Kindergarten Teacher Løn

Undervisningen er en af ​​de mest respekterede og anerkendte erhverv. Ikke mange lærere giver for meget vægt på lønninger, som tilfredshed stammer fra undervisningen er hævet over enhver materialistisk præstation. Ikke desto mindre, i de senere år har undervisning udviklet sig i mange former og lønninger er steget drastisk. Så hvis nogen ønsker at være en lærer i dagens dag og alder, så sandsynligvis han / hun kan være sikker på nogle store karrieremuligheder.

For sent, lønninger af lærere, det være sig i de børnehaver, børnehaver, elementære eller de midterste skoler har skabt overskrifter i aviserne, med lærernes fagforeninger krævende vandretur i løn. Den amerikanske sammenslutning af lærere og National Education Association, to primære organer der regulerer spørgsmål om lærere har altid været i nyhederne, som forhandlerne mellem lærere og skoler / gymnasier til løn og andre ansættelsesvilkår.

Opslaget
Child er far til manden og børnehavebørn er et bevis på dette faktum. Den sociale udvikling af børn i de første år af skolegang er ekstremt vigtigt. Undervisning børnehavebørn er i virkeligheden mest udfordrende, fordi det kræver masser af tålmodighed og en kærlighed til børn. For lærerne er det altid en ny dag med masser af sjov, udfordringer og arbejde. Disse lærere er betroet ansvaret for at indføre de unge hjerner til boglige fag som matematik, sprog, naturvidenskab og samfundsfag. De undervisningsmetoder kan omfatte farvede bøger, Phonic numre, film, computere, billedkunst, musik og andre basale pædagogiske værktøjer. Hvad der ellers kan være mere udfordrende end at forme fremtiden for en nation og verden, ved at uddanne børn?

Uddannelsesmæssige krav
De uddannelsesmæssige krav for at være en børnehave lærer forskellig for hver stat. Mens de offentlige skolelærere skal have en licens, efter at nå en bachelorgrad og passerer en lærer godkendelse program, privatskoler fritaget for licenserne. Dette kan dog variere for hver stat. Visse stater har forskellige programmer for sådanne lærere. Bacheloruddannelse er minimumskravet i mange tilfælde.

Gennemsnitlige løn
Børnehavelærer løn afhænger af forskellige faktorer som, type skole du arbejder (offentlig eller privat) og dens placering. Disse to faktorer majorly påvirke den gennemsnitlige løn. De årlige løn lærere, som pr de data i 2009 er i størrelsesordenen USD 35.000 til USD 50.000.

Den højeste 10% tjente mere end USD 50.000 på grund af deres erhvervserfaring og bedre jobtilbud. Lønnen, men overbevisende, kan synes mindre til nogle nye lærere. Men nogle skoler hjælpe lærerne ved at give nogle ekstra frynsegoder i form af dækninger og andre fordele. Men det er udelukkende afhængig af den enkelte skole politikker og procedurer.

Lærerne kan øge deres indkomst ved coaching og bistå de studerende i de fritidsaktiviteter. Derudover kan lærerne rydde en national plan lærers eksamen, der kan sikre bedre løn skalaer i skolerne. Nogle private skoler også give boligstøtte til lærerne.

At være en børnehave lærer er mere end at være en lærer, da de er fremtidens borgere, der vil forme samfundet og hjælpe i væksten i vores samfund. Den karriere udviklingsvej for pædagoger er fuld af vækstmuligheder og med stigning i praktik, kan man gå videre til at blive ledende lærere og håndtere større ansvar i skolens ledelse. Lønnen skal være en afgørende faktor for dig at vælge denne karriere, men sikre, at det ikke er den eneste faktor. Din tilbøjelighed og interesser i denne karriere vil styrke din vækst i fremtiden. Ønsker dig held og lykke for en lys fremtid!

Høj løn Karriere
Karrierer, som betaler godt med Little Schooling
Sådan Bliv en computer tekniker
Top Paying medicinske karriere
Kirurg Løn ved specielle
Medicinske data Analytiker Løn
CIO Opslaget
Højeste betalende job i verden
Bedste Karriere på det medicinske område
Easy Jobs, der betaler en masse
Jobs, der betaler over 100K

Leave a Reply