Adjunkt Løn Range

Den undervisning og træning erhverv er på en stigning i USA og derfor mange mennesker i stigende grad at komme ind direkte undervisning, bløde færdigheder uddannelse, teknisk uddannelse osv. En blandt disse pædagogiske arbejdspladser er, at professoren. Mange unge ser på dette erhverv alvorligt og hvorfor ikke? Professorer er centrale medlemmer af en skole, institution og universitet. Det er dem, der underviser studerende, uddanne dem godt i deres fag, soignere dem og få dem klar til at tage på verden. Udover denne grund er der nogle flere grunde til, at de unge er tiltrukket af dette job. For det første i den civiliserede og uddannede verden, er professorer en højt respekteret gruppe af mennesker, for det andet vederlag optjent af dem er anstændige og for det tredje de karrieremuligheder inden for dette område er enorme!

Din interesse i at læse denne tekst, viser, at du er interesseret i at blive en professor i nær fremtid! Men inden han blev professor, som en freshman, kan du nødt til at starte som adjunkt! Nu, der er adjunkt? Tja, som navnet antyder, han er den ene, der bistår de vigtigste professor undervisning og også udvikling af pensum under vejledning af professor. Dette er dog et groft udsigter adjunktens jobbet, fordi han er ansvarlig for mange flere ting. Så her er en diskussion om jobbeskrivelsen, uddannelsesmæssige krav, og den gennemsnitlige løn.

Adjunkt Opslaget

Stillingen som adjunkt varierer betydeligt fra universitet til universitet eller fra institution til institution. Men taler i generelle vendinger, dækker omfanget af pligter og ansvar adjunkt undervisning opgaver til administrativt arbejde. Så her er en kort jobbeskrivelse af adjunktens.

Den vigtigste opgave adjunkt udfører klasser og undervise de relevante emner for de studerende.
Bistå professor i fremstilling og udvikling af pensum, og som vedrører hans emne.
Udførelse genoplivning af pensum og forberedelse udviklingsmæssige programmer for de studerende under vejledning af professor.
Fastholdelse lab udstyr, hvilket gør lab ordninger for den praktiske session og levere materialer til øvelser til de studerende (hvis Øvelserne er en del af pensum).
Arbejde som en akademisk rådgiver for de studerende og også rydde deres spørgsmål og tvivl.
Udførelse af administrative og tilsynsmæssige arbejde knyttet til afdelingen og rapportering af samme til hovedet professor.

Adjunkt uddannelsesmæssige krav

At være en assisterende professor indebærer en grundig undervisning og uddannelse af beslægtet emne for de studerende. Derfor, for at tjene job som adjunkt, skal du udfylde et ph.d.-program i din specialiserede domæne. Bortset fra dette, er du nødt til at have gode kommunikationsevner, innovative og samarbejdsvillig natur og tillid til at tale foran folk. Lyd eller fortrinsvis avanceret computer viden er også en anden vigtig kvalifikation for at blive en adjunkt. Jobsøgende med alle de ovenfor nævnte kvalifikationer foretrækkes mere ved et universitet for udpegelse af adjunkt.

Adjunkt gennemsnitlige løn

Løn af en assisterende professor afhænger af institutionen eller universitetet (kort behandlet som arbejdsgiver), hvor han arbejder, og også pligter og ansvar, som han eller hun vil blive håndtering. Adjunkter er anstændigt betalt i enhver institution. Men den gennemsnitlige løn af adjunkter falder i området ca USD 60000 – USD 65.000. Desuden skal arbejdsgiveren størrelse og kvalifikationer, erfaringer også spiller en vigtig rolle i beslutningen din løn. Adjunkter med en oplevelse af at arbejde på en lærers eller instruktør position i en berømt institution, helt sikkert få mere i løn.

Husk, ved at blive en adjunkt, er du indtaster den ædle erhverv af undervisningen og derfor skal du fokusere på at give dit bedste på jobbet. Yderligere med betydelig viden, erfaring og kompetencer i løbet af dit emne, vil du se dig selv udvikle økonomisk såvel som et menneske. Har du en god karriere foran!

Akademisk Tenure System
Top ti højeste betalende job i Amerika
Retsmediciner Løn
Trauma Surgeon Løn
Ortopædkirurg Opslaget
Farlige Jobs, der betaler godt
Bedste betalte erhverv
Jobs, der tjener flest penge
Hvordan man bliver en Art Teacher
Easy et højt betalt job
Bedst betalende Karriere for fremtiden

Leave a Reply