Marketing Lærer

Er du ung og fyldt med idéer og fascineret af den verden af ​​markedsføring? Her åbner muligheder for marketing lærer job til dig. Tro mig, hvis du har interesse i undervisning, kan dette erhverv slukke din intellektuelle tørst til kernen. Med talrige B skoler i og omkring USA og endda business blive en vigtig emne i gymnasiet, har karrieremuligheder for en markedsføringstilladelse lærer steget til enorme niveauer.

Job af en Marketing Teacher
Undervisning markedsføring handler om at dele din indgående erfaring og viden med de studerende. Det er en fascinerende job, hvis du elsker emnet, og selvfølgelig undervisning.

Job opgaver
Marketing er sådan et interessant område at markedsføring lærere sjældent vil have en kedelig tid i dette erhverv. Det handler om ideer og kreativitet. Talrige job ansvar for en markedsføringstilladelse lærer har været diskuteret yderligere.

Forbered interessante foredrag for bachelor-, kandidat, ph.d.-studerende om forskellige emner relateret til markedsføring kerne og dens beslægtede områder.
Evaluere og tildele klasse for studerende baseret på deres opgaver, kreativitet og indsats sat i klasser.
Tildel opgaver i tilknytning til markedsføring som gennemførelse af undersøgelser og vejlede eleverne i sådanne sysler.
Igangsætte og gøre klassediskussioner en interessant opgave. Lære eleverne om mange dimensioner af gode kommunikationsevner.
Få dem involveret i nogle aktiv lytning aktiviteter og gøre dem bevidste om dens afgørende betydning.
Besøg læreanstalter, skoler og universiteter på regelmæssig basis. Bevar deltagelse af studerende og registrere deres adfærd.
Være en læsehest og holde sig ajour med den seneste udvikling i områder med relation til markedsføring og dens virkninger på det moderne samfund. Læsning nuværende litteratur forventes.
Være en aktiv deltager i en lang række faglige markedsføring seminarer i biggies på dette område. Udlede tendenser i moderne markedsføring, introducere dem til de studerende.
Undervis industrien koncepter for marketing forskning og markedsføring værktøjer til de studerende ved at give konkrete eksempler på markedsføring.
Forbered fremragende læsestof for studerende ved forskning og analyse. Foreslå dem mulige læsestof.
Deltag i campus udvælgelsesprøver og selv lære kandidaterne, hvordan man præsenterer sig selv som potentielle marketing medarbejdere.
Fungere som konsulent for offentlige og private organer til kreative markedsføring ideer.
Samarbejd med branchefolk til at hjælpe eleverne med at forstå centrale begreber i strategier for markedsføring.
Udfør alle administrative tjenester i forbindelse med afdelingen og løse relaterede forespørgsler.

Generelle krav
Jeg har set nogle af mine venner at studere i business schools i fuldstændig ærefrygt for deres professorer. Som et tegn på respekt, selv de tillægger det tilnavn ‘Gud-level-PROFS “til at beskrive deres professorer. Undervisning og uddannelse med henblik på markedsføring lærere varierer udstrækning.

I USA er markedsføring begreber introduceres i gymnasiet, så skal en markedsføringstilladelse lærer for en high school have mindst en bachelorgrad i marketing og beslægtede emner.
For kandidat-og ph.d.-studerende, har marketing professorens (de er generelt ikke kaldet lærere) uddannelse ingen grænser. En ph.d. eller en doktorgrad med mange års erfaring med undervisning generelt er tendensen i disse dage.
Omfattende viden om computere er afgørende. Det betyder ikke en markedsføringstilladelse lærer skal være en gadget freak, det betyder bare god computer literacy er vigtig.
Industri fagfolk, der har mange års erhvervserfaring er ofte hyret som gæsteforelæsere i B-skoler og endda gymnasier.
Fremragende skriftlige og mundtlige kommunikationsevner.
Godt kendskab til forskellige indbyrdes forbundne emner. Selv regnskab viden er afgørende for at gøre ganske godt som lærer i marketing.

Jeg er glad for at meddele Dem, at markedsføring lærer løn er meget anstændigt og svinger mellem 50.000 dollars til US $ 106,000 årligt. Men ligesom forskellige erhverv, afhænger det af talrige faktorer dvs., Erhvervserfaring, område af placering og uddannelsesmæssige kvalifikationer. Så hvis du har krævet færdigheder og du er interesseret i dette erhverv, så glem ikke at sende dit cv til uddannelsesinstitutioner af din interesse. Føl ung ved oplysende nogle geniale sind nationen! Ønsker dig alt det bedste!

Børnehave Lærer Job Description
Cover Breve til lærerstillinger
Kirurg Løn ved specielle
Web Developer Løn
CTO Opslaget
Medicinsk Field Karriere List
Special Skole Lærer Løn
Nemme Karriere på det medicinske område
Top Medical Jobs
Top Paying Jobs Lige ud af kollegiet
Lærer Job Description

Leave a Reply