Bedste Karriere på det medicinske område

Sundhedspleje industri er en blomstrende sektor med en hurtig vækst. På trods af den økonomiske nedsmeltning, har denne sektor formået at opretholde en stabil vækstrate. Hvert år bliver tusindvis af nye jobmuligheder genereres i denne sektor. I øjeblikket er denne industri beskæftiger omkring 14 millioner medicinske fagfolk i USA alene. Selv om den medicinske profession er synonymt med læger og sygeplejersker, der er flere andre vandløb i medicin, som tilbyder lige så lukrative jobmuligheder. Faktisk strækker det medicinske område karriere liste langt ud over læger og sygeplejersker. Selv på lønskalaen muligvis ikke svarer til det af læger eller sygeplejersker, de uddannelsesmæssige krav er en smule afslappet. Desuden er disse mindre kendte erhverv tilbyde andre frynsegoder såsom faste arbejdstider og mindre uregelmæssig tidsplan.

Hvad er de Top sundhedssektoren at komme ind

Medicinske erhverv kan opdeles i to typer, den ene, der omhandler kerne patientbehandlingen, mens den anden er mere af et hjælpemiddel karakter. Den anden type omfatter primært tekniske og forskning arbejdspladser.

Kirurger
Kirurger er uden tvivl en af ​​de højest betalte fagfolk i landet. De arbejder i forskellige områder som kardiologi, neurologi, gastroenterologi, kosmetik, gynækologi, oftalmologi osv. Neurokirurger er de højest betalte kirurger med en årlig indkomst over $ 250.000.

Generelle Læger
Generelle læger kan udøve i deres egne private klinikker eller kan blive medlem af et hospital. De handler i at yde primær patientpleje, der udfører diagnostiske procedurer, anbefale tests og evaluering af resultaterne og henvise specialister til patienter med behov avanceret medicinsk behandling. Generelle læger kan tjene et sted mellem $ 150.000 – $ 200.000.

Sygeplejersker
Sygeplejersker arbejder på forskellige niveauer i forskellige indstillinger og i forskellige vandløb. Naturligvis, de uddannelsesmæssige kvalifikationer og løn er også forskellige i den henseende. Sygeplejersker med en bachelorgrad og dem, der arbejder i kirurgiske afdelinger er de højest betalte sygeplejersker. Erfaring og uddannelse er de to faktorer, der afgør lønnen til sygeplejersker på dette område.

Fysioterapeuter
Dette er endnu en karriere på det medicinske område, der beskæftiger sig core patientbehandlingen uden at skulle udholde synet af blod. Fysisk terapeut primært beskæftige sig med at hjælpe patienten til at genvinde sin muskelstyrke og mobilitet. Folk, der har mistet deres mobilitet efter en ulykke eller en medicinsk sygdom, gavne en hel del fra fysisk terapi. For at blive en fysioterapeut du nødt til at erhverve en bachelorgrad, bortset fra et kursus i fysioterapi. Løn afhænger af indstillingen, du arbejder samt antallet af arbejdstimer.

X-Ray teknikere
X-ray teknikere skal udfylde en toårig associeret grad sammen med relevant certificering i X-ray-teknologi. Jobbet indebærer, håndteringsudstyr, forbereder patienter til røntgen og dokumentere resultater. X-ray teknikere kan tjene et sted mellem $ 30.000 – $ 50000 om året.

Medicinsk forsker
Medicinske forskere og videnskabsmænd er efterspurgte til at foretage forskellige undersøgelser og undersøgelser inden for biomedicin samt apotek. For at blive en medicinsk forsker, skal du have en ph.d. i biologisk videnskab eller apotek. De tjener omkring $ 61,000 om året.

Paramedicinere og EMTs
Dette er endnu et job i kerne patientpleje, som du kan tage uden et medicinsk grad. Paramedicinere og Emergency Medical Tandteknikere (EMTs) er de første til at rapportere om synet af en ulykke eller uheld. De vurderer patientens tilstand, udføre grundlæggende behandlinger og transportere patienten til en medicinsk facilitet. De skal arbejde på uregelmæssige timer, ofte på lange strækninger og skal rapportere på vagt, når det kræves.

Bortset fra dette, er der flere andre karriere muligheder i medicinsk område. Men forhøre sig om uddannelsesmæssige kvalifikationer og krav til en bestemt karriere i jeres respektive tilstand.

Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Lærer Interview Spørgsmål
Forskellige Jobs på det medicinske område
Nephrologist Vs Urolog
Bedste betalte jobs lige ud af kollegiet
Laborant Opslaget
Højeste betalende Blue-collar job
Finansiering Major Løn
Jobs, der betaler over 100K
Top Paying medicinske karriere
Spændende job som betaler godt

Leave a Reply