Medical Sales Løn

Hvis du er lægemiddelkonsulent repræsentant du egen chef. Lægemiddelkonsulenter hverve ansætte personer, der har altid savored udformningen af ​​en karriere inden for medicin, og er villige til at fremme medicin til apotekere og læger. Disse repræsentanter arbejder i farmaceutiske virksomheder, så de annoncere og fremme medicin til alle medicinske fagfolk. Hvis en aspirant har en grad i marketing i salgsledelse, chancerne er, at han kan nå $ 200.000 om året mærke i mindre end fem år! Boggled dit sind? Det er, hvad løn tal på området for medicinske salg gør. Nu har du endnu en grund til at komme ind i medicinsk salg – den attraktive lønskala. Din promovering i dette uhyre dragende farmaceutiske job vil meget afhænge af, hvor meget mobilitet du skildre, hvor meget relevant erfaring, du kan flagre, og hvor meget evne du har. Med det sagt, så lad os afsløre de mest ventede sektion, der trækker ud, hvad der er den gennemsnitlige løn vifte af medicinske sælgere.

Lønskalaen: En oversigt
På det entry-level, kan medicinske salg arbejdspladser være en vanskelig ting at justere med. Den primære opgave for en medicinsk salgsrepræsentant er at gøre kunder interesseret i de produkter, han har bragt til at sælge, og udføre en vellykket markedsføring og salg forvaltning af samme. Den er en omfattende opgave, skyldes som, at sælge en bestemt linje af medicinske produkter kan tage op til flere måneder. Men det er da en vellykket medicinsk salgschef er dygtig til alle de salgsteknikker, og forstår at sælge godt, at lønnen interval når højdepunktet.

Forbløffende nok selv et bioteknologisk salgschef, den ene, der tjener det laveste blandt alle områder af medicinsk salg, gør køligt $ 125,000 på årsbasis, hvilket er 40 procent højere end mange andre job samme niveau. På den anden side, går den højeste medicinske sælger løn rækkevidde langt ud over 200.000 dollars om året. Alt taget i betragtning, er følgende løn til ledere, der tilhører alle former for medicinsk salg, sammen med den by, de vælger at tjene i. Tag et kig på de tabeldata præsenteret nedenfor:

Stream
Anslået Løn (i USD)

Finansielle tjenesteydelser Salg
$ 202,000

Capital Equipment Sales
$ 166,000

Telemedicinske Sales
$ 146,000

Software Sales
$ 138,000

Bioteknologi Sales
$ 125,000

Mens ovenfor var omtrentlige tal i overensstemmelse med feltet en aspirant optager, således tabelform data repræsenterer de 5 løn intervaller i forhold til regionen en medicinsk salgsrepræsentant vælger at arbejde i. Tag et kig.

Stat / By
Anslået Løn (i USD)

Wyoming
$ 235,000

Montana
$ 207,000

Idaho
$ 198,000

Maine
$ 197,000

Vermont
$ 193,000

Nature of Work
En kvintessensen medicinske salgsrepræsentant jobprofil nøgler, at en medicinsk salgschef formodes at besøge læger, sygeplejersker, apotekere, og alle vigtige medicinske fagfolk til at holde oplæg om de lægemidler, der er udviklet af den farmaceutiske selskab, han arbejder i. Han arrangerer aftaler med læger, hospitaler ledere, og administrerer budgetter også. Han skulle være interesseret i at lære om nye produkter, og bør altid holde kemikere i hans domæne informeret om de nyeste opdateringer.

Uddannelsesmæssige krav og kvalifikationer
Ikke alene er en spirende salgsrepræsentant forpligtet til at afholde en grad i salg og marketing management, er han også forpligtet til at søge læge salgstræning fra en anerkendt institution, der dækker salg og produktudvikling uddannelse. Hvis aspiranten ser frem til at gøre en karriere inden, er han forpligtet til at give eksamen foretaget af Sammenslutningen af ​​Lægemiddelindustriforeningen i hans område, vil der henter ham licens til at begynde at arbejde.

I et felt af medicin såsom medicinsk salg, er løn interval for job i alle de kategorier ud over gennemsnittet. Medicin er uden tvivl den mest indbringende karriere en person kan vælge. Hertil kommer, at, hvis du tror, ​​du er velsignet med gode kommunikationsevner, og har evnen til at overbevise folk er området for medicinsk salg venter på dig med armene vidt åbne.

Sådan Bliv en gymnasielærer
Sådan Bliv en reumatolog
Spine Surgeon Løn
Top Paying Jobs og karriere
Børnehave Lærer Løn
Seismolog Løn, Seismologi er studiet af jordens ved hjælp af avancerede geofysiske instrumenter til at overvåge aktiviteten af ​​jordskælv og seismiske bølger. Det seismolog løn er ganske indbringende at mene, at nogle af dem tjener mere end 100.000 om året. Hvis du spekulerer på, hvad der er en seismolog, godt modsætning til populær tro seismolog kan ikke forudsige jordskælv, de studerer dannelsen og udbredelsen af ​​seismiske bølger i geologiske materialer. Videnskaben om seismologi er betydeligt ny med teknologi, der anvendes til at overvåge seismisk aktivitet går tilbage til blot 100 år. Det er et meget interessant område arbejde, som de gennemfører kontrollerede eksplosioner at overvåge de lydbølger i de geologiske materialer. Seismologi er en gren af ​​geofysik og folk, der ønsker at gøre deres karriere i dette erhverv skal have en god matematisk og analytisk færdighed som jobbet handler mest om at fortolke målinger og videnskabelige data.
Webmaster Opslaget
Højest betalte erhverv
Trin for at blive lærer
Et højt betalt job uden en vis grad
Forskellige erhverv på det medicinske område

Leave a Reply