Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.

Uddannelsesmæssige kvalifikationer

Løn af en entomolog høj grad afhænger af uddannelsesmæssige kvalifikationer, de ansøgere, der har en bachelorgrad er tilbøjelige til at få mindre løn end deres kolleger med en kandidatgrad eller doktorgrad. Studerende med en studentereksamen eller GED tilsvarende er berettiget til at tilmelde entomologi bacheloruddannelser. Mange skoler tilbyder også kandidatuddannelser og Ph D. niveau kurser i entomologi, der gavner de studerende, når de er på udkig efter store lønstigninger job. Nogle skoler tilbyder endda online-programmer i entomologi, men der er ikke online programmer for underkategorier som retsmedicinsk entomologi. Studerende, der har en medfødt forkærlighed for insekter vil udmærke sig i dette erhverv. Nogle entomolog er også kendt for at køre deres egne succesfulde skadedyrsbekæmpelse virksomheder efter at have afsluttet deres kursus arbejde.

Opslaget

Der er flere specialisering under entomologi dermed jobbeskrivelse og grundløn for en entomolog vil variere som pr arbejdet profil. For en bedre forståelse af en entomolog arbejder med sygdomsbekæmpelse vil studere rollen af ​​insekter i sygdomsoverførsel. Inden for landbruget, de vil arbejde på måder at begrænse de skadelige insekter fra at skade afgrøder og identificere de insekter, der hjælper bestøvning. Forensic entomolog studie gerningssted og vil studere insekter som maddiker og fluer til at bestemme tidspunktet for forbrydelsen. De vil blive bedt om at besøge gerningsstedet, eller bliver nødt til at analysere prøver under laboratorieforhold indstillinger. Stillingen som en entomolog er udbredt.

Løn Range

Lønnen er relateret til området for specialisering, de vælger for eksempel kan retsmedicinske løn variere mellem USD 29.000 til USD 49.000. Ifølge nogle statistikker den gennemsnitlige løn retsmedicinsk entomolog timen er omkring USD 25. Retshåndhævende kræfter er de bedste arbejdsgivere, når det kommer til retsmedicinsk entomologi. Den medicinske entomolog løn kan variere mellem USD 60.000 til USD 65.000 og på entry-level det kan være så lav som USD 25.000 årligt. Disse mennesker studerer de infektioner, som insekter bærer og deres virkninger i hensyn til menneskers liv.

Hvis du overveje løn intervaller for job som de fleste erhverv, lønnen afhænger også af den geografiske placering af jobbet. I stater som New York, er den gennemsnitlige løn USD 36.000 og i staten Californien medianen løn er USD 32.000 årligt. En entomolog søger arbejde i Texas kan forvente at tjene omkring USD 30.000 årligt og statistikken for staten Florida også give figuren på USD 30.000.

Hvis du ser den gennemsnitlige løn, vil du opdage, at det svinger ifølge linjen af ​​arbejde og placeringen af ​​arbejdet. Analytikere forudser, at jobbet udsigterne for dette erhverv i de kommende år er godt med vækst er mere end gennemsnittet i forhold til andre erhverv.

Gennemsnitlig indkomst i USA
Elementary School Teacher
Liste over Karriere i Medicin
Medical Sales Løn
Lærerens Assistant Løn
Top 10 højeste betalende job
Højeste betalende job uden en vis grad
Højeste betalende job med en kandidatgrad
Oral Surgeon Løn
Grundlæggende krav for at blive lærer
Hvilke Jobs tjener flest penge

Leave a Reply