset, hvilket ville helt sikkert hjælpe medicinsk tekniker til at udføre sit job virkningsfuldt.

Der er nogle træninger, som fører til en post i den associerede virksomheds eller en bachelorgrad i medicinsk udstyr engineering. Sådanne kurser kan variere fra skole til skole, og stat til stat. Når de studerende fuldføre deres uddannelse og få et job på hospitaler eller klinikker, bliver de først forpligtet til at foretage “on-the-job” træning fra fagfolk, der har mange års erfaring i det tilknyttede område, som kan vare nogle måneder. Kandidater kan også arbejde i den præcision instrument reparation feltet, og med betydelig erfaring, de kan tjene omkring $ 20 – $ 35 per time, afhængig af de tjenester, de leverer.

I dag er skolerne modtager enorm respons fra personer, der ønsker at slutte sig til sådanne uddannelsesprogrammer, som følge af den stærke vækst potentiale af dette felt i de kommende år. Personer, som har en hældning mod det medicinske område sammen med nogle tekniske og mekaniske viden kan helt sikkert tilmelde medicinsk udstyr reparation uddannelsesprogrammer.

Botaniker Løn
Onkolog Løn
Ornitolog Løn
Lærer Job Description
Entry-level højt betalte job
Elementary School Teacher
Seismolog Løn, Seismologi er studiet af jordens ved hjælp af avancerede geofysiske instrumenter til at overvåge aktiviteten af ​​jordskælv og seismiske bølger. Det seismolog løn er ganske indbringende at mene, at nogle af dem tjener mere end 100.000 om året. Hvis du spekulerer på, hvad der er en seismolog, godt modsætning til populær tro seismolog kan ikke forudsige jordskælv, de studerer dannelsen og udbredelsen af ​​seismiske bølger i geologiske materialer. Videnskaben om seismologi er betydeligt ny med teknologi, der anvendes til at overvåge seismisk aktivitet går tilbage til blot 100 år. Det er et meget interessant område arbejde, som de gennemfører kontrollerede eksplosioner at overvåge de lydbølger i de geologiske materialer. Seismologi er en gren af ​​geofysik og folk, der ønsker at gøre deres karriere i dette erhverv skal have en god matematisk og analytisk færdighed som jobbet handler mest om at fortolke målinger og videnskabelige data.
College Professor Løn
Doctor of Osteopatisk medicin
IT Tekniker Løn
Behandlende læge Løn

Leave a Reply