Hvad er en Endodontist

En tandlæge er en specielt uddannet læge, der beskæftiger sig med problemer relateret til tænder og tandkød. En tandlæge hjælper lindre tandpine i tilfælde af huller i tænderne, men selve tanken om at fjerne en tand producerer svær angst i hovedet på patienterne. Stadig, vi alle har brug for dem på et eller andet tidspunkt i vores liv. Hvis din øverste og nederste tænder ikke samarbejder, en specialtandlæge korrigerer former og / eller positioner af dine tænder ved hjælp af seler. Hvad er en endodontist? Det følgende afsnit giver oplysninger om karakteren af ​​arbejdet i en endodontist.

At blive en Endodontist

Endodonti er den gren af ​​tandpleje, der beskæftiger sig med den biologiske struktur og funktion af de humane dental pulp og periapikal væv. Det indebærer at studere biologien af ​​den normale dental pulp. En endodontist studerer årsager (ætiologi) af forskellige sygdomme og skader af papirmasse og de deraf periapikal betingelser. Han studerer hvordan man kan diagnosticere, forebygge og behandle disse tilstande. En tandlæge er meningen at afslutte en postgraduate program (2-3 år) i endodonti fra en berømt og akkrediteret institut eller universitet. Desuden er han / hun forventes at deltage i uddannelsen godkendt af American Dental Association. Efter at have afsluttet dette med succes, er han anerkendt som en endodontist. Efter at få en licens fra staten, kan han begynde at arbejde som en endodontist.

Hvad gør Endodontists Do

Både tandlæge og endodontist tage sig af dine tænder, men en endodontist er mere kendt for rodkanaler. Han giver mere specialiserede ydelser end en tandlæge. Patienter, der kræver en kompleks procedure er normalt henvist til en endodontist af en tandlæge.

Behandlingen udføres af endodontist er fokuseret på at bevare de naturlige tænder. Den endodontist formodes at være en ekspert i ikke kun rodkanalen procedure, men også i at reparere tænder med perforeringer, kridtning (blegning) af misfarvet emalje og dentin, administrerende tilfældige og smertefuld tand skader, kirurgiske rod procedurer, projektere og udføre re-plantage og tand transplantation fra andre steder i patientens mund. Jobbet indebærer også revisioner (revurdering og ændring) af eksisterende rodbehandling behandlinger. Endodontists også behandle lægeuddannede kompromitterede patienter, hvilket anses som et udfordrende job.

Målene for behandlingen af ​​en endodontist er de samme som det af en tandlæge. Forskellen er, at endodontists håndtere mere komplekse og vanskelige tilfælde. Under uddannelsen lærer de alt vedr oral patologi og de har tilstrækkelig viden om og erfaring med mikro periapical operation for at redde tænderne, når de begynder at øve. De reparere tidligere læges rodkanaler, udføre mikro-kirurgi for at fjerne cyster. De reparere tænder, som ikke kan spares med rutine rodbehandling procedure. En tandlæge også gør rodbehandling, men generelt er mere udfordrende sager sendt til endodontists. De formodes at være specialister på dette område. De undersøger, diagnosticere og behandle de nerver under tænder, tandkød og dental væv. Udførelse af en mundtlig kirurgi er en del af deres rutine. De har brug for at deltage i kurser, seminarer og workshops regelmæssigt, for at holde sig opdateret om de aktuelle tendenser, kirurgiske procedurer og noget nyt i branchen.

Efterspørgslen efter endodontists stiger hvert år, da antallet af patienter, der efterspørger deres tjenesteydelser er hastigt stigende. Da de ejer deres praksis, de tjener en smuk indkomst. Nogle, der arbejder i store hospitaler, tjene gode lønninger. Læs mere om endodontist løn rækkevidde. På grund af gode arbejdsvilkår, er den opgave af en endodontist betragtes som et meget givende job.

Som alle andre medicinske arbejdspladser, også dette job kræver en medfølende sind, engagement og stærke engagement. En, der følger princippet om »service over selv ‘, får medhold i sin profession.

Web Developer Løn
Arkivar Løn
Ortopædkirurg Løn
Kirurg Løn ved specielle
Botaniker Løn
Højeste betalende job i verden
Behandlende læge Løn
Sommer job til undervisere
Hvilke Jobs tjener flest penge
Forskellige it-job
Special Skole Lærer Løn

Leave a Reply