Medicinsk Udstyr Reparation Træning

Der findes flere typer af medicinsk udstyr på hospitaler, der er beregnet til at hjælpe læger og sygeplejersker til at udføre behandlingen, og at tage sig godt af patienterne. Hvis der er noget galt i enhederne, kan det føre til alvorlige problemer, som kan endda få patienten til at dø. I sådanne tilfælde kommer medicinsk udstyr reparation teknikere til undsætning. De er ansvarlige for at kontrollere, om udstyr og enheder fungerer effektivt at levere de nødvendige tjenester og oplysninger til læger og patienter. De kaldes også biomedicinsk materiel Teknikere (BMETs), og undersøge sikkerheden og nøjagtigheden af ​​alle mekaniske og elektroniske apparater der indgår i medicinske pasningsmuligheder.

Disse teknikere har detaljeret kendskab til arbejderklassen for alt medicinsk udstyr. De udfører installation processer, der omfatter samling vigtige dele og komponenter sammen. De har nogle specialiserede værktøjer, der anvendes til at teste fungerer effektivt medicinsk udstyr. De finjustere enhederne og foretage nogle vigtige justeringer for optimal ydelse, og reparere de enheder, hvis nødvendigt. BMETs er også eksperter i at bibringe uddannelse til sygeplejersker, læger og medicinske assistenter.

Hvis en person er uddannet i mekanik og er på udkig efter en karriere i sundhedsvæsenet industrien, dette felt er det bedste alternativ for ham at vælge. Til dette formål har han for at vælge en associerede grad som Associate of Science (AS) i biomedicinsk udstyr engineering teknologi, som er en 2-årig uddannelse. Han kan også vælge at gennemgå en uddannelse fra militære hospitalsfaciliteter, eller tilmelde sig en BS of Science inden for samme område.

De AS og BS grader i biomedicinsk udstyr engineering teknologi indeholde en grundig viden om og forståelse af, hvordan medicinsk udstyr arbejde, og de nødvendige skridt til at reparere dem, hvis de dysfunktion. De studerende er specielt undervist alt om X-ray maskiner, body scannere, hjerte skærme, ventilatorer, pacemakere, defibrillatorer, og nogle andre vigtige livreddende maskiner. Medicinsk udstyr er meget sofistikeret og kompliceret at vide om, så det er meget vigtigt for en studerende at helt hellige sig læring. Studerende velbevandret i mekanik ville finde emnerne interessante, og nyde denne type karriere.

Den kursusaktiviteter omfatter først op brugen af ​​nyeste computer teknologi, detaljeret netværk og kredsløb undersøgelser, grundlæggende kendskab til det menneskelige legeme, og specialiserede undersøgelser og forskning i biomedicinsk udstyr. Studerende vil også blive trænet om fejlfinding almindelige mulige problemer, systemanalyse, biomedicinske nomenklaturen og skematisk tegning. Der er nogle studier af “tekniske matematik ‘og’ medicinsk instrumentering« i kurset, hvilket ville helt sikkert hjælpe medicinsk tekniker til at udføre sit job virkningsfuldt.

Der er nogle træninger, som fører til en post i den associerede virksomheds eller en bachelorgrad i medicinsk udstyr engineering. Sådanne kurser kan variere fra skole til skole, og stat til stat. Når de studerende fuldføre deres uddannelse og få et job på hospitaler eller klinikker, bliver de først forpligtet til at foretage “on-the-job” træning fra fagfolk, der har mange års erfaring i det tilknyttede område, som kan vare nogle måneder. Kandidater kan også arbejde i den præcision instrument reparation feltet, og med betydelig erfaring, de kan tjene omkring $ 20 – $ 35 per time, afhængig af de tjenester, de leverer.

I dag er skolerne modtager enorm respons fra personer, der ønsker at slutte sig til sådanne uddannelsesprogrammer, som følge af den stærke vækst potentiale af dette felt i de kommende år. Personer, som har en hældning mod det medicinske område sammen med nogle tekniske og mekaniske viden kan helt sikkert tilmelde medicinsk udstyr reparation uddannelsesprogrammer.

Bedst betalte job i Amerika
High School Teacher Løn
Overraskende sekscifret Løn
Surgeon Opslaget
IT Karriere i Demand
Kinesiolog Løn
Spine Surgeon Løn
Computer Technician Opslaget
Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Disney Tops Lister over bedste steder at begynde Career
Børnehavelærer Krav

Leave a Reply