High School Teacher Løn

Det er sagt, at en lærer kommer før Gud. Og grunden til dette er simpel, da det er trods alt din lærer, der gjorde dig opmærksom om Gud og hans veje. Må ikke begrænse dine sanser kun til lærere, der er fundet inde i klasselokalerne. Lærerne er de personer, der giver de bedste af deres viden til gavn for den enkelte. De er mentorer, der guider os. I dag er ordet »lærer« sig ikke inden for de fire vægge i et klasseværelse. Undervisningen felt er at se flere og flere enkeltpersoner, der ønsker at dele viden med andre og gøre deres. Her skal vi lære mere om det og også om, hvor meget løn gør de på årsbasis.

Kort beskrivelse af High School Undervisning

Høje skoler lærere på en skole, har ansvaret for at undervise de studerende mellem niende og tolvte klasse. Det gør dem vigtige mentorer for de studerende, fordi der under disse år de studerende tage kurser, de bliver nødt til at forberede sig på college. En gymnasielærer er forskellig fra en gymnasielærer. Det er fordi, vil en gymnasielærer undervise videnskab i det hele taget, mens en gymnasielærer vil have en specialisering i det, måske biologi eller kemi. For at blive gymnasielærer, skal du have en bachelorgrad og få staten licensure. De fleste af de stater har et uddannelsessystem kredit timer, og en potentiel læreren skal tjene dem inden certificeringen.

Lønskalaen

Det siges, at de ældre eleverne er jo flere penge et klasseværelse lærer vil gøre! Den gennemsnitlige løn for en gymnasielærer er forholdsvis højere end midt skole eller elementære skolens lærere. Deres gennemsnitlige årsløn anses for at være omkring ca. $ 48,000, med en løn rækkevidde rapporteret at være ca. $ 30,000 – $ 78,000 om året. Tallet $ 30,000 er et skøn for en startløn, og for dem, der har cirka et år eller mindre end et års erfaring. Det er indlysende, at lærere, der har specialiseret sig i høj efterspørgsel fag som matematik, videnskab osv., få relativt højere lønninger i forhold til de andre. Også den løn rækkevidde varierer fra stat og ved skoledistrikt.

På et gennemsnit, ville en ny lærer med en bacheloruddannelse starter med en løn på omkring ca. $ 32,000 for en ni måneders skoleår sigt. Igen, dette tal afhænger fra stat til stat og skole til skole. Lønnen normalt stiger med en hastighed på omkring 2 – 3% om året. For en lærer, der har en kandidatuddannelse, vil lønnen være endnu højere og kan forventes at blive på omkring ca. $ 52,000 årligt. Den største fordele i forhold til her er, at du starter på en stor skala og det bliver bedre og større med intervaller. Den maksimale løn på en high school lærer kan nå op til $ 80,000 eller mere.

Den forventede gennemsnitlige løn for en gymnasielærer vil være ca. $ 52.000. Den gennemsnitlige private gymnasielærer løn er ca. $ 38,000 om året. State klogt, det højeste gennemsnit high school løn i stigende rækkefølge er Connecticut, Californien, New Jersey, Illinois, og Rhode Island. Der er hård konkurrence mellem disse stater, som der ikke er bemærkelsesværdig forskel i lønnen for en high school lærer i disse stater. Rækken af ​​lønningerne til kursus omfatter både uddannelse og erfaring af lærerne. Det afhænger også af skolens niveau og specialiseringen af ​​den enkelte lærer.

Andre end en høj løn, skolelærere også nyde nogle andre fordele for det hårde arbejde, de lægger i, ligesom sundheds-og dental forsikring samt generøse pensionsordninger, som er i tillæg til de ovennævnte lønninger, til at omfatte en attraktiv samlet pakke. En undervisning job omfatter nogle andre ekstra frynsegoder såsom socialt boligbyggeri, efteruddannelse kredit, og ikke at glemme de sommerferien og de lange ferier. Jeg tror mere end den monetære belønning, vil en lærer ære ligge, når de ser deres elever ved toppunktet i denne konkurrenceprægede verden. De er et vigtigt instrument til at ændre deres elevers liv med engagement, og deres ånd er virkelig beundringsværdig.

Software Developer Løn
Kindergarten Teacher Løn
Elementary Teacher Løn
Medicinsk Field Karriere List
Sådan at blive kirurg
Lovende karriere inden for sundhedssektoren
Fælles Interview Spørgsmål til Lærere
Hudlæge Løn
Bedste betalte jobs
Quality Analyst Job Description
Et højt betalt job på det medicinske område

Leave a Reply