Kinesiolog Løn

Hvilke intricacies involved i bevægelsen et organ? Hvad er de muskler og knogler, der arbejder i tandem for at flytte liget? Nå, disse er nogle af de spørgsmål, som kinesiologists gruble over, hver eneste dag i deres job.

Kinesiologists fokuserer på studiet af kropsbevægelser og se ud efter måder at forbedre effektiviteten af ​​den menneskelige krop ved arbejde, sport og i det daglige liv. Kinesiolog er de fagfolk, der arbejder på områder relateret til sundhed, fitness og professionel eller personlig træning. Ud over disse, arbejder kinesiologsts tæt samarbejde med trænere, ortopædiske læger og andet sundhedspersonale, der behandler komplikationer i forbindelse med kroppens bevægelser. Groft kategoriseret, er området for kinesiolog opdelt i disse kategoriserer:
Biomedicinsk
Ergonomi og menneskelige faktor
Sundhed Fitness og Promotion
Personlig træning
Forskning og Rehabilitering Area

Opslaget
Jobbet beskrivelse af kinesiolog omfatter forståelse af den menneskelige anatomi og behandling af de fysiske skader relateret til knogler osv. kinesiologists hjælper patienterne til at styre og rehabilitere i tilfælde af fysiske skader. Kinesiologists viser de effektive udøver teknikker, der kan hjælpe patienter overvinde de efterfølgende drift skader. Lønnen interval er afhængig af forskellige faktorer som det område, hvor kinesiolog arbejder og arbejdet oplevelse af kinesiolog.

Uddannelsesmæssige krav
For at blive en kinesiolog, skal man have en bachelorgrad i kinesiologi. High school og videregående uddannelse i emner som menneskets anatomi, fysiologi, biomedicinsk teknik, er psykologi foretrækkes og kan hjælpe en masse i løbet af eksamen år. Hvis du søger ud for større veje og store karrieremuligheder inden for kinesiologi, så kan du læse en kandidatgrad i kinesiologi og træde ind i forskningsfeltet. At praktisere som professionelle kinesiologists, skal du få en licens udstedt af de statslige myndigheder. For at få nationalt plan beviser i områder med relation til massage og terapeutisk uddannelse, kinesiologists nødt til at passere den nationale eksamen for terapeutisk massage og Bodywork.

Gennemsnitlige løn
Lønnen afhænger af feltet han arbejder. For eksempel kan kinesiolog arbejder inden for ergonomi tjene et sted mellem USD 25.000 til USD 70.000. Ergonomi er det videnskabelige studie af relationerne af arbejdere og deres miljø ved anvendelse af biologiske videnskab. Kinesiologists i disse marken hjælp i udformningen af ​​arbejdspladsen, således at det passer til de ansatte. Også kinesiologists på dette område studere de værktøjer, der anvendes af arbejderne og deres indvirkning på den generelle sundhed af arbejderne. Kinesiologists specialiserede på dette område bliver ansat i store industrier.

De kinesiologists der arbejder som personlige trænere kan tjene så højt som USD 70.000. Tendensen til at ansætte personlige trænere er steget dramatisk i de seneste par år, og så kan personlig træning anses for at være et af de udviklingslande felter i kinesiologi. Forskellige kinesiologists, som fortsætter deres faglige uddannelse specialisere som kiropraktorer eller fysioterapeuter. Nogle års erhvervserfaring og høje grader i specialiteter som diætetik, naturopati, kan ergoterapi åbne dørene til højere løn.

Kinesiologists behandle patienter i genoptræning og fysioterapi programmer. De kan arbejde sammen med andre fysioterapeuter i at hjælpe folk med at komme af knoglebrud og andre fysiske skader. Kinesiologists hjælpe folk med at lære grundlæggende i kropsmekanik og de udtænker specifik indsats for lidelser relateret til knæ-og rygsmerter. Lønnen på dette område starter fra USD 28.000 og går op til 32.000.

Lønnen afhænger også arbejde erfaringer med kinesiolog og placeringen af ​​jobbet. Kinesiologists er ansat i en masse afdelinger som sundhedscentre, corporate kontorer og atletisk hold, kurbade, feriecentre og sundhed klubber. Der har været en stigning i efterspørgslen på kinesiologists. Avancerede grader i dette område kan accelerere udfoldelsesmuligheder, men erfaring spiller en central rolle i den karriere vækst. En kinesiolog løn er absolut forpligtet til at stige, ser vækstmønstre fitness-og sundhedsindustrien.

Top Paying Jobs og karriere
Stress-fri job, der betaler godt
Hudlæge Løn
Sådan Bliv en rekreativ terapeut
Hvordan man bliver en Elementary School Teacher
Lovende karriere inden for sundhedssektoren
Seks Figur Jobs med en bachelorgrad
IT Tekniker Løn
Medicinske område karriere uden en Degree
Sådan at blive kirurg
Højeste betalende job med en bachelorgrad

Leave a Reply