Hjerte-kar-teknolog Løn

Et job som en hjerte-kar-teknolog vedrører arbejde under tilsyn af læger til at diagnosticere og behandle de sundhedsmæssige komplikationer i patienter omkring hjerte, blodkar og andre hjerte-kar-sygdomme. Generelt er der tre vigtigste specialisering inden for denne karriere, som i vid udstrækning har indflydelse på pligter disse medicinske fagfolk. Og specialiseringer vaskulær teknologi ekkokardiografi, også kendt som elektrokardiogram (EKG) teknologi og invasiv kardiologi. At være en medicinsk job, er lønnen på dette område respektabel.

Opslaget

En kardiovaskulær teknolog skal virke medicinsk udstyr til registrering af patientens hjerte tilstand. Han overvåger også patientens blodtryk og underretter lægen, hvis der er nogen abnormitet i satsen. Før de medicinske testprocedurer, diskuterer han med patienten de grundlæggende ting om de prøver, for at opnå det nødvendige samarbejde i testprocesser. Han skal registrere alle de nærmere oplysninger om de undersøgelser og udarbejde klare og præcise rapporter, der skal forstås af læger til yderligere referencer og procedurer.

De, der har specialiseret sig i ekkokardiografi er nødt til at arbejde på elektrokardiogram (EKG) maskiner for at få aflæsningerne. De skal fastgøre elektroderne til patientens krop dele og gøre forbindelser til EKG maskine. Ændring af indstilling af test maskiner og udstyr i henhold til kravene i lægerne er også et af de pligter, som disse specialister. Nogle kan have til at arbejde på billeddannelse maskiner til at få røntgenbilleder af hjertet og opretholde sygejournaler.

Løn Range

Som i enhver anden opgave, og den årlige løn varierer efter erhvervserfaring, stat og by, beskæftigelse indstilling, uddannelse og lignende andre generelle faktorer. Dem med en til fire års erfaring kan forvente at få en årsløn på ca $ 36.000 til $ 56,000. De, der har fem til ni år erfaring, kan kræve en løn på $ 58,000 til 84,000 dollars per år. Fagfolk, der har mere end 10 års erfaring kan være berettiget til en maksimal løn på omkring $ 90.000.

Hvis du er ansat på et hospital, kan du få en pro anno løn fra $ 36.000 til $ 51,000. Betragtninger, der leverer tjenesteydelser i private lægebehandlingsfaciliteter kan modtage en højere løn spænder fra $ 56,000 til $ 75.000. I medicinske og diagnostiske laboratorier, er medianen årsløn for en hjerte-kar-teknolog skønnes at være omkring $ 58.000.

På lønskalaen kan endda variere efter byen beskæftigelsen. Charlotte og Chicago registreres for at være de højest betalte byer for hjerte-kar-teknologer, med en median løn på $ 63,000 og $ 62,000 hhv. Byer som Nashville, Houston, og Indianapolis har en gennemsnitlig løn vifte af $ 57,000, $ 52,000, og 58,000 dollar hhv. I Atlanta, er medianen løn $ 54,000 om året; i Phoenix, falder den gennemsnitlige løn eller andet sted omkring $ 48,000, mens det i Orlando, er lønnen omkring $ 43.000. I byen Miami er medianen løn lidt mindre, på omkring $ 40.000 pr år.

De toldsatser, der er nævnt i denne artikel, er det grundlæggende arbejde, som disse fagfolk gør. Der er mange andre opgaver, som formodes at ske, afhængigt af specialisering. Bemærk også, at løn intervaller er grove skøn, som kan være forskellige som pr ændringer i den finansielle stabilitet i økonomien.

Karriere arbejde med børn med kræft
Kinesiolog Løn
Kindergarten Teacher Løn
Jobs, der betaler over 100K
Periodontist Løn
Specialundervisning Lærer Job Description
Computer Technician Opslaget
Top Medical Jobs i Demand
Ortopædkirurg Løn
Krav til at være en Lærer
Medicinsk Field Karriere List og Løn

Leave a Reply