Madanmelder Løn

Hvis du har din rutine at vide, hvad der er gastronomisk godt og hvad der ikke er, ikke blot baseret på hvad du har læst eller hørt, men prøvede selv, og er overophedet om, vil de nyeste restauranter til at prøve alt fra de fineste appetitvækkere til de nyeste fyrig og krydret retter og zestful salater til saftige søde desserter, der har en mad kritiker løn til randen din pung til at rejse og bruge flere penge på nyere seværdigheder og nyere myriader slags køkken, du har en lunken endnu en upartisk hektiske fancy for, kunne bare være lige noget for dig gyde. Nå, ganen er en del til en mad kritiker. Den anden del omfatter udtrykke dine erfaringer med de retter du har prøvet ved hjælp af pen og papir. Så det er ikke for en vilkårlig, anerkendende gorger der ikke kan finde sin vej gennem at udtrykke sig i ord (og ikke bare fordi hans mund er proppet).

Madanmelder lønskala og dens Range

Løn af en mad kritiker afhænger meget af, hvordan sofistikeret en by er, og hvor højt de økonomiske indsatserne er af hensyn til de forskellige Suave restauranter det har spangled i det. Det er et bredere mulighed for at være højere i større byer end mindre og afhænger også af populariteten af ​​avis eller et blad, hvor dine anmeldelser er offentliggjort.

Lønnen vifte af en mad kritiker, afhængig af din erfaring og talent, er fra 1000 USD til USD 97.000 om året. Den gennemsnitlige løn om året for en mad kritiker kan være USD 45.000. Det afhænger også af avis eller magasin du skriver til. Og anmeldelser skrevet af et ry mad kritiker fra en velkendt blad eller en avis kan være kraftig nok til at enten gøre eller bryde virksomhed som en restaurant.

At blive en mad kritiker med en Fat Løn

Være åben for noget, han aldrig har prøvet før, især hvis han ikke kan få tungen til at udtale det rigtigt, er vejen at gå for en mad kritiker.

En god mad kritiker besøger en restaurant af en varieret menu oftere at tage notater af sted og sin mad, og foretrækker at være uvidende om det hele.

Rigelig tid, madanmeldere er kokke eller folk, der har deltaget i kulinariske kunstskoler eller har en kærlighed til mad og en grad i litteratur eller journalistik. Selv en smule af uddannelse, hvordan man kan gå om det grundlæggende i skrivning kan hjælpe med at opbygge en base, hvor du kan skrive om og udvikle dine skrivefærdigheder. Mad kritiker karriere kan få sin fod ind i aviser, blade, feriepakker, radiostationer og tv-shows og dens hånd på at skrive bøger.

En god mad kritiker ikke bare producere en flok spydigt negative og unødvendig afværgende ord om alle de fødevarer, han spiser bare fordi han kaldes en “kritiker”, men også kender og foreslår hvad der kan gøres for at gøre skålen smager bedre. Han værdsætter rette dem, der er gjort godt.

Læring en kunst kommer meget før er dets kritiker. Det er det samme med at være en fødevare forfatter eller en fødevare kritiker. Vide, hvordan at lave mad altid stilladser og kanaler en mere raffineret strøm af påskønnelse eller kritik at fremlægge aviser, tidsskrifter eller rejseguider med dine anmeldelser. Så skriv gerne en gammy-kneed elsker om det, som du oprigtigt værdsætter, og hvis nogle parabol eller restaurant falder på kant med din sædvanlige dejlige forventninger, udvikle en følelse af humor overfor det i stedet for bare meget kvindeorganisationers battering det. Kort sagt, gå derude, spise, leve, elske eller hade, så prøv igen, pen det ned, for som George Bernard Shaw siger – Der er ingen sincerer kærlighed end kærlighed til mad.

Høj indkomst Jobs
Computer Networking Løn: Løn af en netværksadministrator
Programmer Analytiker Løn
Højeste betalende Entry-level Karriere
Højtlønnede job i USA
Højeste betalende job med en kandidatgrad
Bedste it-virksomheder til at arbejde for
Typer af Mental Health Professionals
Kirurg Løn ved specielle
Ansvar af en lærer
Akademisk Tenure System

Leave a Reply