Kirurg Løn ved specielle

Ingen sarkasme eller fornærme nogen persons ambitioner eller drømme, men alle, der ønsker at blive en kirurg, for heftig lønseddel, godt, ikke anbefales. I så fald er sandsynligheden for svigt i kvalifikationen som en kirurg ganske høj. Når en operation lærer, i en tale kommenterede, at der er tre kvaliteter, at en person skal have, for at blive en stor kirurg, en, dejlige fingre, to, en lidenskab at studere medicin og den menneskelige krop, og tre, en evne til at analysere, evaluere, finde ud af, studere og nå frem til en ubesejret og uantastet konklusion med hensyn til en nævnte medicinske situation, inden et spørgsmål om sekunder. Samlet set er det svært at blive en kvalificeret kirurg, og i øvrigt er det endnu sværere at blive en god kirurg, efter du er gået ud fra kirurgi skole. Det skal bemærkes, at en person har at studere medicin og blev læge eller en anden læge for at blive kirurg.

Rækkevidden af ​​Surgery

Hvad gør en kirurgs jobbeskrivelse, adskiller sig fra en almindelig læge eller en specialist? Svaret er simpelt, på det medicinske område, en kirurg hovedsagelig er ekspert i invasiv behandling af det menneskelige legeme. Den store forskel er, at en almindelig læge eller en specialist gør en ekstern diagnose og giver en ekstern behandling. Et kirurgen, på den anden side ved at åbne udskæringer kroppen, for at reparere skaden. Lyder lidt brutal, men hver kirurg faktisk skærer åbne kroppen til behandling. Den dygtighed af en kirurg er så skarp og opsat på, at skæringen åbne af kroppen til at reparere eventuelle beskadigede organ er så sofistikeret, at de resterende organer og resten af ​​kroppen, forblive i en normal tilstand, ugenert og fungerer perfekt naturligt. Derfor er en kirurg er en læge med præcis dygtighed og viden. Kirurger er de største eksperter på nogle bestemte organer og dele af det menneskelige legeme.

Løn of Surgeons som Per specielle

Hver kirurg har nogle eller den anden specialitet. Den menneskelige krop er så kompliceret, at det er en næsten umuligt for en kirurg at koncentrere sig om flere legemsdele og organer. Derfor kirurger med speciale i et enkelt område som en hjertekirurg kan udføre enhver kirurgisk procedure, der er relateret til hjertet, eller en ortopædkirurg kan udføre en procedure på nogen knogler i kroppen. Den generelle tommelfingerregel er, at jo mere kompleks kirurgi procedure, mere er lønnen for kirurgen. Her er et par indgange for kirurgen løn ved speciale. Der er flere måder, hvorpå kirurger og deres speciale er klassificeret. Følgende er nogle indgange.

Generelt Kirurgi: Den generelle operation henviser til de kirurger, der udfører den generelle lidelser, der ikke er nøjagtigt i forhold til et bestemt organ, men de har tendens til at have kendskab til et kirurgisk indgreb for eksempel plastisk kirurgi, transplantationskirurgi eller hud kirurgi. I detaljerede procedurer. Generel kirurger funktion i samarbejde med højtstående og mere erfarne kirurger, der har studeret en specificeret organ eller system Den gennemsnitlige løn for en generel kirurg spænder fra $ 291,000 til 520,000 dollars, afhængigt af dygtighed, erfaring og omdømme.
Kardiovaskulær og hjertekirurgi: Den kardiovaskulær kirurgi er kirurgi relateret til hjertet. Nogle kardiovaskulære kirurger starter som almindelige kirurger og derefter opgradere til hjerte-kar procedurer. Nogle kirurger undersøgelse kardiovaskulær kirurgi lige fra starten. Disse kardiovaskulære og hjerte-kirurger løn spænder ud fra $ 558,000 til 852,000 dollars.
Vascular Surgery: Operationen beskæftiger sig med procedurerne i arterie og vener, er kendt som en vaskulær kirurgi. Denne form for kirurgi er tæt forbundet med hjerte-og hjerte-kar-operationer og hjerte-kar-kirurger og karkirurger arbejder ofte i samarbejde. $ 329,000 til 629,000 dollars, er den gennemsnitlige udbud af løn.
Urology: Inden for urologi er et fremtrædende eksempel på, kirurger studere et helt system, i dette tilfælde urinvejene eller urinvejene. Urolog, der er kirurger tjene omkring $ 358,000 til 619,000 dollars.
Dermatologi: Feltet af medicin og kirurgi, der beskæftiger sig med den menneskelige hud. Dermatologi kirurger ofte tæt samarbejde med plastikkirurger. Lønnen af ​​disse kirurger spænder fra $ 308,000 til 452,000 dollars.
Plastic Surgery: Plastikkirurger beskæftige sig med rekonstruktion af visse menneskelige kropsdele, såsom hud, visse knogler, eksterne eller overfladiske muskler, osv. Den gennemsnitlige løn for sådanne kirurger spænder fra $ 412,000 til 820,000 dollars.
Ortopædisk kirurgi: Disse kirurger er specialister i menneskeknogler og skelettet. Ortopædiske kirurger er sandsynligvis de højest betalte kirurger tjener op til omkring $ 459,000 til 1352 tusind dollars, den ortopædiske kirurg løn, er dog ikke det højeste, som der er neurokirurger, som tjener mere end det.

Der er nogle uvurderlige procedurer som dem, der er udført af neurokirurger, disse kirurger opkræve modbydelige summer i visse tilfælde, mens der i lande som Indien, de også gøre det samme gratis. Spine kirurger og odontologer er nogle andre eksempler på kirurger. Den sædvanlige karrierevej, at de fleste kirurger træffe, er, at de studerer og specialisere som visse kirurger, hvorefter de arbejder som generelle kirurger for nogle år under mentor-skib af ledende kirurger, før de udvikler en højt specialiseret kirurgisk procedure.

Fælles Interview Spørgsmål til Lærere
Liste over et højt betalt job
Godt betalende job uden en universitetsuddannelse
Sådan Bliv en rekreativ terapeut
Hjerte-kar-teknolog Løn
Health Care Jobs i Demand
Overraskende sekscifret Løn
Bedste medicinske karriere for fremtiden
Endodontist Løn Range
Botaniker Løn
Easy et højt betalt job

Leave a Reply