Bedste Karriere i Medicin

Hvad med udbredelsen af ​​så mange sygdomme og også behovet for mere lægehjælp på forskellige områder, flere mennesker er nu interesseret i at forfølge en karriere i medicin. At være i det medicinske område betyder ikke kun at være en læge eller en sygeplejerske eller en tandlæge. Der er flere muligheder for dem, der ønsker at betræde denne vej. Hvis du er en af ​​dem, så har du mulighed for at vælge fra veterinær til sports medicin til endnu nuklearmedicin listen af ​​karrierer inden for medicin er enorm. Hvis du er på udkig efter en sådan liste af medicinsk job, så bare læs videre. Denne artikel handler om de bedste karriere i medicinsk felt, som du kan forfølge.

Forskellige Karriere kan du vælge

Der er så mange muligheder inden for medicin i dag. Hvis du elsker dyr, så du har mulighed for at afhente en karriere i måske veterinærmedicin, eller hvis du er interesseret i sport og på samme tid inden for medicin, så du kan forfølge en karriere i idrætsmedicin. Nedenfor er en liste, som vil give dig alle de oplysninger, herunder løn, som du vil få.

Sports Medicine
Flere mennesker vender deres fokus på behovet for at behandle og forebygge sport relaterede skader en hjælp i en forbedring af den fysiske såvel som den mentale sundhed sport person. For en sports medicin karriere, skal du have en universitetsuddannelse i medicin, sygepleje, sport psykologi, motion videnskab og fysioterapi.

De bedste karriere inden for dette område er sports medicin læger, hvor personen har at gøre med sport relaterede skader og forskellige sports-relaterede lidelser. De skal diagnosticere og behandle de sårede sports person og er nødt til at ordinere medicin til dem, og nogle gange er de endda nødt til at udføre kirurgi på dem. De skal have en licens til at praktisere medicin selv, fra en registreret læge skole.

En anden karriere inden for dette samme område, som du kan forfølge er, at en atletisk træner. De vigtigste opgaver er at arbejde med atletisk hold og gennemføre uddannelsesprogrammer for at undgå enhver form for skader på atleter og også udfører rehabiliteringsprogrammer for den skadede sports person til at komme sig hurtigt. De arbejder med sports medicin læger. De kan også oprette den kost, sports person formodes at følge, når de bliver behandlet. Den gennemsnitlige løn varierer fra omkring USD 25.000 til USD 36.000.

Man kan også forfølge en karriere som fysioterapeuter, der hjælper sårede sport personer til at genoprette deres rette funktioner i kroppen, og også for at forhindre enhver form for permanent invaliditet, og også at slippe af med nogen form for fysisk smerte. Den gennemsnitlige løn for de fysioterapeuter spænder fra omkring USD 25.000 til USD 46.000.

Her er nogle flere karrierer i sports medicin, som du kan afprøve.

Kinesiotherapists
Fysiologer
Bioteknologer
Rehabilitering specialister
Personlig træner
Sport ernæringseksperter

Veterinærmedicin
Du har sandsynligvis må vide dette, at dyrlæger er dem, der ser efter dyrene, når de er syge. De beskæftiger sig med forskellige grupper af dyr og fugle og endda husdyr. De vigtigste ansvarsområder disse dyrlæger er at behandle dyr og fugle, hjælpe dem, når de er gravide, uddanner ejerne om, hvordan man ser efter dem, ud bære en ordentlig tjekke op af dyrene osv. Som en dyrlæge, kan man også undervise på skoler og gymnasier om hvordan man tager sig af dyrene. Du kan også gennemføre et forskningsprojekt om de forskellige fødevarer, de sygdomme og også de stoffer, der er relateret til dyr. For dette, skal du bruge en grad i veterinærmedicin fra et anerkendt universitet og skal have licens til at praktisere. Du kan forvente en løn fra omkring USD 30.000 til USD 62.000.

Endnu karriere inden for dette samme område er, at en veterinær tekniker eller assistenter, hvis vigtigste opgave er at yde bistand til dyrlæger. De skal hjælpe dyrlæger til at sikre dyrene, give dem medicin, barbere dem osv. Lønnen vifte af veterinære lægemidler, varierer fra USD 15.000 til USD 25.000.

Alternative Medicine
På listen over alternative medicin, omhandler medicinske behandlinger, der fokuserer mere på den helbredende kraft af urter og andre lægeplanter. De forskellige felter, som man kan prøve er aromaterapi eller måske homøopati. De arbejder til behandling af forskellige sundhedsmæssige problemer ved at behandle det hele menneske snarere end blot det berørte område. De behandler bred vifte af problemer lige fra rygsmerter, hovedpine til kræft med hjælp fra Ayurveda, hypnose, reiki, osv. Mange mennesker kender og indser, hvad er de forskellige fordele ved alternativ medicin og dermed flere og flere mennesker tager op denne karriere . De forskellige karrierer inden for dette område er

Reiki Trainer
Yoga Lærer
Akupunktør
Sygeplejerske-mid kone
Holistisk Medicin

Karriere i Nuklearmedicin
En af de bedste karriere inden for medicin, er, at som en nuklearmedicinsk teknolog. Deres primære opgaver er at udarbejde radio lægemidler og også til at behandle og afsløre forskellige sygdomme relateret til nukleare område. Til denne opgave, skal du have gennemført en nuklearmedicinsk teknologi uddannelsesprogram, som går på i 4 år, og du er også nødt til at foretage en 1 års certifikat kursus, som tilbydes af sygehusene. Du er nødt til at lære alt om den stråling effekter, hvordan de påvirker vores krop og hvordan man kan behandle dem osv. Lønnen på dette område strækker sig fra omkring USD 30.000 til USD 40.000. De forskellige karrierer inden for dette område er …

Allopatiske Læge
Kiropraktik
Rådgiver
Cytotechnologist
Tandplejer
Tandlæge
Diætist
Epidemiolog
Genetiske rådgiver
Sundhed Educator
Histologist
Arbejdshygiejnikeren
Medical Assistant
Medicinsk Bibliotekar

Medicinsk Technologist
Barnepigen
Sygeplejerske narkoselæge
Optiker
Optometrist
Perfusionist
Lægens Assistant
Ortopædisk bandagist
Psykiater
Stråling Terapeut
Radiograf
Sanitære
Sonographer
X-Ray Technician

Der, nu har du en liste over de karrierer, som vil hjælpe dig med at beslutte, hvilke al felt, du kan anvende, hvilket vil være mere egnet til dig, når det kommer til at gøre en beslutning om din karriere i medicin.

Bedst betalende Karriere hos en associeret grad
IT Tekniker Løn
Sådan at blive kirurg
Overraskende sekscifret Løn
Hvad er den rolle en lærer
Top Ti betalingsorganer Karriere
Hvad karriere tjener flest penge?
Forskellige Fields of Medicine
Sådan Bliv en reumatolog
Højeste betalende Blue-collar job
Høj indkomst Jobs

Leave a Reply