Et højt betalt job i Demand

Penge kan ikke være alt for alle. Men til dem, der ønsker at leve et liv i luksus og verdslige fornøjelser, penge er alt. Kom en højt betalende job er svaret at realisere husede drømme. Som brancher vokser og er i fremgang, er der en score på muligheder for aspiranter. Tekniske jobs, finansielle arbejdspladser, pædagogiske arbejdspladser og hospital arbejdspladser er nogle af de arbejdspladser, der er meget indbringende. Men hver opgave, der lover at betale dig mere end du forventer, kræver års formel uddannelse og hands on erfaring i relateret område.

Finance Director
Hyret som en Chief Financial Officer, dette job kræver talknusning at optimere brugen af ​​dine ressourcer og maksimere din indtjening. En bachelorgrad inden for handel og post graduering i MBA finansiering er den perfekte måde at lande op med dette job. Denne jobbeskrivelse omfatter også kigge efter finansielle aspekter af virksomhedsdrift. Dette kan omfatte finansiel planlægning, skiftende politik for samme fra tid til anden og budgettering. En finansiel direktør kan tjene op til $ 121,000 om året.

Salgsdirektør
Salget er den vigtigste del af enhver virksomheds drift, da det den måde, en virksomhed tjene penge. En salgsdirektør er ansvarlig for planlægning salgspolitik, rekruttere en salgsteam, indstilling kvartalsvis, halvårligt og årligt salgsmål, motivere personalet fra tid til anden for at opnå højere salg og på udkig efter nye markeder. Kandidater fra reklamer, handel og finans baggrunde foretrækkes til denne form for en opgave. En salgsdirektør kan tjene op til $ 222,000 om året.

Psykiater
Med stigende arbejdspres og indenlandske ubalancer, er efterspørgslen efter psykiatere også steget. Efterhånden som flere og flere mennesker accepterer deres psykiske problemer, er det sociale stigma forbundet med det også bliver slettet. En psykiater er en person fra den medicinske område, der beskæftiger sig med mental sundhed af sine patienter. Han kan ordinere medicin efter at have gennemført undersøgelser for at afslutte deres tilstand. Det er klart, en det kræver at gå til en medicinsk skole og internere med en psykiater, før du kan starte ud på egen hånd. Lønnen denne form for et job betaler du er omkring $ 177,000 om året.

Arkitekt
En arkitekt designer en struktur, skabe modeller, udvikler dokumentation, der understøtter den samme og spiller en central rolle i opbygningen af ​​designet. I totalitet, er han ansvarlig for bygningen. Med en efterspørgsel og behov for genopbygning byer og townships til forskellige formål, er der altid et krav for arkitekter på alle niveauer. En person i denne profession kan tjene op til $ 117,000. Formel uddannelse i arkitektur og uddannelse er to krav for at komme til toppen.

Forsikringsmægler
En forsikringsmægler er et mellemled mellem forsikringsselskaber og kunder, der har brug for en forsikring. Kunderne kan være virksomheder, organisationer eller personer. De skal have et indgående kendskab til forsikringer, arten af ​​kundens forretning, og de nuværende for finansielle politikker. Deres jobbeskrivelse er at tilbyde den rigtige vejledning til klienten og få den bedste deal. Deres løn afhænger af Kommissionen beslutning om handlen. Men på en gennemsnitlig en forsikringsmægler kan tjene $ 273,000 på et år.

At være en advokat, software ingeniør, bygningsingeniør, narkoselæge, gynækolog, fødselslæge, pilot, flyveleder og en aktuar betaler en smuk løn. Men hvad der skal bemærkes er, at ingen af ​​disse arbejdspladser vil betale højt i begyndelsen. Det er først efter mange års erfaring, at du vil tjene kampagner og frynsegoder af jobbet. Disse højt betalt job i efterspørgslen er også dem, der har skåret halsen konkurrence. Så er dit bedste, i færd med en målrettet indsats, og beslutsomhed er de tre ingredienser til en succesfuld karriere forude.

Forskellige Jobs på det medicinske område
Sommer job til undervisere
Top Paying arbejdspladser for kvinder
Sådan Bliv en rekreativ terapeut
Interessante karrierer, der betaler Well
Ortopædkirurg Opslaget
Easy Jobs, der gør en masse penge
Elementary Teacher Løn
Internist Løn
Ansvar af en lærer
Software Engineer Løn Range

Leave a Reply