Gennemsnitlige løn i USA

Den store amerikanske drøm har været den fakkel bærer af USA i de sidste par årtier. Amerika stadig fortsætter med at være en af ​​de mest velstående nationer i verden, med den gennemsnitlige løn i USA stadig langt højere end mange lande i verden. Jeg ved, at jeg lyder måske lidt for optimistisk i øjeblikket, men det er en kendsgerning, at selv om de sidste tre år har været rædselsfuld for den amerikanske økonomi, er det stadig har meget at prale af sin rigdom. Efter alt, er der ikke mange lande, hvis regeringer kan komme til undsætning af nationens marked og økonomi ved at hælde i finansiel støtte, til tonerne af milliarder og billioner inden for korte tidsintervaller. Med national arbejdsløshed i december 2010 9,40% og situationen endnu værre i nogle stater, har det været en hård tid for amerikanske indbyggere. Alligevel USA er fortsat en stor økonomisk center for verden. Mens USA kan prale af hundrede tusindvis af iværksættere og millionærer, milliardærer, indkomsten for en gennemsnitlig Joe er også væsentlig parameter for, hvor økonomien er på vej hen. Hvad er den gennemsnitlige løn i USA, især efter den amerikanske økonomi har lidt tragiske tab som følge af den igangværende økonomiske recession i de sidste to – tre år.

Gennemsnitlige løn i USA i 2010

Når vi taler om gennemsnitlig løn i USA, er det udsætter os til visse vilkår og betingelser. For det første må vi definere, hvad vi mener med gennemsnitlig løn. Der er flere statistikker fra US Census Bureau, BLS og Department of Commerce, der er relateret til den gennemsnitlige personlige indkomst i USA, median husstandsindkomst og per capita-indkomsten i USA. Nu ville det være forvirrende, hvis vi ikke præcist definere, hvad en gennemsnitlig løn ville betyde i vores diskussion. Da denne artikel handler om gennemsnitlige amerikaner indkomst 2010 har vi præsenteret data om løn sortiment af median husstandsindkomst. Statistik kan være vanskeligt at fortolke med mindst viden om begreber. Derfor lad os vide definitionen af ​​medianindkomsten som foreslået af US Census Bureau.

Medianindkomsten er det beløb, der deler indkomstfordelingen i to lige store grupper, halv have indkomst over dette beløb, og halvdelen har indkomst under dette beløb. Mean indkomst (gennemsnit) er det beløb, der fremkommer ved at dividere den samlede samlede indkomst for en gruppe på antallet af enheder i denne gruppe. Midlerne og medianer for husholdninger og familier er baseret på alle husstande og familier. Midler og medianer for folk er baseret på personer 15 år og derover med indkomst.

Som pr Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) har den gennemsnitlige løn i USA for en husstand ligget på omkring $ 49,000 om året i år 2009. For 2008 var den gennemsnitlige husstandsindkomst $ 52.000. Personer med gode uddannelsesmæssige kvalifikationer som bachelor-og kandidatuddannelse har været de store professionelle tjener mellem $ 30.000 til $ 50.000, i de første par år af deres job.

Den økonomiske krise har været helt skidt for USA og forskere har forudsagt langsom bedring. Selv om det er pirrende information at vide whooping lønninger til amerikanske iværksættere og erhvervsfolk mænd, den gennemsnitlige løn i USA, i denne artikel, begrænser til tal af fælles amerikansk statsborger. På grund af mangel på mange konklusive data om gennemsnitlig løn i USA, ville det være en fair dom, til at konkludere, at en gennemsnitlig amerikansk husstand med mindst én eller to medarbejdere skal være i stand til at gøre et sted mellem US $ 30.000 til 50.000 dollars.

Da den amerikanske Census Bureau og BLS vil komme med mere information og statistik om gennemsnitlig løn i USA, vil vi i stand til at vide om, hvor godt økonomien udføres i år 2010, og også om den gennemsnitlige indkomst i USA for året 2010. Ikke desto mindre er gradvist økonomi i bedring og håber, at dette år bringer bedre vilkår for hver enkelt af os.

Maxillofacial kirurg Løn
IT Karriere i Demand
Karriere i Informationsteknologi
Bedst betalende Karriere til mænd
Vaskulær kirurg Løn
Ophthalmic Tekniker Løn
Bedste Karriere på det medicinske område
Et højt betalt job på det medicinske område
Lærer Assistant Opslaget
Et højt betalt job
Højtlønnede job i USA

Leave a Reply