Adjungeret professor Løn

Undervisning karriere har en fremtrædende position i den samlede job industrien. Når vi tænker på pædagogiske arbejdspladser, den allerførste ting, der kommer til vores sind er en professor eller en lærer. Jobs som universitet og college professorer anses for at være dem, som er mere stabil. Generelt er professorer ansat på fuld tid. Alligevel findes findes nogle typer professors som udbyder tjenester på deltidsbasis tidsbasis såvel. Disse betegnes som adjungerede professorer.

Opslaget

Adjungerede professorer er dem, der er ansat med henblik på at opfylde specifikke pædagogiske krav til en uddannelsesinstitution. De er nødvendige for at lære de studerende, hvis der er mangel på fakulteter i institutionen. Deres ansvarsområder omfatter kontrol og sortering af papirer og offentliggøre videnskabelige tidsskrifter. De udfører også akademiske projekter i forbindelse med en bestemt genstand for studier til gavn for de studerende i afdelingen. Generelt deres vigtigste formål er at formidle viden om karriere uddannelse og real-life job og arbejdssituationer.

Disse professorer sædvanligvis gennemfører foredrag for studerende. Adjungerede professorer kan endda være forpligtet til at arbejde for administrationsafdelingen, for opgaver som at forberede uddannelses-og udviklingsprogrammer og repræsentere institutionen ved graduering ceremonier. Den adjungeret professor jobbeskrivelse omfatter mange andre opgaver som pr krav på uddannelsesinstitutionen.

Løn Range

Da dette ikke er en permanent stilling på universitetet eller college, adjungerede professorer får lav løn. Derudover er der endda ingen medicinske eller pensionering ydelser i lønpakken. Den primære faktor for den samlede lønpakke afhænger af universitetet og omdømme af kandidaten. For eksempel, hvis universitetet beslutter at hyre en berømt politisk partileder til at undervise statskundskab ved universitetet i et år kan de blive nødt til at betale en årlig pakke i seks cifre.

På den anden side, hvis universitetet beslutter at ansætte en adjungeret professor, der ikke er så kendt ville lønnen, der skal tilbydes være lav. På nuværende tidspunkt tjener adjungerede professorer en median løn på omkring $ 50.000 om året. En anden væsentlig faktor for løn-serien er goodwill af den pædagogiske organisation. Hvis universitetet er anerkendt i hele landet, ville det normalt have en højere løntrin for adjungerede professorer.

For eksempel er den løn betales af University of California, San Francisco (UCSF) til disse professorer omkring $ 124,000 om året. Og medianen løn i andre ikke-så-kendte institutioner kan komme op til bare $ 40.000 pr år. Ligeledes pay område varierer fra universitet til universitet. I nogle tilfælde også indkomsten for adjungerede professorer afhænger meget af emnet, der skal undervises. Disse professorer kan endda blive betalt i henhold til de tenures og arbejde, der skal gøres. De kan lejes for et lille kursus, et semester eller en fuld årlig grad. Normalt for en 3-kredit timer specialundervisning Selvfølgelig kan en adjungeret professor kræve et eller andet sted omkring $ 2.000.

Bemærk, at den løn, der er nævnt ovenfor, er blot grove anslåede tal og kan ændre sig over tid. Forhåbentlig ved at gå gennem ovenstående artikel, kan du have fået en grundlæggende forståelse af, hvor meget adjungerede professorer tjener. På grund af en lav profil og løn af adjungerede professorer, er et flertal af uddannelsesinstitutioner afhængig af ydelser fra disse kontraktlige professorer.

IT Tekniker Løn
Karriere i Informationsteknologi
Medicinske Karriere i Demand
Entry-level højt betalte job
Bedst betalende job med en associeret grad
Hjertekirurg Løn
Trin for at blive lærer
Oral Surgeon Løn
Højeste betalende Entry-level Karriere
Top Paying Jobs Lige ud af kollegiet
Ornitolog Løn

Leave a Reply