Hvordan man bliver en Endodontist

En endodontist er en tandlæge, der har specialiseret sig i behandling af medicinske spørgsmål i forbindelse med tand papirmasse. De endodontists er nødt til at udføre mange forskellige typer af procedurer for patienter, herunder kirurgi og udskiftning af tænder, behandling af infektion osv. uddannelse periode, som kræves for at blive en endodontist er en af ​​de længste. Det er obligatorisk at udfylde et minimum 2 års program efter den 4-årige bachelor kursus. Der er mange andre oplysninger end dem, der har brug for at blive forstået for at blive en endodontist.

At blive en Endodontist

For at blive en endodontist, må man først udfylde bachelorgrad i odontologi. Kurserne undersøgt af studerende at forfølge en bachelorgrad omfatter biologi, anatomi, fysiologi, fysik og biokemi. Den specialitet uddannelse, der kræves for at arbejde som en endodontist skal være afsluttet efter bachelor-kursus. Den Dental Admission Test (DAT) anvendes til hvorvidt en kandidat qualified nok tage op kurset. De studerende, der gennemfører den 2-årige speciale program vises for undersøgelse udført af American Board of Endodonti. En vis grad kaldet Master of Science i Dentistry der tilbydes de studerende, der gennemfører denne post-graduate-program. Erhverve en licens til at arbejde som en endodontist er vigtig. Det er nødvendigt, for at praktisere som en endodontist lovligt. Den amerikanske sammenslutning af Endodontists giver dem den nødvendige certifikat til at arbejde som en autoriseret endodontist. En separat licens fra statslige og lokale regeringer også er nødvendig for at fortsætte denne praksis som en endodontist.

Hvad gør Endodontists Do?
Der er mange tandsundhed spørgsmål, som endodontists skal give den rigtige behandling. De infektioner af tænder papirmasse resultat i forskellige typer af sygdomme. Disse sygdomme er fokusområde i en endodontist job. En endodontist skal udføre forskellige procedurer og tests, når de undersøger patienten. Avancerede kirurgiske procedurer og behandlinger følger den grundlæggende kontrol af tænder. Brugen af ​​X-ray er ofte lavet af endodontists for at få et kig på den betingelse af nerver og væv omkring tænderne. Rodbehandling er en vigtig medicinsk procedure, der endodontist er nødt til at udføre, og som kræver store evner. Behandling af infektion med tandens nerve kræver endodontists at udføre en rodkanal. I denne proces af behandlingen, er inficerede del af væv fjernes.

Sammen med de ovennævnte færdigheder, der kræves for at operere på en patients tænder, bør en endodontist også være i stand til at gøre dem til at føle sig godt tilpas. Kommunikation med patienter på en ordentlig måde, er derfor en nødvendig færdighed at endodontists skal have til rådighed. En god hånd-øje koordination også er et must for endodontists. De har at gøre med fine detaljer af væv og nerver i forbindelse med tænder. Udførelse af kirurgiske procedurer derfor nødvendigt med en stor portion tålmodighed.

Karrieremuligheder for Endodontists
Der er enorme muligheder for at arbejde inden for tandpleje. Efterspørgslen efter disse fagfolk er kun vil stige i næste 6-8 år. Beskæftigelsesmuligheder i dette område forventes at stige med en hastighed på 15% i perioden mellem 2008 og 2018. De endodontist job er blandt højtlønnede og de tjener noget i størrelsesordenen $ 139,776 – $ 221,093. Men under hensyn til bonus, indkomsten går op til $ 127,743 – $ 242,419. Detaljerne om endodontist løn interval bør give læserne en bedre idé om vækstudsigterne i denne karriere.

Arbejdet med en endodontist er højt specialiseret og omfatter forskellige aktiviteter som at udføre operationer og andre medicinske undersøgelser. Det er nødvendigt at opretholde en høj score i hele den 4-årig bachelor kursus for at søge optagelse på avanceret tandpleje kursus, der varer i 2 år. Betjening på tanden kræver indgående viden og hands-on erfaring i behandling af patienter. Kandidaten / studerende, der passerer alle disse “berettigelse” tests anses kvalificeret nok til at arbejde som en endodontist. Man bør få en idé om, hvordan man bliver en endodontist gennem oplysninger, der præsenteres i denne artikel.

Sådan Bliv en gymnasielærer
Høj løn Jobs
Hvordan man bliver en Art Teacher
Trauma Surgeon Løn
Kindergarten Teacher Løn
Seismolog Løn, Seismologi er studiet af jordens ved hjælp af avancerede geofysiske instrumenter til at overvåge aktiviteten af ​​jordskælv og seismiske bølger. Det seismolog løn er ganske indbringende at mene, at nogle af dem tjener mere end 100.000 om året. Hvis du spekulerer på, hvad der er en seismolog, godt modsætning til populær tro seismolog kan ikke forudsige jordskælv, de studerer dannelsen og udbredelsen af ​​seismiske bølger i geologiske materialer. Videnskaben om seismologi er betydeligt ny med teknologi, der anvendes til at overvåge seismisk aktivitet går tilbage til blot 100 år. Det er et meget interessant område arbejde, som de gennemfører kontrollerede eksplosioner at overvåge de lydbølger i de geologiske materialer. Seismologi er en gren af ​​geofysik og folk, der ønsker at gøre deres karriere i dette erhverv skal have en god matematisk og analytisk færdighed som jobbet handler mest om at fortolke målinger og videnskabelige data.
Højtlønnede job uden Degree
Krav til at være en Lærer
IT Director Opslaget
Elementary Teacher Løn
Seks Figur job uden Degree

Leave a Reply