Medicinsk Career Information

Folk har forskellige opfattelser om en medicinsk karriere. Nogle mener, at komme ind det medicinske område er at ende som en læge eller en sygeplejerske. Men der er mange holdninger bortset fra læger og sygeplejersker, ligesom medicinske og kliniske laboratorieteknikere, medicinske forfattere, musik og kunst terapeuter, sundhed pædagoger, hørelse terapeuter, medicinske tegnere og tolke, læger og radiografer. Det har mange vidunderlige muligheder for folk, der har en interesse på området, ønsker at tjene folk, og tjene gode penge på samme tid. Det giver jobsikkerhed med en betydelig indtægt, som læger er knappe og i stor efterspørgsel. Som det medicinske område har et bredt anvendelsesområde, kan man vælge sin specialisering ifølge hans interesse. Desuden anses det for recession bevis og er ikke påvirket af sådanne finansielle krise.

En person på det medicinske område er set på med stor respekt, som alle læger tjener folk uanset deres race, religion, eller kaste. Personer, der arbejder i denne sektor virkelig har brug for at være dedikeret til deres pligt. Der kan være nødsituationer, kan hvor læger blive anmodet om, selv klokken tre om morgenen. Lad os vide om nogle af de bedste karrieremuligheder, der er tilgængelige.

Læger og læger
En læge eller en læge er en person, der er ansvarlig for at diagnosticere sygdomme, anbefale behandlinger og ordinerer medicin. Man kan være en læge i enhver medicinsk speciale såsom kirurgi, tandpleje, eller som en øre, næse, hals, og øjenlæge. Læger tager sig af de basale behov hos en patient, og er forpligtet til at deltage i fire års medicinsk uddannelse efter college, og normalt arbejder mere end 60 timer om ugen. De udfører deres opgaver med hjælp fra sygeplejersker eller medicinske assistenter. At blive en læge er ikke let man skal være standhaftige i undersøgelser og udfylde de nødvendige kvalifikationer.

Sygeplejersker
Sygeplejersker er kendt for deres undying støtte til patienter og engagement i retning deres job. Disse erhverv er meget efterspurgte på grund af deres tilgængelighed og højere løn. Deres opgave er at styre, optage og behandle patienter. De er bevidste om patienternes helbred, når de gennemfører medicinske tests, og er i direkte kontakt med dem. De hjælper også læger og kirurger i komplicerede procedurer og operationer, og holde patienternes journaler opdateret. For at blive en sygeplejerske, du har brug for et »registreret sygeplejerske ‘certificering, som kan opnås gennem en bachelor-eller en associeret grad, eller gennem faglig certificering. Nogle sygeplejersker kan godkendes som »sygeplejerske praktiserende læger«, som kan fortsætte med deres hverv uden opsyn af en læge. En sygeplejerske er forpligtet til at arbejde i skiftehold og i weekender, afhængigt af den facilitet, hun arbejder i. I dag, selv mænd slutte sygepleje og har vist sig at være lige så dygtige.

Diætister eller Ernæringseksperter
En diætist eller ernæringsekspert er en læge, der guider patienterne i deres daglige kost. De tilskynder også patienten til at overholde sunde spisevaner. En bachelorgrad inden for fødevarer og kost er nødvendig for at blive en diætist. De forbereder måltid tidsplan og anbefale særlige opskrifter for patienter med noget mad-relateret problem, diabetes, højt blodtryk eller fedme.

Emergency Medical Technician (EMT)
En EMT er en certificeret læge, der tjener i en nødsituation besætning som paramediciner team. Når der er en medicinsk nødsituation ligesom en trafikulykke eller et hjerteanfald, de er de første til at træde i. En EMT skal være opmærksomme på enhver situation, og er nødt til at tage on-the-spot beslutninger hurtigt og sikkert. Deres primære opgave er at tage patienten fra ulykken sted til hospitalet sikkert, mens behandle ham undervejs. For at blive en EMT, er der forskellige niveauer af faglig uddannelse må man gå igennem, ligesom EMT-basic, EMT-mellemprodukt, og EMT-paramediciner. I Amerika, kræver enhver stat en EMT skal attesteres af den »National Registry of Emergency Medical teknikere«. Arbejdstiden af ​​EMTs ikke er faste, da de kan forventes at arbejde i længere timer i tilfælde af nødsituationer.

Der er mange flere positioner til rådighed på det medicinske område. For at deltage i medicinske område, bør man besidde de nødvendige kvalifikationer, og er også forpligtet til at gennemgå specialiseret medicinsk uddannelse. Med så mange karrieremuligheder til rådighed på det medicinske område, og den ekstra tilfredsstillelse at tjene menneskeheden, er jeg sikker på mange af jer ville seriøst overveje et erhverv i dette område.

Bedst betalte job
Kinesiolog Løn
Højeste betalende Entry-level Karriere
Hvad karriere tjener flest penge?
Bedste Karriere på det medicinske område
Hudlæge Løn
Højeste betalende job med en bachelorgrad
Hjerte-kar-teknolog Løn
Typer af Mental Health Professionals
Transplantationskirurgen Løn
Disney Tops Lister over bedste steder at begynde Career

Leave a Reply