General Surgeon Løn

Kirurger er de læger, der har taget den avancerede uddannelse samt have opnået den nødvendige tilladelse til at udføre operationer på ligene af patienter med henblik på at behandle sygdomme, reparation skader, korrigere deformiteter og at forbedre den generelle sundhedstilstand af patienterne. Udover at udøve de kirurgiske operationer, undersøge kirurger patienterne, studere de diagnostiske tests, og derefter ankomme på en passende procedure for behandling af patientens specifikke helbredstilstand. Under udførelsen af ​​de operationer, skal du bruge kirurger en lang række kirurgiske instrumenter. Så hvis jobprofil af denne medicinske job interesserer dig, kan du læse om at kende uddannelse og erfaring, der kræves for at komme ind på dette område, sammen med den årlige løn.

Sådan at blive kirurg

Da lønnen for en kirurg er temmelig høj, hvilket gør den til en af ​​de mest lukrative områder at komme ind. For at blive en kirurg bør præparatet starte på skoleniveau selv. Du bør have herredømme over begreberne i naturvidenskabelige fag som fysik, biologi og kemi. Efter at have afsluttet din high school, skal du tage optagelse i en fireårig bachelorgrad. Dine store selskaber bør være i naturvidenskabelige fag som fysik eller biologi. I løbet af din college år, fylder deltidsjob på det medicinske område som sådan en oplevelse hjælper med at få optagelse i en medicinsk skole. Også deltage i fritidsaktiviteter som medicinske skoler foretrækker kandidater med et godt afrundet personlighed. Ud over dette, er du nødt til at score godt i Medical College Admission Test dvs MCAT, hvis du ønsker at tage optagelse i en medicinsk kollegium, der er rangeret højt af AAMC dvs Association of American Medical Colleges.

Undersøgelsen på den medicinske college er på fire år. I de første to år, vil du få teoretisk viden om den menneskelige anatomi, patologi og mange andre emner. I årene efter dette, vil du få mulighed for at gennemgå klinisk undervisning under erfarne kirurger i hospitaler og klinikker. Når du er færdig din eksamen, er et femårigt ophold på et hospital under en erfaren kirurg påkrævet. Ophold eller praktik er som en på jobbet uddannelse, hvis erfaring vil hjælpe dig enormt.

Det sidste nødvendige ting er licens til at praktisere. Til dette skal du tage op i USA Medical Licensing eksamen, eller USMLE. For at blive en generel kirurg, er dette den eneste der kræves licens, men dem, der søger specialisering, nødt til at rydde yderligere eksamener.

Løn Range

Hvis man ser på de aktuelle skøn den gennemsnitlige løn er et sted i intervallet $ 150.000 til 285 tusind dollars for begyndere. Denne variation i løn afhænger af en række faktorer, såsom hvor kirurgen er ansat – på et hospital eller en trust eller i et kollegium / universitet. Så nogle stater som New York, Californien, Florida og Texas betaler højere end andre. Den type grad en kirurg har haft, skaber også denne forskel i løn. Et kirurg med en oplevelse af mere end ti år kan forvente et sted mellem $ 589,581 til $ 1017365. Lønnen kan endda gå så højt som $ 1238700 for dem med mere end tyve års erfaring i branchen.

Hvis man ser på jobmarkedet forsker, skønnes det, at der vil være en enorm efterspørgsel for kirurger i det kommende årti. En masse af dette har at gøre med den voksende aldrende befolkning i Amerika. På grund af denne store efterspørgsel, har mange medicinske skoler øget deres tilmeldinger så godt, så det gør det det rigtige tidspunkt at gå ind i denne profession. Når du er blevet en generel kirurg, kan du altid opgradere dine færdigheder eller specialisere sig i et bestemt område for at fremme din karriere. Forskning og undervisning på universiteterne er nogle andre muligheder for beskæftigelse, foruden hospitaler og privat praksis, at du har.

Hjerte-kar-teknolog Løn
Bedst betalende Karriere til mænd
Højest betalte job
Behandlende læge Løn
Maxillofacial kirurg Løn
Elementary School Teacher Jobbeskrivelse
IT Karriere i Demand
Medicinske område karriere uden en Degree
Onkolog Løn
Karriere i Computer Hardware Engineering
Top 10 højeste betalende job

Leave a Reply