Hvorfor jeg ønsker at være en lærer

Siden starten af ​​menneskelige civilisationer har tradition og kultur dele viden til den yngre generation været en integreret del af den livsstil. Lærerne er blevet æret med taknemmelighed og har altid været anset for at være bidragyderne i udviklingen af ​​samfundet. Da hjulene på tid har udviklet sig, er pædagogiske arbejdspladser blevet et anerkendt erhverv, takket være bevidstheden om betydningen af ​​læsefærdigheder og uddannelse i verden.

I USA har de karrieremuligheder inden for dette område vist en hidtil uset vækst som dygtige lærere er nu i efterspørgslen. Helt ærligt, at blive lærer er ikke en meget vanskelig opgave. Med nogle pædagogiske grader og passerer få certifikat eksamener, kan du blive lærer. “Det er rigtigt.” Nej helt forkert. Undervisningen skal betragtes mere end en profession.

Dykke dybt ind i dit inderste ønske!
Hvem er at beslutte den karriere for dig? Er det en familie afgørelse eller gruppepres? Job af en lærer kan aldrig blive påtvunget nogen. Hvis det er tvunget, er kvaliteten og hensigt undervisning bundet til at lide. Så tal med den indre dig og tænke alvorligt over det. Giv en tanke til de lærere, du var forbundet med, i løbet af din børnehave klasser, klasse 6:e skolegang og på gymnasiet. Var de ikke alle på en eller anden måde, en inspiration for dig? For mig, personligt en af ​​mine college lærere var bare den person at gå til for alle spørgsmål og forespørgsler. Han var en streng disciplin og samtidig en meget god ven til hans elever. Jeg elskede bare at sidde for hans samfundsvidenskabelige foredrag. Så det grundlæggende spørgsmål, du har til at spørge dig selv er, vil du hjælpe eleverne med at nå deres fulde potentiale? Ønsker du at være et element af forandring til det tiltagende kaos og uro blandt den yngre generation? Jeg siger ikke, at man individuelt kan gøre alt dette, men du kan i det mindste bidrage. Hver enkelt af os er dyrebar for deres bidrag, uanset danner, for at gøre verden til et bedre sted at leve i. God lærer kvaliteter er altid afspejlet i de studerende. Mens mange af jer kan være uenig med dette synspunkt, men du skal have set indirekte eller direkte, vaner og lære af vores lærere, påvirke os. Kig ind i dit eget hjerte og se, hvilke kvaliteter jeres er blevet påvirket af dine lærere.

Højre Sæt af færdigheder!
Nu, du kender svaret på dette spørgsmål, “hvorfor skal jeg ønsker at undervise«. Så næste skridt er at gøre en praktisk analyse af din uddannelsesmæssige kvalifikationer og akademikere, så du ved, hvad der gør en god lærer. Det er klart, at en lærer skal være uddannet i faget lærer han, således at de studerende kan forstå og tilegne dig de grundlæggende begreber i et emne grundigt og tydeligt. Det er en af ​​de ansvarsområder en lærer, at han skal tage bestræbelserne på at gøre eleverne til at forstå emnet i detaljer og med klare forklaringer. Og uden tvivl, alt dette kræver en god uddannelsesmæssig baggrund. Så hvis du er i college og elsker at studere et emne i detaljer eller en forskningsorienteret person, så kan du helt sikkert tænke på at forfølge en karriere i undervisningen. I dag er kravene til at blive lærer for børnehave, folkeskole og college-niveau ændret i mere end én måde. En master-grad i det pågældende område sammen med passerer forskellige eksamener samt nogle forskning kurser forventes i almindelighed fra aspiranter, der ønsker at blive lærer. Du kan vide mere om, hvordan man bliver en børnehave lærer.

Finansielle fordele!
Mens valget enhver karriere, løn er absolut en afgørende parameter. Og hvorfor ikke? Hvem vil ikke gerne at tjene en anstændig løn pakke? Hvis du er interesse og hældning er mod lærergerningen, men du er bekymret for din løn, slappe af, kan du stoppe med at være alt for bekymrede over den løn rækkevidde af lærere. Det være sig den elementære skolelærer løn rækkevidde eller børnehaven lærer løn rækkevidde, med arbejdserfaring og fokus, kan du være sikker på en fremragende karriere. Lønnen interval for lærere i elementære og mellemledere skoler, på et gennemsnit USD 50.000 og stiger med erhvervserfaring. Hvis du er placeret i nogle gode skole, der har en bedre infrastruktur og finansiering, kan du nyde andre frynsegoder og forsikringskrav. Efterhånden som du vil avancere i dette felt, vil din indtjening stige.

Ikke mange jobs giver dig mulighed for komfortable arbejdstid og et afslappet miljø at arbejde med de lyse, unge hjerner af nationen. Er det ikke en glæde, kan mere end man beder om? Når det er sagt, at jeg også gerne tilføje, at de udfordringer, forvaltningen af ​​en hel masse frække studerende er bestemt ikke nemt, men så er det en del af erhvervet, og det er, hvad for lærere er. Deres kærlighed transcenderer studerende.

Hvis du er vokset op drømme til at være en lærer, så uden tøven, bør du gå efter denne karriere. Med ordene fra Cicero,. Hvad ædlere beskæftigelse, eller mere værdifuld for staten, end den mand, der instruerer den opvoksende generation De bedste hilsner,

Elementary School Teacher Jobbeskrivelse
Bedst betalende job med en associeret grad
Høj løn Jobs
Adjungeret professor Løn
IT Tekniker Løn
Bedste Karriere på det medicinske område
Software Engineer Løn Range
IT Director Opslaget
Hvordan man bliver en Endodontist
Recreational Terapeut Opslaget
Endodontist Løn Range

Leave a Reply