Højt betalende Karriere i Demand

Den nuværende generation af teenagere, college kandidater og folk i den arbejdsdygtige alder er ødelagt for valg, når det kommer til karrieremuligheder. At dette er en alder af muligheder kan perfekt eksemplificeret ved det store antal af nogle af de højeste betalende karrierer, som kræver akademiske kvalifikationer samt en anstændig række velbetalte karrierer uden en vis grad! Lad os se på nogle sådanne top jobprofiler, der er udråbt som højt betalende karriere og se, hvad de har brug for og tilbyde at de kandidater, der ønsker for sådanne profiler!

Top Paying Karriere i Demand

Diskuteret nedenfor er nogle af de mest højt betalt job i efterspørgslen! Udover at være lukrative karriere muligheder i de nuværende tider, indeholder denne liste af karrierer, der betaler klækkeligt noget af de bedste arbejdspladser i efterspørgslen for fremtiden samt! Tjek de følgende højt betalende karriere muligheder at enhver freshman eller karriere switcher skal overveje i deres respektive fag og erfaring!

Biokemiker: Dette er en meget lovende karriere for medicinstuderende og er blandt en af ​​de højeste betalende entry-level karriere inden for medicin! Det være sig private forskningsinstitutioner virksomheder eller offentlige laboratorier, har udvikling og vækst af bioteknologi åbnet nye døre af muligheder for faglig biokemikere og paycheck er godt at se på også! På et gennemsnit, kan en biokemiker tjene omkring USD 1, 07, 000 om året!

Investment Banker: På trods af de inddrivelse af økonomiske betingelser som følge af recessionen kølvandet, er det indtjeningspotentiale for denne jobprofil stadig temmelig lovende! Uanset om du tilmelder dig en investeringsbank eller åbne din egen private rådgivning, kan du tjene et gennemsnit på USD 1, 10, 000 om året i det givne investering marked scenario og hvis du har en MBA i finansiering eller lignende certificering fra en anstændig institut og Lady Luck er godtgørende klar mod dig!

Surgeon: Det fremgår, at en karriere i medicin tage kage, når det kommer til notering ud højtlønnede job i USA! En kirurg har potentiale til at tjene en gennemsnitlig årlig pakke af USD 2, 05, 000! Profilen af ​​en kirurg rangerer højt blandt de bedste ti højeste betalende job i Amerika! Men det hårde arbejde og lange år, der går ind i udarbejdelsen af ​​en medicinsk student for den ekspertise og ansvar for kirurgi gøre penge tjent værd alt det hårde arbejde og engagement! Ikke underligt er det betragtes som en af ​​de mest prestigefyldte og bedste karriere i medicin!

Software Engineer: IT-boom har åbne nye perspektiver for computer og software fagfolk! Med høj efterspørgsel efter IT upgradation fører til internationale software-projekter, er profilen af ​​et edb-software engineer en af ​​de højeste betalende job på nuværende og i fremtiden med en gennemsnitlig indtjeningspotentiale på USD 102, 000 om året!

Software Development: Nye teknologi har ført til et øget behov for automatisering og nøjagtighed i computing, administrative og organisatoriske processer! Enhver organisation er på udkig efter måder at opgradere sine produkter og tjenester kan tilbyde større værdi for kunderne for at overleve og overgå konkurrencen. Af disse grunde er udvikling af ny software til behovet for time og dermed softwareudviklere er i høj efterspørgsel. Ser man på de aktuelle trends, kan det let forventes, at denne efterspørgsel ikke vil aftage når som helst snart! Den indtjeningspotentiale er ganske attraktive og på et gennemsnit, kan en softwareudvikler tjener omkring USD 82, 000 om året! Det gør den til en af ​​de mest lukrative it-karriere i efterspørgslen!

Fødselslæge: Denne medicinsk profil topper listen over højt betalende karrierer for kvinder og er ubestridt en af ​​de bedst betalende karrierer for kvinder! En fødselslæge har en kæmpestor gennemsnit indtjeningspotentiale på USD 2, 00, 000 om året. Desuden erhvervet er uden tvivl en ædel one!

Psykiater: En af de mest udfordrende karriere i klinisk psykologi, er erhvervet som en psykiater baseret på empati, tillid og fortrolighed udover faglige specialisering! En anstændig nok psykiater kan tjene op til en gennemsnitlig USD 1, 20, 000 om året! Udover psykiatrien, er der også nogle meget interessante profiler og karrierer i psykologi med en bachelorgrad, der betaler godt og giver god eksponering på dette område!

Højt betalende Karriere, der ikke kræver en Degree

De ovennævnte profiler er nogle af de bedste betalende karriere rundt som kræver akademiske kvalifikationer og erhvervsuddannelse. Lad os se på nogle af de højeste betalende job uden en grad, der kan holde bukke rullende i næsten lige så generøst som nogle af de førnævnte profiler!

Jobprofil
Gennemsnitlig årlig indtjeningspotentialet

Air Traffic Controlling
USD 1,06,990

Logistik Management
USD 80, 000

Nuclear Power Reactor Operator
USD 78, 000

Elevator installation og reparation
USD 72, 000

Gaming Floor Tilsyn
USD 70, 000

Produktion Managers
USD 85, 000

Det var nogle meget lukrative karrierer, med og uden grader!

Jobprofilerne nævnt i denne buzzle artikel er nogle af de mest eftertragtede og højeste betalende karriere i efterspørgslen! Nogle karriere som dem i inden for medicin, IT, uddannelse og sundhedspleje også udråbt som den varmeste og nogle af de bedste karriere for 2012! Baseret på din særlige område af akademiske og faglige specialisering, en karriere vælge klogt, så du finde en balance mellem indtjeningspotentiale og arbejdsglæde. For de leder efter en karriere forandring, er din tidligere erhvervserfaring ledsaget af en forsigtig karriereplanlægning sikker på at tage dig steder! Ønsker dig alt det bedste for en lys professionel fremtid!

Godt betalende job uden en universitetsuddannelse
Hvad er den rolle en lærer
Computer Job og Løn
Computer Networking Løn: Løn af en netværksadministrator
Lærer Interview Spørgsmål
Ansvar af en lærer
Karrierer, som betaler godt
Top Paying Grader
Hvad karriere gøre gode penge
Jobs, der betaler godt
Bedste betalte jobs lige ud af kollegiet

Leave a Reply