Doctor of Osteopatisk medicin

Den store amerikanske læge Andrew Taylor er pioner inden for området for osteopati medicin. I USA, også læger af osteopati medicin praktisere osteopatisk manipulerende medicin. I nogle europæiske lande, er der mange læger, der tager op osteopati medicin, når de er færdig med deres medicinske kollegium uddannelse. En anden ting, der skal bemærkes, er, at osteopatisk læger, der har taget uddannelse fra et andet land, der ikke er berettigede til at få en licens til praksis i USA. Men Doctor of Osteopati (DO) fra USA har ret til at etablere deres praksis i omkring 45 lande i verden.

Degree Detaljer

Lægen af ​​osteopati medicin er et kandidatniveau kursus i USA, som er et tilbud til kirurger og læger. Varigheden af ​​dette kursus er fire år. Bortset fra Læge (MD), er det kun den læge af osteopati medicin grad indehavere tilladelse til at praktisere som medicinske læger. Osteopatisk medicin praktiserende læger, der ønsker at blive en specialist, skal gennemgå et residency program, der kan være af en varighed på to til seks år. Man er nødt til at bestå certificering eksamener, der foretages af bestyrelsen, til at blive en specialist på dette område af osteopati medicin. Lægerne på osteopati medicin enten bruge osteopatisk manipulerende Treatment (OMT) eller Osteopathic Manuel Medicin (OMM) til behandling af deres patienter.

Der er mange ligheder mellem en læge og en læge af osteopati. Begge disse læger i de fleste tilfælde, har specialiseret sig i psykiatri, familie praksis, pædiatri eller kirurgi. De har begge brug for at rydde bord udført undersøgelser for at opnå licenserne. Den primære vægt af osteopati medicin er på den primære bil af patienterne og deres holistiske sundhed ved at give holistisk medicin. De fleste af de osteopati medicin læger mener, at virkningerne af tidligere sygdomme af patienter og de fysiske traumer opleves af dem, der ses på kroppen. De forsøger at præcist at forstå anatomien af ​​en patient ved at bruge deres fornuft og veludviklet vision til at se og opfatte tingene. En læge af osteopatisk medicin vil forsøge at fokusere på at behandle patientens krop som en helhed snarere end med kun nogle få dele af kroppen. Disse læger har en meget nyttig og praktisk erfaring med omkring fem hundrede timer i at studere bevægeapparatet af det menneskelige legeme.

Varieret Programs

Osteopatiske medicinske programmer er mere eller mindre de samme som de allopatiske medicinske programmer. I de osteopatisk programmer, der mere stress gives på den primære sundhedspleje, og som har en forebyggende tilgang til sundhed. Højt begavede læger har nogle muligheder i forskningsafdelinger på dette område, men patientpleje er det vigtigste aspekt af dette felt. De programmer, som de forpligter sig til at hjælpe lægerne kender betydningen af ​​at leve en sund livsstil. Ifølge en undersøgelse foretaget af den amerikanske Osteopatisk Association, vil der være omkring 80.000 læger af osteopati, der vil praktisere selvstændigt i USA i 2020.

Man kan ansøge om disse programmer gennem den amerikanske Association of Colleges of Osteopathic Medicine Application Service, (AACOMAS), som er en tjeneste af centraliseret formular ansøgning. Du skal også indsende dine Medical College Admission Test (MCAT) resultater sammen med udskrifter til AACOMAS. Betale ansøgningsgebyret, der vil være omkring 50 USD.

Lønnen for dette felt viser en stigende tendens, og eksperter er kendt for at tjene mere end US $ 150.000 årligt. Hvis du har den nødvendige kapacitet, gøre fuld indsats for at komme ind denne store erhverv.

Børnehave Lærer Løn
High School Teacher Løn
Computer Programmering Karriere
Elementary School Lærer Løn
Medicinske Jobs uden en vis grad
Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Vaskulær kirurg Løn
Special Skole Lærer Løn
Top Paying Jobs
Karriere der tjener flest penge
Programmer Analytiker Løn

Leave a Reply