Vaskulær kirurg Løn

Kirurger er en af ​​de øverste lønmodtager er i sundhedssektoren og personer med særlige færdigheder såsom hjerte-kirurgi og karkirurgi. I Amerika fik karkirurgi anerkendelse som en specialitet i 1970’erne. Vascular Surgery omhandler blodlegemer i hele kroppen bortset fra hjertet og hjernen. Det udføres for at behandle patienter, som har blodpropper i årerne med hensyn til forsyninger af blod, mennesker med aneurismer er også prime kandidater. Andre forhold som blokeringer i arterierne forårsaget af sygdomme som diabetes og højt kolesteroltal er også behandlet af karkirurger. Lønnen er helt sammenlignelige, og går over 200.000 dollars om året mærke i de fleste arbejde indstillinger.

Ligesom de fleste andre erhverv, afhænger lønnen på forskellige formildende omstændigheder som geografisk placering af jobbet og oplevelsen af ​​den enkelte. Sundhedspersonale indstillinger i byområder vil betale højere løn til karkirurger i forhold til landdistrikterne. Statistikken viser, at en vaskulær kirurg ansat i en stat som Californien kan forvente at tjene årligt løn omkring $ 270,000 mærket. Tilsvarende personer ansat i staten New York kan forvente lønninger, som berører $ 300,000 om året nummer. Her er en tabel, der viser variationen i løn afhængig af den geografiske placering af jobbet.

Tilstand
Løn

Alaska
$ 210,000

Michigan
$ 240,000

Florida
>250.000

Montana
$ 260,000

Illinois
$ 280,000

En af de andre afgørende faktorer for vaskulær kirurg lønninger er antallet af års erfaring en kandidat har. Personer med mere end 10 års erfaring inden for dette speciale er kendt for at tjene misundelsesværdige lønninger. Selvom lønnen på entry-level ikke er alt for dårlig enten i forhold til andre kirurger i sundhedssektoren industrien. Her er et kig på den gennemsnitlige løn under hensyntagen til antallet af års erfaring.

Erfaring
Løn

0 til 5 år
$ 210,000 til 260,000 dollars

5 til 10 år
$ 260,000 til 350,000 dollars

10 til 20 år
$ 350,000 til 450,000 dollars

Lønnen interval for det vaskulære kirurg profession varierer også som pr arbejdsgiverne – personer, der arbejder med private sygehuse tjener betydeligt mere end den er ansat af den føderale regering. Uddannelse og andre personlige egenskaber en person også beslutte de årlige løn.

Uddannelse og Job Description

Håbefulde kandidater skal udfylde 4 års bachelor studier derefter 4 års medicinsk skole fra et akkrediteret institut og give en licensure eksamen for indrejse i et residency program. Efter at få ind på et residency program, de kan arbejde på at få en specialisering i karkirurgi. Residency-programmerne kan strække sig mellem 3-8 år og kandidater arbejder under andre læger til at finpudse deres færdigheder.

Jobbet indebærer anvendelse af katetre til at sikre et velfungerende arterierne. Kirurgen vil også bestille ikke-invasive diagnostiske tests, som vil hjælpe bestemme forløbet af behandlingen. De er ligeledes rekvireret at behandle aneurismer og blodpropper, der påvirker den normale funktion af vener og arterier. Karkirurger også behandle komplikationer, der opstår som følge af sygdomme som diabetes. De udfører kritiske procedurer såsom udenom syge arterier og erstatte eller styrke svage arterier.

De karkirurger udfører en vigtig rolle som problem i de arterier og vener kan være dødelig. Økonomisk kompensation for karkirurger er ganske misundelsesværdig som de fleste tjen lønninger opad for $ 250.000 om året mærke. De høje lønninger fungerer som en af ​​de medvirkende faktorer for studerende, der vælger dette erhverv.

Onkolog Løn
Bedste betalte erhverv
Få en Online Undervisning Job
Ortopædkirurg Opslaget
Web Developer Opslaget
Entomolog Løn, I lægmandssprog, er entomologi studiet af insekter, og der er mere end en million arter af insekter på denne planet. Lønnen ifølge nationale statistikker er omkring USD 55.000 årligt mark. Entomologi kommer under biologi og entomolog studerer insekter under laboratorieforhold samt bemærket dem i deres naturlige habitat, når de på feltarbejde. Under entomologi paraply er der forskellige emner som biomekanik, landbrug, ernæring, retsmedicin, osv. Undersøgelsen af ​​insekter har været af afgørende betydning i udviklingslandene robotter som insekter bevægelighed er blevet kopieret af robot ingeniører med gode resultater. Entomolog også spille en afgørende rolle, når det gælder landbruget som nogle insekter er ansvarlige for bestøvning og nogle for destruktion af afgrøder. Forensic entomolog studere et gerningssted og forsøge at fastlægge en tidsplan for arrangementet. På grund af alle disse forskellige arbejdsområder lønnen af ​​en entomolog svinger ifølge jobprofil.
Et højt betalt job
Forskellige it-job
Fordele ved at være lærer
Top Ti betalingsorganer Karriere
Elementary School Teacher

Leave a Reply