Internist Løn

På det medicinske område, er læger med specialiserede kompetencer altid i stor efterspørgsel og har bedre beskæftigelsesmuligheder. En af de lignende medicinske job, der lover gode karrieremuligheder for medicinstuderende er dem af en internist. Generelt får de fleste af os forvirret mellem internists og praktikanter. Mens internists er dygtige læger, praktikanter er kollegium eller eksamen medicinstuderende, der arbejder som medicinsk praktikant under senior læger.

Opslaget
Internists er de praktiserende læger, der arbejder som praktiserende læger i sundhedsvæsenet enheder. Internists fokuserer på den generelle sundhed af en person. De er trænet specielt for behandling af indre organer som hjerte, lunger, mave, lever og tarme. Ikke overraskende, de færdigheder og uddannelse i forbindelse med dette erhverv er enorm. En karriere inden for dette område har forskellige belønninger, herunder monetære ydelser, og samtidig får du enorm arbejdsglæde, som du hjælpe patienter behandle alvorlige sygdomme. Lad os vide mere om indtjeningspotentialet af internists og de monetære gevinster i dette erhverv.

Gennemsnitlige løn

I lighed med andre medicinske jobs, som dem i neurokirurger og GPS, internists kommando høje lønninger. Lønnen for en internist, ligesom diverse løn intervaller for job, afhænger af forskellige parametre som erhvervserfaring, arbejdstid placering, uddannelsesmæssige kvalifikationer osv.

Udfra Erhvervserfaring
Internists, i det første år af deres arbejde, indgås attraktive lønninger. Lønskalaen af ​​internists har erhvervserfaring på et år er generelt mellem US $ 70.000 til US $ 140,000! Hvis du analyserer forskellige medicinske jobs, lønninger i det første års arbejde generelt i området mellem US $ 50.000 til 60.000 dollars. Men for internists er selv startlønnen meget anstændigt. Med en til fire års erhvervserfaring, kan lønnen være mellem US $ 90.000 til US $ 150.000. Internists med fem til ni år erhvervserfaring kan tjene mellem US $ 138,000 til US $ 180.000. Efter omkring 20 års fremragende erfaring, er det internist løn på sit højeste, og omfanget af erhvervsevne ligger mellem US $ 150.000 til US $ 190,000. Og i nogle tilfælde er det endda krydser US $ 200.000!

Baseret på Working By / stat
Lønningerne i alle erhverv er afhængige af arbejdstiden placering, fordi leveomkostningerne i en by påvirker indtjeningspotentiale. Ifølge forsker ved US Bureau of Labor Statistics (BLS), er stater som Wisconsin, New Hampshire, South Carolina, Colorado osv. nogle stater, hvor internist løn er størst.

Vækstmulighederne på dette område, ligesom forskellige medicinske arbejdspladser forventes at stige betydeligt i 2016. Men med forskellige typer af sundhedsreformer og sundhedslovgivning, kan man ikke ligefrem forudsige væksten af ​​en bestemt medicinske område. Karriereudvikling sti i dette erhverv er stabil, og man kan efterhånden klatre op ad stigen og arbejde i samarbejde med ledende læger og kirurger. Ikke desto mindre, næsten 7-10 år med streng uddannelse kombineret med medicinsk uddannelse er nødvendig for at blive en internist. Års vedholdenhed og engagement er absolut gengældt med så høje lønninger. Den indtjeningspotentiale af en internist er absolut lukrativt og aspiranter interesseret i dette område har vidunderlige karrieremuligheder og fremragende stykke arbejde vækst.

Akademisk Tenure System
Grundlæggende krav for at blive lærer
Bedst betalende arbejdspladser for kvinder
Åndedrætsterapeut Løn
Computer Job og Løn
Doctor of Osteopatisk medicin
Easy Jobs, der betaler en masse
Gastroenterolog Løn
Bedste betalte jobs
Medicinsk Field Karriere List og Løn
Forskellige it-job

Leave a Reply