Adjunkt Løn

I årenes løb har undervisning opstået for at være en af ​​de mest lukrative erhverv i USA. Selv i den tid af recession, forudsat lærerfaget rigelige karrieremuligheder til fortjenstfulde kandidater. Ifølge jobmarkedet eksperter, vokser en assisterende professor løn støt gennem årene på grund af den stigende efterspørgsel efter deres kvalifikationer. Sammen med god løn, er jobsikkerhed og respekt andre faktorer, som tiltrækker folk til dette erhverv. Før vi kommer til adjunkten løn, så lad os diskutere karakteren af ​​job adjunkt.

Adjunkt Opslaget

Som navnet antyder, en pligt for en adjunkt er at bistå den vigtigste professor i undervisningen arbejde. Generelt, hvis du ønsker at komme ind på undervisningen felt, vil du blive ansat som adjunkt, før du kan få den nødvendige erfaring til at blive en ledende professor. Adjunkter påtage sig ansvaret for at gennemføre undervisning og undervisning relevante emner til deres studerende. De hjælper professorerne til at forberede læseplanen og også udvikle pædagogiske strategier til at hjælpe eleverne forstå emnet nemt. Adjunkter arbejder tæt sammen med de studerende og løse alle deres problemer ved at indføre innovative undervisningsmetoder. Adjunkter er også ansvarlige for at gøre administration-relaterede opgaver i deres berørte ministerier. De rapporterer deres daglige arbejde til ledende professorer og deltage i møder, uddannelse og rådgivning sessioner udført for dem. En adjunkt har i første omgang at gennemføre en prøvetid, før han bliver gjort permanent i hans tjeneste. Varigheden af ​​denne prøvetid kan variere fra en uddannelsesinstitution til en anden, selvom mange institutter har en prøvetid på tre år.

For at være en assisterende professor, er det vigtigt at få en doktorgrad i emnet du ønsker at undervise. Gode ​​kommunikationsevner, interpersonelle færdigheder, tålmodighed, tillid, entusiasme, hårdt arbejde og stor interesse for undervisning er også forudsætningerne for at blive en assisterende professor. Lad os nu gå til adjunkten løn rækkevidde.

Adjunkt lønoplysninger

Den assisterende professor løn rækkevidde primært afhænger af de uddannelsesmæssige kvalifikationer, slags arbejdsgiver, antal års praktisk erfaring, placering af job og færdigheder kandidaten. Gennemsnitlig adjunkt løn er i niveauet USD 60.000 til USD 70.000 om året, som pr flere job markedsundersøgelser. Der blev imidlertid median løn for adjunkter sig at være omkring USD 64.000 om året. Visiting adjunkter kan forvente at tjene omkring USD 45.000 til USD 49.000 om året, mens forsknings-adjunkter kan tjene omkring USD 52.000 om året. Vederlagene for adjunkter er ganske mindre i forhold til højtstående professorer. Men med en vedvarende indsats og voksende erfaring, er lønningerne forventes at blive bedre. Betal pakker for adjunkter afhænger også af det fag, de underviser. Adjunkter undervisning linjefag som engelsk tjene omkring 60.000 USD om året.

Adjunkt løn for dem, der har en oplevelse af omkring fem år kan være i størrelsesordenen USD 55.000 til USD 65.000 om året. Med omkring syv års erfaring, kan dette tal stige til USD 75.000 pr år. De, der arbejder i store storbyområder byer for berømte private institutter tjener langt mere end dem, der arbejder i små byer.

Det var alt om adjunkt løn rækkevidde, de nødvendige uddannelsesmæssige kvalifikationer og jobprofil. Med konsekvent vækst i uddannelsessektoren, er flere og flere pædagogiske arbejdspladser bliver skabt og dermed give beskæftigelse til fortjenstfulde kandidater. Så er du klar til at være en assisterende professor?

CIO Opslaget
Doctor of Osteopatisk medicin
Høj løn Karriere
Forskellige Jobs på det medicinske område
Computer Karriere i Demand
Medicinske Karriere i Demand
Kirurg Løn ved specielle
Skole Lærer Løn
Laborant Opslaget
System Administrator Opslaget
Karriere i Computer Hardware Engineering

Leave a Reply