Hvilke Jobs tjener flest penge

Næsten alle af os ønsker en lys fremtid, og fremtiden er én ting, som er umulige at forudsige. Du kan bare ikke forudsige noget lige nu med markedet støt stigende op, er livet at komme tilbage på sine fødder, men langsomt. Young Guns som os er bekymrede for en stor fremtid og en lukrativ karriere. Vi har naturligvis er på udkig efter bedre karrieremuligheder, og vi forsøger hårdt for det. Nu ville det ikke være let, hvis du allerede vidste hvilket job og karriere betaler godt. Hvis du vidste den rigtige vej alt hvad du skal gøre er bare gå på det. Så det er indlysende, at hvis du vidste den rigtige karriere, ville du kun sigte efter det.

Hvilke karriere gøre gode penge? Dette spørgsmål kan have en lige og simpelt svar, medicinske arbejdspladser. Så er det bare medicinske job, der betaler godt? Hvad med alle de millioner andre arbejdspladser rundt om i verden. Mange års forskning siger, at det også har nogle af de højeste betalende job. Ja, disse to områder betaler en smuk pakke, men kreativitet er ikke begrænset til kirurgiske instrumenter og computer fungerer. Så her er et kig på de jobmuligheder, der gør de fleste penge.

Karriere der tjener flest penge

Airline Pilots
Sure den økonomiske recession bragt sig nogle lønnedgang, men en pilot job er stadig en af ​​de højeste indtjening job i USA. Senior piloter tjene op til $ 215,000 om året, mens juniorer tjene en tung sum på $ 150.000 hvert år. En pilot job er hård, men det har også sine fordele. Det betyder ikke noget, hvis du flyver national eller international rute, en pilot tjener godt og får eksklusive frynsegoder.

Rådgivere
Hvis du spørger mig om penge at gøre job, ville jeg sige rådgivere er en af ​​dem. Mennesket har nået til månen, men der stadig er nogle områder i livet, hvor han har slået fejl. Han har stadig brug for råd om hvordan man kan føre livet perfekt. Det er, når rådgivere gribe ind De hjælper folk til at se sandheden og hjælpe dem med at forstå problemerne på en bedre måde. Der findes forskellige typer af rådgivere Rådgivning folk med problemer med ægteskab, narkotika, alkohol, tobak, spil og spiseforstyrrelser. Rådgivere tjene op til $ 50.000 om året for deres ydelser. Folk, der er gode lyttere, og virkelig ønsker at hjælpe folk ud er bedst egnet til denne spændende karriere.

Advokater
Advokater er bare ikke kæmper skilsmissesager og lytte til par sagsøge hinanden. De er også håndterer sager vigtigere end nogle indenlandske kampe. På listen over top ti højeste betalende job i Amerika, advokater kom på # 5. De er vogtere af loven forsvarere af de fattige og tjene som rådgivere for store multinationale selskaber og virksomheder. For deres værdifulde tjenester advokater betalt mere end $ 90,000 om året.

Bryllup Fotografer
Hvis du er på udkig efter en højt betalt job, der ikke kræver en universitetsuddannelse, kan du prøve at være en bryllupsfotograf. Bryllup fotografer tjene omkring $ 2000 til $ 5000 for deres ydelser. De opkræver også på skyderiet materiale, som gør bruden og gommen gerne flydende engle. Undertiden jobbet er lidt stressende, når du har at gøre med berusede gæster og hysteriske brude, men du får gratis mad og drikkevarer efter det.

Top 10 Job, der tjener flest penge

Nu hvor du ved, hvad job tjener flest penge, her er nogle flere muligheder, der er lige så spændende og eventyrlystne, som de navne givet ovenfor. Tag et kig på job i efterspørgslen.

Nukleare Engineers ($ 80,000 årligt)
Tandlæger ($ 56,937 årligt)
Netværk Systems og datakommunikation Analytikere ($ 73,800 årligt)
Flyveledere ($ 83,759 årligt)
Petroleum Engineers ($ 81,900 årligt)
CEO ($ 140,880 om året)
Scuba Divers ($ 71,000 årligt)
Spil testere ($ 49,850 årligt)
Registrerede Sygeplejersker ($ 70,000 årligt)
Psykologer ($ 54,746 årligt)

Jeg håber nu ved du hvad jobs tjener flest penge? Før du vælger en karrierevej, er det meget vigtigt at vide ens interesse og talent. Håber du har foretaget dit valg om, hvad du ønsker at være, når du vokser op. Held og lykke.

Cover Breve til lærerstillinger
Top Paying Grader
Højt betalende Karriere i Demand
Ophthalmic Tekniker Løn
Top 10 højeste betalende job
Special Skole Lærer Løn
Bedst betalende job med en associeret grad
Computer Job og Løn
Art Teacher Løn
Top Paying Karriere
Højeste betalende job – ti varmeste Karriere

Leave a Reply